0 oy
974 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Aylar yıllar da geçse dün gibi herşey.      

RABBİM KİMSEYE BU ACIYI VERMESİN.  TUM BEBİSLER SAĞLIKLI OLSUN

imageBOŞ YORUM. YAPIP KALP KIRACAK OLANLAR LÜTFEN UZUK DURUM 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
O zaten cennetlik....

Rabbim sizlere sabir versin kuzum... 

Acini hafifletsin ins Rabbim
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm üzmek istemem seni noldu bebeğine :(

tarafından
Gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon
tarafından
Ah cnm basın sağolsun cennet kuşu oldu yavrun rabbin sabir versin
0 oy
(418 puan) tarafından

Ayyy canım benim melek olmuş mekanı cennet olsun inşallah rabbim size sabır versin allahım bir daha hayırlı uzun ömürlü evlat nasip eder :( 

tarafından
Amin inşallah canım. Şuan tekrar HAMİLEYİM rabbim nasip eder inşallah
(418 puan) tarafından
Ayyy canım benim sağlıkla kucağına al inşallah :)
(1,019 puan) tarafından
Inşallah budefa hayırla sağlıkla allah kucağıniza almayi nasip eder canim.
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Basin sagolsun Rabbim yerini doldursun :(Allah kimseyi evlat acısıiyla sınamasın Amin❤️
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Basin sağolasın Canim benim yaa Ne diyecegimi inan bilemiyorum:'(

0 oy
(507 puan) tarafından
Üzdün bizi :( Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah sizi 
0 oy
tarafından
Cok zor canım cok 1 ay olcak ama alısmıs gıbı gozuksem de ıcımde kanayan yarayı boslugu sadece ben biliyorum hala kıyafetlerini cıkaramadık... Rabbım dayanma gucu versin sana da bana da.. 
tarafından
Amin kuzum amın hıc fıkrum yok canım 4 katta komsum dıgum yapacakmıs durumu da aman aman iyi degil esım verelim ona dıyor evde saklıcak gucum yok zaten 1 ay olacak bakamadım bile o psıkolojıkmen hıc bırseye hazır degılım guya kacıyor um bırseyler le yuzlesmektwn polyanacılık oynamak benimkisi Baska bırsey dehıl daha kotu olucam bılıyorum..
tarafından
Bazen cok kotu oluyorum canım suan kucagım da olacaktı dusuncesı aklıma geliyor daha dıgrusu hep kacıyor um bırseyler den sırf yıkılmım diye oglum gece uyruekn ona bakınca aglıyorum cok sonra o olmasa ven napardım dıyprum teselliyi sukurler olsun ki evladımda buluyorum ama inan daha ne kıyafetlerine bakabildim ne mezarına girebildim dıstan herkes soguk dıypr belki ama yuregım dayanmıyor gidersem mezara gelemem yıkılırım oglum perisan olur diye ayaklarım adım atamaz oldu.. Komsuma verirsem acaba gorursem dayanabilir mıyım dıyprum ellerimle dıktım nevresim takımlarını seve seve o kadar zormus ki Rabbım yasatmasın hemde kimseye
tarafından
Amin busem güzel busem benim :(
tarafından
Allah razı olsun kızlar ❣️❣️❣️
(507 puan) tarafından
Çok üzüldüm rabbim sabır versin cennetinde buluştursun ama ben nacizane cıktı mi söylemek istedim bence vermeyin illaki goreceksiniz yani içiniz yanar benim bebeğim giyecekti diye durumunuz iyiyse yardım edin o aileye bebeğinizin hatrına ama bebeğimiz hatrina onun kıyafetlerini vermeyin bırakın sizde kalsın bi zaman sonra üzülürsünüz bilmiyorum uzulmenizi istemem
tarafından
Esra Allah razı olsun canım ama evde durdukca daha kotu oluyorum 1 ay olacak bos oradaydı dolap da odaya adım atamadım daha bakarsam gorursem yıkılcam biliyorum benim kızıma nasip olmadı hıc bırısı bir tane corap dahı gıydıremedım bir tanesini bile baskasına derman olsun istiyorum
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah. Canım yüzleşmek zorunda sın ben öyle yaptım a dan Z ye herşeyi ni saklıyorum sende sakla. Verme kimseye
Ben yan komsumun gelinine verdim 1 takım takımında değilim inana ama bebeğin üzerinde gordummu beni benden alıp götürüyor. Sakla

Ben hergun gidip geliyordum. Su 14 gündür gitmiyorum.  O da hamileyim doktor.  Gitme dedi diye  Perşembe kontrol sonrası gidicem inşallah
(507 puan) tarafından
Hiç giymediyse olabilir ama üzülmeyin diye diyorum gerçi belkide gördükçe mutlu olursunuz sonuçta başkasının bebeği ama rabbimin gönderdiği bi melek bilmiyorum çok karışık bi durum pişman olmayın yani ben bebeğinizi nasıl kaybettiğinizi bilmiyordum o yüzden öyle bi yorum yazdım kusura bakmayinxcok üzüldüm Rabbim sabır versin size :(
tarafından
Sana da sabır versin Rabbım kuzum ama 1 ay olcak bakamadım bile gidemedim mezarına ayaklarım cekılıypr sankn esımde yuzles agla ama yuzles bu sekılde ıcıne atıyorsun patlıcak dıyor ne yapcam nasıl yapcam bılmıyorum oglum var 22 aylık kotu olur da ona ya bakamazsam diye ıcıme atıyorum mutlu rolu yapıyprum ama patlak verıcem biliyorum
tarafından
Ahmak ıslatan kimsın canım cıkaramadım. Esra ne kusuru estağfurullah kafam cok karısık sadece zamana bırakıyorum canım
tarafından
Özelini açar mısın cnm
tarafından
Actım canım
0 oy
tarafından
Rabbim sabrını versin canım benim ☹️
0 oy
(5,572 puan) tarafından

O sizi Cennette bekliyor annesi. .. Rabbim Cennette buluştursun inşallah... :'(

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, Allah sana sabır versin 
0 oy
tarafından
Amin inşallah.       
0 oy
(874 puan) tarafından
Alllahim sabrını bol.versin canım sana o melek olmuş seni cennet kapısında bekleyecek orda kavuşursunuz yeniden başınız sağolsun 
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Rabbım sabır versin çok zor evlat acısı çok iyi anlıyorum seni :(
0 oy
tarafından

Aha işde kalbime bi acı saplandı yutkunamıyorum :'(

0 oy
(2,063 puan) tarafından

Aminn canimmm allahım sabir versin :'(

0 oy
(5,134 puan) tarafından
Allah sabır versin canım çok üzüldüm:(
0 oy
(163,479 puan) tarafından
Canim benim           
tarafından
Bitanem. Çıkardım herşeyini serdim odasına. Eğer havalar açarsa yıkayıp ütüleyip yerlestiricem tekrar
(163,479 puan) tarafından
Rabbim iclerini doldursun minnos bi bebisin olsun olsun insaallah
0 oy
(28,168 puan) tarafından
Canım Allah sabir versin ne kadarlikti kaybettiğinde
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Boğazım düğümlendi ne desem bilemedim rabbim sabır versin cnm :'(

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Kuzu sen tahmin ettiğim kişimisin
tarafından
Bilmem
tarafından
Lütfen sessizlik
(4,850 puan) tarafından
Özelini açsana:)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 706 göst.
1 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde teleTubiii (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 458 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 334 göst.

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,242 cevap

334,918 kullanıcı

...