0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Kızlar 3 gündür bi görümcem bizde kalıyor kendisi nişanlı annesigil Mardin'e gitti 1 hafta orada kalacaklar görümcem burda kaldı gitmedi amcasıgilde kalıyodu sonra baktık abisini aradı sizde kalabilir miyim diye sordu bende eşime dedim acaba noldu kavga falanmı etti yoksa gelip bizde kalmak istemez dedim hani normalde bizede gelmezdi pek samimi olmadım onunla ben hiç şimdiye kadar ne bilim yaşıtım değildi en küçük görümcemdir kendisi neyse tabi gel dedik geldi anlattı kavga etmiş :D yani kızı çok tanımasamda hislerim kuvvetlidir düşüncelerim genellikle hep doğru çıkar :D öhüm öhümm neyse konuya gelelim :D bu sabah baktık odamızın kapısı çaldı eşim kalktı baktı görümcem bizi çağırıyomuş kahvaltıyı hazırlamış mis gibi :D kızımın kahvaltısına kadar hazırlamış tabağını falan patates kızartmış katmış :D biz direk kalkıp elimizi yüzümüzü yıkayıp kahvaltıya oturduk :D bu hareketi çok hoşuma gitti ve daha bi samimi davranmaya başladım :D bu ay içinde düğünü var kaynanam gelince direk eşya filan bakmaya gidecekler sizce bazı konularda onunla ilgilenmelimiyim yoksa bana düşmez mi ??? :D 

Dün gece saat 3e kadar oturdum onunla biraz sohbet filanda ettim çay filan yaptım :D sanırım hoşuna gitti sabah bize kahvaltı sürprizi yaptı :D 

Ben o eline bi iş alsa kızıyorum ben yaparım sen otur aşkım diyorum yaptırtmıyorum ama yinede yapar bazen bulaşık yıkar yeğeniyle ilgilenir dün de bulaşık yıkadı ardından kahve yaptı getirdi :D 

Görümcelerimin içinden hiçbirini sevmem kaynanamıda sevmem bana karşı melek de olsalar sevmem zamanında yaşadığımız olaylardan dolayı ama şimdi hiçbiriyle bi sorunum yok sadece biri hariç :D o biri beni hiç çekemiyo hem özeniyo hem kıskanıyor çokta soğuk biri :D bende ona hiç sıcak davranmıyorum kim bana nasıl davranırsa öyle karşılık alır :D 

Ama kaynanayla görümceler bana karşı çok iyide olsalar sevemem artık ama kötüde davranmam yani :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşadıgınız olaylar nedir bilemem ama kız sana iyi niyetle adım atmışsa sen de ona o kadar ilgi göster eğer suistimal ederse yine mesafe koyarsın her ailede oluyor sorunlar herkes herkesi sevmeyebiliyor bu normal
(259 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten :)
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kız güzel adımlar atmış bence o 1 kişi dışında çok da eskiye takılma kızla konuş yardım edebileceğim var ise çekinme şöyle seninle gelirim yardım ederim bı derdin olur bı şey sormak istemek istersen çekinme vs de 
tarafından
Ahaada bu kadinin dediklerine katiliyorum:)
(259 puan) tarafından
Şimdi nişanlısının yanında akşam gelsin sorucam bakalım yapabileceğim bişey varsa yaparım yani yardım ederim ben :)
(12,762 puan) tarafından
Takıl bana hayatını yaşa damla sjsjsjsj

Aynen öyle kız iyi şeyler yapmış şöyle yardım edecek bı şey varmı de iyi davran boşver
0 oy
tarafından
Kızın niyeti iyi cnm ne güzel bakarsın arkadaş da olursunuz bence daha samimi olmalısın 
(259 puan) tarafından
Haklısın daha samimi olcam :) arkadaş gibi olmaya çalışcam aslında aramızda çok yaş farkıda yok o 19 yaşında sanırım ben 22 :D
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Yaptığı çok güzel birsey sende ona yardımcı olmaya çalış bence

Ve şimdi kaynananlar sana iyi ya bence geriye takılma boşver 
(5,909 puan) tarafından
Ya senide anlıyorum aslında ama senide  artık geride kaldı geri dönüşü olmayan birşey
(259 puan) tarafından
Sen kaçınca sana düğün yaptılar mı canım
(5,909 puan) tarafından
Ben kaçmadım ki ama şimdi seni anlıyorum
(259 puan) tarafından
Aaa pardon diğer arkadaşın yorumuyla karıştırdım seninkini canım kusura bakma ve beni anladığın içinde teşekkür ederim
(5,909 puan) tarafından
Yok cnm bnm ne kusuru olabilir ya
Rica ederim cnm her zaman
0 oy
tarafından
İlla yakın olup sevmen ıcın kahvaltı hazırlaması mı gerekirdi canım :) saka bir yana bence ilgilen sonucta gormus gecırmıs birisin bu konuları
(259 puan) tarafından
Bu saatten sonra zaten ne acırım nede adamdan sayarım onları ;)
tarafından
Ben 2 sene olcak gorusmıyorum canım hıc de pısman degılım yapmasalarmıs
(259 puan) tarafından
Bende 2 senedir konuşmuyordum bu sene konuşmaya başladım kızımı bile göstermedim onlara yani daha bu sene görmeye başladılar ama kayınbaba olcak kişiyle ne ben nede eşim görüşmüyoruz konuşmuyoruz hiç konuşmayı da düşünmüyoruz
tarafından
Bende aynı canım gostermyorum oyle niyetim de yok daha o tavizi vermem onlara haketmıyorlar
(259 puan) tarafından
Aynen hiç haketmiyolar valla inşallah pişman ettirmezler kaynanamgil beni valla bu sefer değil affetmek silerim hepsini tamamen
0 oy
(7,616 puan) tarafından

Baya bildiğin menfaatçisin:D

(259 puan) tarafından
Neden ne alaka ki ? :D
0 oy
tarafından
İyi işte ne güzel kuzum sen sor yine de yardım gerekirse söyle yapabildiğimi yaparım falan de
(259 puan) tarafından
Söyledim canım tamam yenge dedi :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 576 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 980 göst.
15 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu