0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Böyle heryeri eşit kabarmiyor bir tarafı fazla kabarıyor nedendir acep eşim az önce dedkki bizim kekler bir garip oluyor diye aklıma geldi sorum dedim dalga geçiyor benle:D

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Fırınından kaynaklı canım.her tarafı iyi ısıtmıyordur.kekini sürekli döndür
tarafından
AA ama bir ara güzel oluyirdu sonradan böyle oldu canim
tarafından
Firindir canım başka hibir şekilde öyle olmaz. Sen sürekli kekini harcını kıpırdatmadan döndür. Bende davul fırında yapıyorum öyle oluyor o yüzden sürekli çeviriyorum o yüzden güzel oluyor
tarafından
Kalıptan olabilir mi yada kabartma tozu bir yere toplanmıştır diyor eşimde karıştırıyorum sonucta
tarafından
Sanmam kabartma tozda hep mi bir kenarda kalır. Iyice karistiriyorsundur zaten
tarafından
Aynen kuzum davul fırında değil benimki ama tamam öyle deneyim bu sefer kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. Ben borcam da yapiyorum ortası kabarıyor kenarlar garip kalıyor

tarafından
Bende kalıpta yapıyorum ama hep ya sağa ya sola kabariyo:Dddd
tarafından
Önceden ısıtıyor musun fırını ben ısıtmayinca öğle oluyor
tarafından
İsitiyorum da aslında kalıptan olur ku yada eşim kabartma tozu orda toplanmıştır diyo da
0 oy
tarafından
Davul fırın kullanıyorsan o yapa bilir benim ki de öyle çünkü davul kullanıyorum ben
tarafından
Davul dediğin yuvarlak ki oluyor canım kare benimki
tarafından
Kalıptan olabilir bide fırın soğuk olmalı yoksa kabarmaz
tarafından
Fırın sıcak olması gerekiyor diye biliyorum ben canim
tarafından
Davul çabuk ısınıyo o zaman ortası çiğ kalıyo ben ısıtmadan yapıyorum aşırı ısınırsa da güzel kabarmaz ama şans işi ya özenerek yapınca o kek olmuyo
tarafından
He kız aynen özenerek yapınca olmuyo annemde hep öyle derdi ozenmeden  hızlıca yapacak bak nasıl kabarıyor :)
0 oy
tarafından
Kız bende borcamda yapıyorum yeni evliyim hani ovmuyorum ama firinim da iyi dün yaptım orta kabarmış kenarlar garibim çökük neden anlamadım valla:D kalıp olmadı sürece böyle oluyor galiba kekler
tarafından
Ama ben kalıpta yapıyorum cani
tarafından
Bilemedim canım ozaman izgaradan fırından vs olabilir belki
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Fırından olabilir canisi ya....
tarafından
Herkes öyle diyor canım ya
(9,679 puan) tarafından
Çünkü kardeşimin de öyle hiç doğru düzgün kabarmazdi yada tek tarafı anaca kabardıydı şimdi anladık ki oda fırındanmış
0 oy
tarafından
Ben yöntemi buldum

Borcamda yaparım genelde 

Keki döktükren sonra borcamı yere vuruom kaç kez baloncuk oluşuo her yere eşit dağılıyor ve aynı pişio
0 oy
(712 puan) tarafından
Yumurta ve şekeri çok çırpınca kabarmıyor eşit 
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Firinlar dan yildiz en iyisi davul firin eski usul ama super bemde alcam turk marketine gelince kacurmazsan
tarafından
Sen kaçırmazsin :)
(163,574 puan) tarafından
Kiz her zaman gidemiyomki gelen bitiyo gecen ayiptir soylemesi tere gelmis ayy cokda severim hemen bitmis alamadim
0 oy
tarafından
Harcı kalıba dökünce içindeki havasini al. Kalıbı yere vur 6-7 kere içinden havası çıkar hemen zaten
0 oy
(5,932 puan) tarafından

Benimkide öyle:D

Yamukk yumukkk:D

0 oy
tarafından
Fıriňla ilgilidir benim de oyle oluyo firinim iyi degil
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Firinin yeri yamuksa canm ondam ayni benimkide yeri duz degil sinir oluyrm dengeliyoz yine bozuluyo 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimki aşırı kabarır heryeri seviniyom sonra Bi bakıyom pıss diye çökmüş bilmiyom valla :D 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 276 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
0 oy
7 cevap 392 göst.
16 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
22 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (999 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,779 soru

24,188,214 cevap

336,762 kullanıcı

...