0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 22 aylık aşırı seçen ve çok kusan bi çocuk doktora filan götürdük normal dedi sevmediği bisey olsun hemen kusar ben geçen ay virüs oldum oğlumla eşim ilgilendi o dönem baya kilo verdi  geceler uzun gündüz yemiyor diye gece 1 yada 12 gibi yoğurt içine 3 cici bebe koydum isteyen evde yaptığı cici bebe den de koya bilir ya da gece pirinç unun dan mama yaptım yedirdim oğlum kilo aldı çok şükür kilo almayan varsa denesin rahatsız da etmez midesini yoğurt hafif sonuçta nasıl biz geceleri yiyince kilo alıyorsak çocuklar da öyle vermediğim zaman daha sık kalkıyor acıktığını anlıyorum deneyin derim

6 Cevaplar

0 oy
(2,975 puan) tarafından
Deniyicem cnm tesekkurleer
tarafından
Dene valla ben neler denedim sırf kilo alsın diye
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Cici bebe kilo aldırıyor zaten kuzum 
tarafından
Yok normal de de hep yerdi sütü cici bebe olmadan içmez asla ama bu şekil kilo yaptı gündüz çok hareketli yakıyor çünkü yediğini
0 oy
tarafından
Aşkım benim oğlum zayıf bir bebekti şu an 17 aylık 15 aylık iken 15.800 dü. Sabahları aç karnına keçiboynuzu özü verdim istah açıyor. Direk yemez ise bir kase ye cicibebe labne tahin ve keçiboynuzu özü karıştırıp yedir labne yağlı bir peynir tahin çok güzel kilo yapıyor keçiboynuzu özü ile verince de iştahı çok güzel açıyor pirinç unu veriyorsan yatmadan onun içine de tahin koyabilirsin benim oğlum bu şekilde kilo aldı birde her çorbasına pirinç koyuyordum ben 
tarafından
Bende keçi boynuzu denedim bi ara faydası var evet ama öyle karışım yemiyo eski den yerdi 10 aylıktan sonra yemeği kesti
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Pirinc unuyla kilo alir cnm ama bi faydasi yok ki kof kilo yani..ben vermem yani hic.ama senin tercihin tabi..
tarafından
Tabi ki faydalı şeyler de yiyo her sabah portakal suyu iciriyorum ama çok seçici bide prematüre doğdu zayıftı yani onun istediği gibi yapsam aşırı zayıflar bu dönem de bağışıklığı güçlü olması lazım Allah korusun
(3,074 puan) tarafından
Tabi cnm sen daha iyi bilirsin..bn genelde tam bugday,siyez,yulaf ve keciboynuzu unu kullaniyorum..pirinc unu gibi lezzetli olmasa da cok faydali unlar aklinda bulunsun..keciboynuzu özü ve karadut özü de kullanirim..yogurt da manda yogurdu yiyo bizimki:)
tarafından
Keçi boynuzu özünün pekmezini kullandık bi ara oda bitti hakiki pekmez yediriyorum biz yapıyoruz çünkü bide karadenizli olduğumuz için sebze de çok tüketiyoruz yediği 1 kase mama dan bisey olmaz yani yeterli kalori alıyo gün için de full karbonhidratlı beslense sık hasta olur
0 oy
(2,033 puan) tarafından
benim oğlum üç yaşında versem olur mu ya oda çok zayıf kaburgalar dışarı portlemis resmn
tarafından
Yoğurttan zarar gelmez 4 cici bebe koy içine uyurken yedir faydası olur 2 yaşın da benim oğlum da
0 oy
(594 puan) tarafından
Bende gece yatmadan pirinc unu vermeye başladım öle kilo aldı yavrumm. Suan iyiyiz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,352 soru

24,182,178 cevap

336,380 kullanıcı

...