0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
kızlar canlı tavuk kesip getirmiştik bayağıdır aylardır hatta dolapta duruyor anne diyorum onu çıkartıp pişirelim bugün dünden beri söylüyorum ve onunla mı uğraşacağım bilmem ne zaten tüyleri yolunmuş sadece düdüklüye katı pişireceğiz başka hiçbir şey yok bununla mı uğraşacağım diyor makarna pişiriyor kızartma yapıyor saat kaç oldu hala yemek yok ebenimn yaptığımda kardeşlerime alışık değil yemiyorlar benim yaptığım yemekleri de benim kayınvalidem olsa kızları geldiğinde hemen gerekirse tavuk kesiyor hangi yenegi isterse yapıyor TM annem gil maddi anlamda ellerinde olursa ufak tefek veriyolar ama yani sadece maddiyat değil ki

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaw ne olursa o gün onu yiyin ne var kızacak çıkart kendin yap yiyin madem aynen yapmiyo orası senin hala evin sonuçta ne istiyosan yap ye sorun yapacak ne var 
tarafından
Boşver 20 yıl oldu zaten yeni değil diyecek bisy yok zaten yok gibi bisy :) ben takmıyorum zaten
(1,330 puan) tarafından
Ogrenmissinn artık tek başına ayakta durmaya
tarafından
Babamda yok yanımda tek başıma yaptım herşeyimi eşim sağolsun ona sabretme sebebim biri bu beni kimseye muhtaç etmedi kimsenin diline dusurmedi şükür
(1,330 puan) tarafından
Alalh razı olsun inşallah eşinden Allah bi kapiyi kapatır bı kapıyı açar diye boşa dememişler seninde sınavın anne baban olmus
tarafından
Aynen bebeğim rabbim eşimden ailesinden çocuklarımdan güldürsün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eee hazir tavuk gibi olmuş o artık bi zahmeti yokki :)
(1,330 puan) tarafından
Aynen öyle hür boz onun için geldik buraya kalmaya iki üç gudur buradayım misafir gibiyim benim ev köyde binde bir Cook zorlarsam geliyorlar yoksa asla gelmiyorlar gelemeyiz diyolar sikiliyrouz orda diyolar ne bileyim insan bı bekliyor biseyler
0 oy
(814 puan) tarafından
Ben ne olsa yerim valla tavuk falan aramam bide anne bana şunu pişir diyemem cekinirim
(1,330 puan) tarafından
Pisir demiyorum zaten iizn vermiyor sanki elememe çıkarayım onu yapalım diyorum of onunlami ugrasicm diyor ztn getirdiğinde tüylerini yolduk getirdik parcaldik hatta anne şurayı düzenliyor diyorum birka elleme diyor
(814 puan) tarafından
Cok canin cekiyosa al marketten pisir ye canim baskasndan bsey bekleme
(1,330 puan) tarafından
Ee laf söyler gibi olur oda ayalrdir orda bekliyir kış olmuş iki torunu var pisirsek suyuna çocuklarda icicek kış günü iyi gider usengeclikten uğraşmıyor banada boşver elelme diyor
0 oy
tarafından
Değişik bi tip kaynanan var :) 
(1,330 puan) tarafından
Yok kız valla çok iyidir çok düşkündür çocuklarına bize her işimize koşar yardım eder hele karşılığını görürse kırmızı halı serer
0 oy
tarafından
Kendin cikariver yap ne olacak ki neden yaptın demez heralde 
(1,330 puan) tarafından
Diyorum elleme boşver diyor kız iki aydır orda öyle duruyor hergun kozartma makarna yapıyor usengeclikten yapayım diyroum çıkarıp yiyelim diyorum yolduk getirdi bide iki torunu var can kan olur onunlami ugrasicam diyor bnm sasoridgim insana evladı için yapmazmi iki üç gündür buradayım usenirmi misafir gibiyim sonuçta doğum yaptım kirkim yani çıktı ne bileyim ben annem gili zor getiriyorum ban abizbkoydeyiz sıkılıyorum diyolar çok üzülüyorum gelin ben size şunu bunu yapicam diyroum
0 oy
tarafından

Siz yemeyin diye mi yapmıyor kız yoksa cimri mi 8-)

(1,330 puan) tarafından
Asla cimri olduğunu duusnmuyroum ama ne bileyim biraz üzülerek söylüyorum ama düşüncesiz davranıyor sanirim
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Allahtan benim kaynana ye.ek konusunda öyle değil.  Her gün et yapıyor biz onun yanına gidince.  O yapmasa da bna sen yap der . Ne biçim ya . Kızlarını bekliyordur blki yapmak için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 282 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 264 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu