0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından

Kanepe açık bir şekildeydi üzerinde yatıyordu. 2 dk su içmeye mutfağa gittim oğlumun ağlamasına geldim yerde halının üzerindeydi :( hemen kucağıma aldım 10 15 saniye sonra sustu. Ama hiçbiyeri kızarıkta değildi canı çok acımadı o yğzden mi uzun süre ağlamadı onu da anlamadım :( vücudunun heryerine baktım bişey yok ama ben çok korkuyorum korkumdan annemi eşimi aradın ağlayarak. Bişey olmuş mudur da. Olsa çok ağlardı değil mi :( çok ağlamadı hiç çünkü :( 9 aylık bu arada

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım panik yapma bisy olsa susturamazsin zaten bisy olmamıştır isallah çocuk bunlar düşe Kalka buyuyolar 
(1,312 puan) tarafından
Korkumdan hala kendime gelemiyorum ağlamaktan :( oğlumun hareketlerine bakıyorum herzamanki halinde. Nasıl oldu anlamadım bile hiçbiyeri kızarmadan etmeden :(
-Reklam-
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Sakin ol hepimizin başına geliyor.bu

Dikkat edersin artık.

Takipte kal uyutma birşey olmaz insAllah

(1,312 puan) tarafından
Hal hareketine bakıyorum herzamanki halinde bi değişiklik yok :( nasıl oldu anlamadım bile hiçbiyerinde kızarıklıkta yok sırt üstü düşmüş poposunun üzerine heralde :( beyninden filan korktum kanama şu bu olur mu içte diye çok evham yaptım :( bi yandan da sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi o kadar olsa öok ağlardı diye
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım korkuna hakim ol ama tedbiride elden bırakma şimdi sakın onu uyutma düşen çocuğun hemen uyutulması iyi değil ve şunuda söyliyim benim kızımın canı çok acısa bile eli kolu çizilse ve yaralansa bile ağlamıyor biraz mızmızlanıp duruyor yani ağlayıp ağlamamasından anlamaya çalışma ona bişey olup olmadığını
(1,312 puan) tarafından
Uyutmam canım tamam ama Nasıl anlayacam:( hal ve hareketine bakıyorum normalki hallerini sergiliyor ama yinede çok evhamlanıyorum korkumdan ağlayıp durdum :(
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bebeğini uyutma.Gozlerinde kayma,ellerinde titreme,kusma olursa hemen acile gotur
(1,312 puan) tarafından
Kaö saat uyutmuyum peki. Şuanki hali normal şekilde :(
(6,190 puan) tarafından
2saat uyutma
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Olur öyle sen panik olma sakin ol korkutma bebisi
(1,312 puan) tarafından
Ben çok ağladım benim ağlamama bakıyordu yavrum :(
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Kusma olursa acile gidersin suan sakin uyutma takip et hareketlerini
(1,312 puan) tarafından
Kaö saat uyutmuyum peki. Şuanki halleri normal durumda :(
(4,850 puan) tarafından
Benim oğlumda 6 aylıkken hamaktan düştü  gece acile gittik doktor bu turp gibi baksana dedi kusma ates vs olursa getirirsin dedi bisey olmaz Allahin izniyle 7e kadar uyumasin
0 oy
tarafından
 Bişi. Olmamıştır inşallah canım korkma 
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Kız bende okurken korkutum yeni dogmuş bebek falan sandım 9 aylıkmış birsey olmaz içini ferah, tut Allahın izniyle 
0 oy
(96 puan) tarafından
Cnm bnm bebegimde malesef cok dustu nerelerden dustu buyudukce dahada risk artiyor korkmaa okadar titreme kanama kusma olmadigi surece siddetli vurmadigi surece kotu bisey yoktur.. gozetpe sen yine harektlerinde degisiklik varmi ama sanmam bisey olmamistir gecmis olsun cokkk
0 oy
tarafından
Benimki 3 aylikken dönüp  düştü  ödüm  kopmustu yuksek degilse bisey olmaz uyutmayin gözlerini  takip edin  Her anne bunu yasayabiliyor malesef 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapgnc (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zahide_1995 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Doruk Hatice (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 653 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,938 cevap