0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (3,674 puan) tarafından

Nasıl yemek yapıyorsunuz 2 kisilik ne gibi yemekler ya kaynanamlar 1 aylığına gitti resmen tencere dolusu yemek yapmaya alışmışım ne yapacagimi şaşırdım :blink:

Bide aklıma bunu yazacağım hiç gelmezdi de evde kalabalığa alışmışım bide çocuğumuz da yok kaldık 2 kişi biraz tuhaf sanki canım bile sıkılıyor daha dün gittiler bide 
Sizin canınız sikilmiyormu yada bebekler mi insanı eylendiriyor:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğin olduğunda başını kaşımaya fırsatın olmuyor inanır mısın şu an öğlen yemeğini yiyorum 
(3,674 puan) tarafından
Hmm demek ki bebekle daha eylenceli
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Cnmm biz fırsat koluyoruz senin dediğin şeye bakkk. Yapicam şey çok :D jhhsssjjjs
(3,674 puan) tarafından
Yapacak biseu yok işte yok anlasana çok yanlış zamanda gittiler hahahah
(1,330 puan) tarafından
Ajbdsjssnjsksksksk yaaaa Allahimmm yazikk olmuş tutsaydin kollarından anne baba bir hafta sonra gidin deseydin
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ne güzel kafa dinle işte benim çocuk uyusa dünyalar benim oluyor hemen uzanıyorum kafa dinliyorum yemekte azıcık yapıyorum pilavı falan hep küçük tavada yapıyorum bir çay bardağı pirinç koyunca iki kişiye fazla bile geliyor işte diğer sulu yemekleri en ufak tencerede yapıyorum 
(3,674 puan) tarafından
Dinliyorum da alışmışım kalabalığa ev çok sessiz
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende bir otuyorum ayrı eve çıkmak istiyorum ama bazen kızına gidip kaldıklarında ben tek yaşayamam diyorum :)) 
(3,674 puan) tarafından
Evet ya onlar burdayken hep ayrı ev hayali kuruyorum şimdi de canım sıkıldı gibi ama belki bu ev 2 kişi için vok büyük ve soğuk geliyor bana ben istiyorum ki küçücük sımsıcak bi evimiz olsun
(3,060 puan) tarafından
Benim hayalim canım
0 oy
tarafından

Bende tam tersi az yemek yapmaya alışmışım :D köye gidince yaptığım yemek 1 öğün de bitiriyorlar küçük tencerelere günlük şeyler yapa bilirsin aperatif tarzı yani biz 3 kişiyiz ama oğlum dan önce de günlük yapardım eşim yemiyo çünkü 

(3,674 puan) tarafından
Öyle yapicam artik napim
0 oy
tarafından

Ayağını uzat keyif yap kız dert ettiğin şeye bak 1 ayın tadını çıkart:D

(3,674 puan) tarafından
Ayy nerdee ben 4 göz bekledim evden çıkmalarını temizliğe bi giriştim var ya eşyaların yerini kaynanam degistirtmiyordu hepsini istediğim gibi yaptim ohh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 514 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 636 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,573 soru

24,060,553 cevap

330,128 kullanıcı

...