0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben kilolu hamile kalanlardanım doğum kilom falan hepsi kaldı bende. Babamların durumu da iyi ben gezmeye gittiğim zaman babam bebekten yürüyüş yapamıyorun diye bana koşu bandı aldı sağolsun. Şimdi sorum surda ben her akşam oğlum uyuyunca 1 saat koşuyorum dün akşam oğlum uyumadi saat 12ydi ben hâla sallıyordum oğlumu eşimde pubg oynuyordu sonra sinir oldum ben yatıyorum beni uyandırma dedim. Ne var sanki sallasaydı da ben koşsaydım neyse sorun o da değil oynamış oynamış beni gece 1 buçukta kaldırıyor kalk oturalım diye bende kalkmadım. Kızdığım konu şu ne vardi oynamasaydin bu gece sinir olmuşum işte oturalım vakit geçirelim demedin 1 buçukta uykudan uyandırmayi biliyo ama ay anlatabilmişimdir inşAllah

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bendede onun aynisindan var her gece kavga cümbüş yasaniyor pubg icin
tarafından
Yok ben bu gün son noktayü koyuyorum ya silicek yada silicek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlattın canim çok güzel anlattın dün bende eşimle bu konuyu konustum gün içinde ben uyuyamiyorum veya kendime ayıramıyorum dedim o da bana şöyle veya uyuyacağım zaman git 1 saat yatacağım de uyu ben bakarım zaten niye kendini zorunlu gösteriyorsun dedi doğru oturalim dedim saat 11 di anca bitti 1 saat oturduk hadi yat bende oyun oynayayım diyor sen düşün durtuklemeden olmuyor maalesef 
tarafından
Senin ki en azindan senle oturmuş sonra oynamış benim öküz saat 10 da girdi bir buçuk ta uyandırmayı biliyor ama
tarafından
Durtukle sende :D
0 oy
(649 puan) tarafından
Allahım ya koskoca adamlar oyun oynuyor diyecek sözüm yok artık 
tarafından
Vallah şu oyun yüzünden bir gün iyiysek 3 gün kötüyüz ama yok vazgeçmiyor
(990 puan) tarafından
Bende oynuyorum :))))
(649 puan) tarafından
Ne var bukadar bu oyunda ilginç olan şey ne
(990 puan) tarafından
Çok güzel:)
tarafından
Valla bende oynuyordum çocuk olunca bıraktım şımdı de oynayacağım da hafızası yetmiyor telefonun
0 oy
(814 puan) tarafından
Oyun oynarken sallayabilirdi ama rahatlari bozulmasin onlarin
tarafından
Vallah kız sinirden yattım uyudum
0 oy
(990 puan) tarafından
Allah aşkına bu nasıl bir nr desem bilemedim pugb oynanır mi be call of duty indirsin  :)
tarafından
Yaaa kız sende ona da dadansın tam olsun
(990 puan) tarafından
Ona dadansa daha fena biri siyah beyaz fotokopi gibi. Call uf dutynin grafikleri felan dhaa guzel
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Ya biz kadınlar olarak bu pubg oynunu şikayet edelimde play storyden kaldırsınlar ya valla o kadar kişinin evliliğini zarar veryoki bu oyun. BIKTIM BIKTIM bende varım. Bu oyun yüzünden her gece yalnız yatyorum artık kocam gecelere kadar oynuyo haftasonlarıda ful kalkmadan oynuyo şu anda bile sabahtan beri oynuyo. Ne yapsak bu kocaları. Trip at tabikide sen oyna oyna gel gece bebek bakıp yorulmuş insanı oturalım diye ıyandır ne anlayışsız ya bu kocalar. Oyun oynicağına bebeğiyle oynasaya. Ne güzel evlat vermişsin. Şimdiki erkekler çok bozulduya ne ailenin değerini bilyo ne evladın. :((((
tarafından
Vallah ben de düşünüyorum ya şu oyun kaldırılsa 3 gün oruç tutcam o kadar ciddiyim bıktım artik hayır oynadığı adamlar da 50 yaşında adamlar bulmuş kendine 3 tane yaşlı başlı adam diyorum bak onlar 50 yaşında artık evlilikleri falan bizim gini olamaz biz daha 1 buçuk senelik evliyiz yapma diyorum ama yok yok kafayı yiycem yok
(1,958 puan) tarafından
Off sorma bacım her gün bu oyun yüzünden kavga edyorum ama faydasız. Ya bu kadar evliliğini sıkıntıya sokarak oynayacak kadar ne varsa yani çokmu önemli. Bende bıktım inşallah oyunlarında arıza çıkarda kimse oynayamaz.
tarafından
Ayyy inşAllah inşAllahh
0 oy
tarafından
Cok haklisin kiz bence silsin benimki oynamiyo valla arada o bakiyo ben dinleniyorum 
tarafından
Kız 1 buçuk senedir nelere çekiyoruz ama yok
0 oy
tarafından
Cinsi ERKEK olan varlıkların yaratışında bu var malesef
tarafından
Ahh ahh 1 buçuk senedir neler çekiyoruz
0 oy
tarafından
Valla bnde olsam kızarım 

Benle konuşmasın yardımcı olmasın oyun oynasın 

Uyuyunca uyandırsın yok öyle bakmasın kusura yanı