0 oy
1,004 göst.
Diğer kategorisinde (6,336 puan) tarafından
Bir bucuk sene olacak evleneli hepsi bekarlık kıyafetler küçük gelyrı artık bna sırtım hep açılıyor geçen kış eşim 3 tane kazak aldı ıkı pijama daha da bışey almamşm hep bekarlık emzdryırum göğsüm ağryor silikonlu sudyen takamıyorum yarım atlete yakıyor eşim emzdrme sütyeni bır tabe almştı onla idarw edyorum sarardı resmen para yok hiç bir şey alamıyorum kendıme:((((

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 sene oldu evlenelim çoğu evlenmeden önce aldıklarım hatta 1ay önce gardrobumu boşalttım hala daha kullanıyorum evlendiğimde bizimde durumumuz yoktu doğru düzgün hiç bir şey almadım sorun yapmadım hiç 
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
1 yıl olıyo evlenli evt bekarlık elbiselrmi giyiyorm onn dışnda kaç yıllık kıyaftlerm var hla giydğim üstme olan :) temiz ve düznli kullanan briyim 
(6,336 puan) tarafından
Bnde temiz düzenli gyerım
0 oy
(15,618 puan) tarafından
3 seneye gireceğim hala giyerim trençkotlarim var onları giyiyorum :)
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce ve bekarken çalışıyordum 3aya bir kıyafet alıyordum halen onları giyiyorum.Yeni yakın da eşim bir kot bir eşofman altı aldı sağolsun.2yılık evliyim
(6,336 puan) tarafından
Çalşmak guzl yaaa
(7,931 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benimde biraz var biz kaçarak evlendiğimiz için fazla kıyafet getiremedim zaten getirseydim 5 sene giderdi o elbiseler dolabımı yenilemiştim çünkü eşimde biraz aldı sonra ben kendime aldım halada yavaş yavaş alıyorum hem kendime hem eşime eşim asker ben şükür çalışıyorum idare ediyoruz çok şükür
0 oy
tarafından

Hayır hepsi eskidi 6 yıl oldu. Ama kardeşlerimden çalarım bol bol :D

(6,336 puan) tarafından
Bnm de ablaların heo verdi ablamın da arrkadaşı millet verırıdı ablamda işte bna verirdi
tarafından
Canm hepimizin eli sıkışık bu sıralar bolca sabır
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Hepsi nerdeyse bekarliktan çünkü kilom kendimi bildim bileli aynı .. hamileym sadece 2 tane tayt aldim hamilelik için doğumum yaklasti onlarla idare ettim valla.. alçak gücüm fazlası ile var ama idare etmek de güzel fazla eşya dert.. ama ihtiyacın olnca mecbur alcaksin tabiki
(6,336 puan) tarafından
Bnnm kilomda aynu kız ama hiç birı olmuyır yan belim açılıyor yan kolu kısa hepsi 5 6 senelik kıyafetler
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Hala bekarlık elbiselerimi kullanırım cok temiz kullandığım icin bedende hiçbir degisiklik yasamadım. Gebeyim suan ve hala giyiyorum da. Tayt üstüne salaş bol şeyler giydiğim icin gebeliğimde de 2.5 senelik evliliğim dede kıyafete ihtiyaç duymadım :)) benim dolaptaki elbiseleri satsam eşimin 3 aylık maaşını cıkarırım o kadar dolu her sene ayıklamama ragmen.
(6,336 puan) tarafından
Benm kilom aynı halen ama kıyafetlrım sankı küçülmüş koları sırt kısmı flan bnde anlmadm eskildiği için mi oyle acaba millet hep vermiş ablama 5 6 sene önce ablamda bna verdi oyoe idare ediyorum
0 oy
tarafından

Ben 10 yıl önce aldığım şeyleri bile giyiyorum hiç değişmedim :D

0 oy
(3,701 puan) tarafından
3 senelik evliyim hala bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
4 sene olacak evleneli hala birçoğu bakarken veya nisanliyken alınan. Hep evdeyiz eskimiyor  elbise bazıları hala yeni gibi. Ihtiyacim olursa alırım yoksa keyfi almiyorum bemde elbise pek. Eşim şu aralar biraz sıkışık oğlumun ihtiyaçlarını alıyor zaten sağolsun. Ha bekarlık ha evlilik temizse giyilebilirse giyerim bir de bu yüzden sıkışmasın diye. Seninde rabbim eşine bol  kazanç versin iyi zamanında bir söyle iç çamaşırı ihtiyacım var bir iki birşey alabilir miyim diye. 
(6,336 puan) tarafından
Aynen cnm braz durumuz iyi olsunda Allah kerim
0 oy
(349 puan) tarafından
Valla hepsi duruyo hepsini de giyerim. Giyileck bi yer olsa. Bnm kıyafetlerimi babam alırdı onun zevkine güvenirim fakat aldıkları da hep nişana özel günlere giyilecek kıyafet alırdı orası biraz sıkınyı olrdu:) 
0 oy
tarafından
Hala giyiyorum cankm
0 oy
(57 puan) tarafından
İçlerine sığabilsem giyerdim canım :(
(6,336 puan) tarafından
Doğumdan sonra zayflrsn cnm ben eskiye dondum
(57 puan) tarafından
Daha yeni kırkım çıktı inşallah zayıflarım ya ama hamilelikte baya kilo aldım 22 kilo
(6,336 puan) tarafından
Mşlllh kız bnde 16 kılo almştm şuan eskısı gbı yıne çırpıya döndum ben hıç kılo almamışm kı hytmdaa hamilelikte ilkez aldm oda şukur bttı kıyafetler olmuyır gerçktn bnnm mıdem de dururdu kazaklar :) :)
0 oy
tarafından
10senelik evliyim 2 ay önce doğum yaptım azcik kilom kaldı. Halen giyiyorum o kıyafetlerimi bı tane pantolonum var 12 sene oldu alalı taş gibi beni bekliyor giymem için :) 
(6,336 puan) tarafından
Maşşalah abla :)
tarafından
Abla deme kız :):) belki Ayni yastayiz:) bence aynı
(6,336 puan) tarafından
Kız kaç yaşndasın ben 22.10senelk evlym dedın de
0 oy
tarafından
3 yıllık evliyim bugün bile bekarken aldığım kıyafetleri giydim hala oluyor hamileyken daraldılar ama şimdi yine tam oluyor Allahtan yoksa kıyafet almak zor bu devirde.. 
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Var kullandığım eskimeyen hala giydiğim. Hatta taaa lise 2 de aldığım 8 yıllık eşofmanım var :) eskimez pek eşyam 
0 oy
tarafından

Iki hafta once hepsini kardesime verdim olmadigi icin:D

0 oy
(3,060 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
11 cevap 327 göst.
22 Kasım 2023 Moda kategorisinde Elisaa_00 (15 puan) tarafından soruldu