Yerine ve zamanına göre gönderirim ama her zaman değil
babaanne sonuçta bende katılıyorum kızlara yani bazen bırakılır tabi onlarda vakit geçirsin hem
5 yıldır babannemi kaldı bakalım
Vallahi şu eski postları görmekten gına geldi Allah aşkına tarihine bir bakıp yazın
hortlatıcılar😂😂😂😂
Yani bilmiyorum bir iki kişi var bu arkadaşınkini çok görmedim ama sürekli bütün eski postlar Ana sayfada herkes altına yazıyor belki 40 kişi uyardı hala devam ediyorlar
Yavv arkadaş nerden bulup yazıyorsunuz sayfa eski sorularla dolmuş
Post Niye hortlamış acaba🥴😆
Göndermem ben yanında olmalıyım içim rahat etmiyor kayınvalidem benşm kadar dikkatli olamayabilir. Kimse bir çocuğa anne gibi bakamaz
Ben kimle yollasam arkasından gidiyorum bı sure sonra 😂 kaynanamda temizdir ama bazen oğlumun elinden yere bişey düşerse israf olmasın diye geri eline tutuşturur. Geçen oğlum diş fircalarini görmüş. Babannesi eline vermiş bı tane. Fircalikta duruyor ama onu kimse kullanmadı diyo. Açık halde duruyor elbet biri kullanmis yani onu. O yüzden çok gözümün önünden ayırmam birine bikarsam da takip ederim ararım felan
Zaten beraber yaşıyormuşunuz aynı evin insansınız gitsin nolucak bende babannemle büyüdüm annem ev işi yemek derken babannemin yanında olurdum ben hep nereye gitse götürürdü benide çok güzel zamanlardı ya kardeşlerine akrabalara giderdi bende onunla giderdim hep büyük insanlarla sohbet ederdim bana çok büyük katkısı olmuştur bunun
Ben babannesine güvenmiyorum yatağında bile torunlarının uyumasına izin vermeyen evdeki eski tv yi bile ellettirmeyen bi insana çocuğumu bırakmam bi keresinde mutfaktaydım içerde oğlumun aniden ağlama sesi geldi sözde kızmış dedim eğer dokunduysan Allah bildiği gbi yapsın küçüktü konuşamıyodu ben o kadından herşeyi beklerim yaptıysa hesaplaşırız diğer tarafta orda inkar edemez böyle insanlara çocuk bırakmam
Aşko bu post çok eski hortlak bu hortlak
Ben guvenmem babannesine
O elimin büyük oğlunu ve kızının cocugunu çok seviyor .benim çocukları gostermelik seviyor
Rab'bim mecbur bırakmasın ama guvenmem
Ay kizlar sikayet edinde kapansin artik su post kac saattir ana sayfada eski post yazasim da gelmiyo zaren yasak neden kapanmadi hala
1,469,033 soru
24,067,012 cevap
330,421 kullanıcı