0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya çoöugun aglamasına falan katlanamıyor işten geliyo yemeni yiyo tv nin karşısına uzanıyo ölsen kalkmaz ordan bida ondan sonra bi elindemkumanda gelinleri yemek programlarını bi elinde telefon istegram face oyun birinden çıkıo birine girio bıkmıyo da çoçuk aglayıncada sşz diger odaya gidin biraz kafamo dinleyim yoruldum dio ha tamam zorlu bi meslegi var bişi diyemem ama benimde zorlu meslegim var  annelik gece uyumuyorsun gündüz uyumuyosun çamasır dı yemek di ev işi idi bebek dursunda  onları yapım die gözlüon bi ögğn yiyon digeri gelio hemen zaten  3  4 gündür başim agrıyo ben insan degilmiyim bebegim i uyutuyum dedim agla agla durmadı çok agladı kucama aldım ne yaptımsa susmadı diger odadan geldi ta kapıyı açtı gözlerini belertiyo sanki ben çoçugu masus aglstıyom  başim çıkacak sanki kalkıyım iyi kötü yumurta kırıyım yiyelim yeme ugrsşmasın da  demio önceden böyle degildi dogumdan sonra çok degişti

Baska biri oldugunu da düşünmüyorum neden böyle yaaa bende insanım annemden başka acıyanım yok 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim 
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Karşına alıp konuş sende canım. Ben bak o kadar uğraşıyorum biraz yardımcı ol de. Bu çocuk ikimizin çocuğu tüm gününü tv karşısında geçirme al biraz ilgilen falan de işte. Sen daha iyi tanırsın eşini. Ona gore gir damarına ver ayarı:))

tarafından
Canım damarına girilecek gibi degil  çok uyanık biraz bencillik de var kendinden başkasını fazla düşünmez önce kendi  mesela 1 hafta önce markete gitti çoçuk emzirdigim için sürekli yeme istegi geliyo  evin eksiklerini söyledim bide bisküvi ile çikolata falan al gece kalkıp yiyorum falan dedim para varmı para dedi şakasına  durumumuz iyi çok şükür elinde meslegi var  güzel maaaş da alıyo  eve geldi hani çikolatam dedim unuttum dedi ertesi gün ekmek al dı çikolata yı gene almadı kaç defa bakkala gitti almadı bu sabah işten gelirken ekmek aldı gene almadı mahsus bana inat yapıyor  benimde canım sıkılıo ister istemez  istedigim bi çikolata alıp getircen nie uzatıyon bu kadar   kendime bişey almak isteyim sen yoktan anlamıon mu  borç var dio  bırakıom  ama  ailesine gelince faturalarını ödemeyi. Bilio para sizin köpeniz olsun bende para tükenmez kartı vereyim demeyi bilio zoruma gidio benimde ama bişey diyemiyom
(704 puan) tarafından
Senin o kocanı Allah ıslah etsin ne demek evlenmis barklanmış ailesine yediriyor hala parayı tövbe yarabbim yaa. Size bakmak zorunda onlara degil !!! Anlayıssız insanın tekiymis bellii
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Bizdede ayni durum cnm hep kavga ediyoz esimle oda ps4 oynuyo her gun 8 aaat oynuyo dusun 

Ama valla yemek yapmiyom bazen disardan soluyoz çok bagirirsam tutuyo çoçuklari dun iki oglum saat 3 de yattilar ben artik uyudum esim bakti 

Sen bu konuyu esinle iyice konuş bence
0 oy
tarafından
Rahata çok alışmış galiba .ver eline ben bı duş alcam de mesela alışsın biraz 
tarafından
Arada öyle oyalar bakar ama aglayınca katlanamaz
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İnsanları tanımadan evleniyorsunuz ne evle ilgili ne de bebekle ilgili sorumluluk vermiyorsunuz çocuk ağlıyor diye başka bı odaya göndermek ne demek ya ezdirmeyin kendinizi herkes çalışıyor herkesin işi kendine göre zor tek çalışan eşiniz değil
tarafından
Evliligimiz çok güzeldi taki  dogum yapana kadar hele lohusalıkta neler çektim bi ben bi allah bilir
0 oy
(265 puan) tarafından
Düşüncesiz adam başına vura vura adam edersin anca..Başka yolu yok bence.Ben tek mi yaptim de bu çocuğu bende insanim de.Onun baba olduğunu hatırlat hadsiz bir de insan bir cikolat da mı alamaz .Kusurw bakma yaptığı ö...lük
tarafından
Aynen canım hakkari nin dagında dura dura öküzleşmiş iyice
0 oy
tarafından

Evli adamın instagramlarda ne *** işi varmış anlam veremiyorum valla birde ne demek işi zor ozaman çocuk sesine katlanamıyosa yapmıycak ilerde onların eline muhtaç kalırsa ve o çocuklar ona bakarsa ben napmışım der :ermm:

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Afedersin ama tam bir ökü.z müş  eşin sen onu rahatlığa çok  alıştırmışın herhalde bu çocuk  ağlar  yardım  etmesi gerekirken yaptığına  yap Allah yardım etsin 
tarafından
Amiiiin canım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 745 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Anonim11 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
2 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif3405 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif3405 (179 puan) tarafından soruldu