Kızlar 3 gündür bi görümcem bizde kalıyor kendisi nişanlı annesigil Mardin'e gitti 1 hafta orada kalacaklar görümcem burda kaldı gitmedi amcasıgilde kalıyodu sonra baktık abisini aradı sizde kalabilir miyim diye sordu bende eşime dedim acaba noldu kavga falanmı etti yoksa gelip bizde kalmak istemez dedim hani normalde bizede gelmezdi pek samimi olmadım onunla ben hiç şimdiye kadar ne bilim yaşıtım değildi en küçük görümcemdir kendisi neyse tabi gel dedik geldi anlattı kavga etmiş :D yani kızı çok tanımasamda hislerim kuvvetlidir düşüncelerim genellikle hep doğru çıkar :D öhüm öhümm neyse konuya gelelim :D bu sabah baktık odamızın kapısı çaldı eşim kalktı baktı görümcem bizi çağırıyomuş kahvaltıyı hazırlamış mis gibi :D kızımın kahvaltısına kadar hazırlamış tabağını falan patates kızartmış katmış :D biz direk kalkıp elimizi yüzümüzü yıkayıp kahvaltıya oturduk :D bu hareketi çok hoşuma gitti ve daha bi samimi davranmaya başladım :D bu ay içinde düğünü var kaynanam gelince direk eşya filan bakmaya gidecekler sizce bazı konularda onunla ilgilenmelimiyim yoksa bana düşmez mi ??? :D
Dün gece saat 3e kadar oturdum onunla biraz sohbet filanda ettim çay filan yaptım :D sanırım hoşuna gitti sabah bize kahvaltı sürprizi yaptı :D
Ben o eline bi iş alsa kızıyorum ben yaparım sen otur aşkım diyorum yaptırtmıyorum ama yinede yapar bazen bulaşık yıkar yeğeniyle ilgilenir dün de bulaşık yıkadı ardından kahve yaptı getirdi :D
Görümcelerimin içinden hiçbirini sevmem kaynanamıda sevmem bana karşı melek de olsalar sevmem zamanında yaşadığımız olaylardan dolayı ama şimdi hiçbiriyle bi sorunum yok sadece biri hariç :D o biri beni hiç çekemiyo hem özeniyo hem kıskanıyor çokta soğuk biri :D bende ona hiç sıcak davranmıyorum kim bana nasıl davranırsa öyle karşılık alır :D
Ama kaynanayla görümceler bana karşı çok iyide olsalar sevemem artık ama kötüde davranmam yani :D