0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (390 puan) tarafından
Hamileyim kızlar 11 haftalık inanın çocuğumu aldırmayı bile düşündüm. 2 yaşında bi kızım daha var eşim hiç ilgilenmiyor korona atlattım hayla üzerimde halsizlik öksürük var bide hamilelik mide bulantısı falan biliyorsunuz iyice çöktüm evin işini bile yapamaz oldum gerçekten sağlık önemli neyse eşim ise kısımızla ilgilenmiyor bile oyun oynat ben az uzanayım diyorum geç yatıyor. Gündüz kalkmaz en son beraber ne zaman kahvaltı yaptığımızı hatırlamıyorum sürekli mutfaktayım bulaşık çıkıyor adam akılkı harçlık verdiği yok iddiaya gelince 100 tl 200 tl harcıyor valla bıktım 2.çocuk gelince kafayı iyice yemezsem iyi halsizlik yüzünden çocuğum a sürekli çizgi film açıp uzanıyorum halim olmuyor ama Allah biliyor hakkımı helal etmiyorum ona hiç bi şekilde hayla yatıyor camış gibi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim de böyle virüs geçirmek kolay değil insanın eski sağlığı yok ben ilk zamanlar mutfak da buhar dan yemek bile yapamıyodum ama ilk dediğin çok yanlış bi anlık gaflete düşmüşsün belli
(390 puan) tarafından
Evet öyle ama napacam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle bir adam ikinci çocuğu haketmiyor  canım keşke kerim faydası olmuyor sonradan onctden dikkat etseydin keske
(390 puan) tarafından
Doğru canım herşey Allah'tan korunduğumuz halde çocuk oldu planlı değildi zaten
tarafından
Allah yardımcın olsun canım aynen bazen korunsaktan kismette varsa oluyor
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Erkekler ses etmeyen kadınları çok sever esmeyi seninsabrinin binsonu yokmu bağır çağır kız hakkı oldugun noktatda geri adım atma savun kendini
(390 puan) tarafından
Anlamıyor tamam diyor ama 1 ay sonra yine aynı :/
(1,330 puan) tarafından
Kız bir ayda iyi :D demmeki her ay reset lemen lazim Allah koakylik versin inşallah
(390 puan) tarafından
Mantıklı :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 680 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 489 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 239 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 916 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,656 cevap

336,198 kullanıcı

...