0 oy
1,663 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
38,2 atesim var medenini bilmiyorum benegimi emzire bilirmiyim ..aslinda bende soyle bisey var her yil yaz aylatinda boyle oluyorum ve serumsuz iyilesmiyorum ... siz hic atesiniz varken emzirdinizmi

4 Cevaplar

+1 oy
(3,556 puan) tarafından
Ben canım emzirdim bi sıkıntı olmadı şükür 39 dereceydi benim ateş
(454 puan) tarafından
Emzirdim canim doktorum aygumentin verdi yeni dogum yaptigimdada vermisdi onu icdim ama hic bir etkisi yok bir saatdir icdigim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzirdim canım aksine anne hasta iken bebeğini bol bol emzirmeli çünkü süte o hastalığın antikorları geçer bebekte onu alır ileride o hastalığa karşı bağışıklık kazanır 

Sende ateşin için ılık bir duş al canım varsa bi çocuk şurubu iç ağrı kesici ateş düşürücü inşallah düşer ateşin 
(454 puan) tarafından
Ilk kes duydum ama mantikli geldi asi gibi ...emzirdim canim ilacda icdim insAllah iner
tarafından
Internette bir görsel vardı normal zamanda anne sütü anne hasta olunca anne sütü diye normal zamanda beyaz bit süt anne hasta iken sapsarı yağlı bir süt bilimsel olarakda kanıtlanmış bir durum bu dediğim ben büyük kızımı emzirirken kaç defa hasta oldum çılgınlar gibi antibiyotik kullan dim emzirmeyi hiç kesmedim ve ben kızımı emzirirken kızım bir kez bile grip olmadı ben birde bol bol soğan sarımsak közler yerdim doğal antibiyotik
(454 puan) tarafından
Ben qrip degilim disim iltihaplamis doktorum ondandir dedi ama nedenini kendim biliyorum ben her yil oruc tutarkenac kaldigimicin atesleniyorum disimden dolayida yemek yiyemiyorum ozellikle yaz aylarinda oluyor corba bile icemiyorum dogani nasil yerimki ...;( ^//////  guzel bilgilerin icin cok sagol canim .. bide bende baktim sutumun rengine ama herzamanki gibi
tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
(454 puan) tarafından
Sagol canim insAllah
0 oy
(289 puan) tarafından
Bence bu soruyu bi hastaneye uğra da oraya sor derim. Bu işler şakaya gelmez. Ben daha yeni doğum yaptım sayılirım tecrübesizim, bilmiyorum o yüzden.
(454 puan) tarafından
Sordum canim ilac verdi bakalim nolucak
(289 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Emzir göğsünü boşalt .Bende de aynısı oldu doktor göğsün tam bosalamidgi için oluyor dedi mecbur pompa aldık korkudan her emzirme.sonrasi sağiyorum tabi gene de doktora sor
(454 puan) tarafından
Ilk baslarda soyledigin gibi sutumdendi ama simdi sutum bebegime zar zor yetiyor 3 ay  18 gunluk  bebegim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 168 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,802 soru

24,174,299 cevap

336,032 kullanıcı

...