Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Görümce sorunsalı
0
oy
528
göst.
13 Aralık 2020
Diğer
kategorisinde
Nur89
(
402
puan)
tarafından
soruldu
Şu eşime de sinir oluyorum bi bnmki mi böyle yarın görümcemi alıp istanbula annesine getirecekmiş ne oldu dedim kocasıyla yine kbgamı etti ddim yıok gelmek istiyor kaç aydır gelemedi şimdi de yasak geldi biliyor hiç gelemez bu virüste neyse gidip getirecek taa oralara ist dışında oturuyor bide büyük görümcem iyi aslında ikiside benden küçükler yaş olarak küçüğüyle zamanında çok kavga tartışma oldu o bekarken faln ters bir insan dik başlı çok sinir bozucu büyük görümcem iyi arar sorar bişey olsa saygılı en azından onu severim ama ufsğı hiç aramaz sormaz annem ameleyat oldu hasta oldu hiç aramadı büyük hep aradı sordu fln öyle dengesiz eşim için konuşuyor muhabbet ediyorum ayda yılda bi görüyorum zaten Allahtan
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
13 Aralık 2020
Enes2020
(
4,034
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence bu bir sorun değil alıp getirsin ne var bunda
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnm için sorun K bakma bn ondan çok çektim zamanında az değil gitti şimdi ki kocasının yanına kaçtı dediler bn dha 3 günlük doğum yapmışım eşim perişan oldu neler yaşandı sonra bunu affeti ailesi evlendi herkesin yüzüne gayet güzel bakabildi akrabaların vs o bnm canımı çok yaktı ilk evlilik günlerimde hiç hergün ağlardım bide eşimde çok düşkündür ailesine oda bna az şey yapmadı hiç unutmuyorum hiççher bulduğunda laf sokardı bekarken evlendi sonra gördü pişman oldu hergün dayak yedi babasının evine kaçtı eşi buralara geldi fln bi ton olay bilip bilmeden konuşmayın ilk zamanlar o geldiği zamn buraya n zmn gelse kavga ederdik mutlaka arada zıt bişey var
13 Aralık 2020
Enes2020
(
4,034
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben senin yazından iyi olan gorumcenden bahsettiğini sandım. Sadece gitmesine karşısın gibi bir anlam çıkıyor karışık yazmışsın biyle bir durum olsa ben de istemezdim
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok o küçük olan işte ona karşı içimde hiç unutamadığım şeyler var onun adı geçsin hiç istemiyorum bir sinir geliyor n bilim zıt ters biri işte hala aynı bu kfyla dayak yiyor geliyor eşiyle neler yaşadı benim eşim burdan gece yarısı o yasaklarda çıktı gitti bn onu öldüren diye kndi eniştesinin bnm çocuklarım var bşşy olsa bn naparm sözde abisini çok düşünüyor anasıda o kızdan yana
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Aralık 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen nefret bile edebilirsin ama eşinin kardeşi yanına zor zamanda koşmak zorunda et tırnaktan ayrılmıyor
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi etti kendi buldu kimse isteniyordu evlenmesini o kişiyle giiti yanına bi hFta durdu geri döndü geldi bide evlendi sonra
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2020
Aycann56
(
649
puan)
tarafından
cevaplandı
Özellikle şu zor dönemde ben bi anlam veremedim durup dururken getirmek istemesine
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim böyle işte bnm ailem olsa umrunda olmaz sürte sürte yaptırırım herşeyi yapar eder sağolsun ilk zmnlar çok vurdumduymazdı illa kndi ailesi işte bncilll
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2020
ASENA40
(
28,254
puan)
tarafından
cevaplandı
Dert ararken ben :D
13 Aralık 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Arama kizz
13 Aralık 2020
ASENA40
(
28,254
puan)
tarafından
yorumlandı
:D yok kiz aramiyorum beén
13 Aralık 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Kiz sen bi de diyet yapiyidun le:)
13 Aralık 2020
ASENA40
(
28,254
puan)
tarafından
yorumlandı
:D ay bilemezdimki kiz varmi sence
13 Aralık 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Olabilir cnm:))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben kardeşimi bir yerden alıp getirecek olsam eşim bana ters bsi dese valla gebertirim onu. Benm kardeşim o kimseye karistirtmam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2020
Hayalet
(
1,958
puan)
tarafından
cevaplandı
Görümceler öyledir, sen onu diyon benm kayınvalidem bile arayıp sormaz annemi, ki görümcemden beklemiyom bile, ama kardeşidir bu durumda bişey demezdim heralde çünkü benm kardeşimde benden yüz çevirmesini istemem nolursa olsun.
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kaynanam arar diğer görümce bişey duysa arar bu aramıyor bi tek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2020
Yazar gecerim - BANU
(
13,675
puan)
tarafından
cevaplandı
Demek ki eşiyle sorunları var ki kardeşi arkasında durup kol kanat geriyor sen gidip almıcaksın sonuçta bunu sorun etme geldiğinde çok fazla muhatap olmazsın olur biter insan kardeşine kıyamaz empati kur biraz
13 Aralık 2020
Nur89
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Abisini çok düşünüyorsa çok seviyorsa gidip evlwnmeseydi o serseri ile duvara tırmanıyorsu evlenmek için ohoo şimdi hevesini almış pişman gördü onun yüzünü benm eşime onun yüzünden bişey olsa bnm çocuklarım var n olcak o zaman artık düşünmüyorum n olursa olsun yani banane
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
6
cevap
255
göst.