Ya çoöugun aglamasına falan katlanamıyor işten geliyo yemeni yiyo tv nin karşısına uzanıyo ölsen kalkmaz ordan bida ondan sonra bi elindemkumanda gelinleri yemek programlarını bi elinde telefon istegram face oyun birinden çıkıo birine girio bıkmıyo da çoçuk aglayıncada sşz diger odaya gidin biraz kafamo dinleyim yoruldum dio ha tamam zorlu bi meslegi var bişi diyemem ama benimde zorlu meslegim var annelik gece uyumuyorsun gündüz uyumuyosun çamasır dı yemek di ev işi idi bebek dursunda onları yapım die gözlüon bi ögğn yiyon digeri gelio hemen zaten 3 4 gündür başim agrıyo ben insan degilmiyim bebegim i uyutuyum dedim agla agla durmadı çok agladı kucama aldım ne yaptımsa susmadı diger odadan geldi ta kapıyı açtı gözlerini belertiyo sanki ben çoçugu masus aglstıyom başim çıkacak sanki kalkıyım iyi kötü yumurta kırıyım yiyelim yeme ugrsşmasın da demio önceden böyle degildi dogumdan sonra çok degişti
Baska biri oldugunu da düşünmüyorum neden böyle yaaa bende insanım annemden başka acıyanım yok