0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Artık deliricem eve geliyor balık gidiyor yine balık elinden telefon düşmüyor balık grubunda konuşup duruyor. Dün gece evde su bitmiş arabada 5 lik vardı git onu al dedim sinir ola ola gitti neyse saat 12 ydi gece balık grubunda biri gel sana bütün balıkları 100 e vereyim demiş suya küfür ede ede giden adam dün gece koşa koşa gitti eve geldi saatlerce onunla uğraştı uyuduğunda saat 3 falandı benimle bu kadar saat ilgilen desem ilgilenmez. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beslemek için yemek için mi :/ grubu bıle var 
tarafından
Beslemek için tuvaleti akvaryum evi yaptı mutfağa da koydu 3 tane akvaryum var evde kocaman
tarafından
Aaa resim at bakim :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide defineci izleyip izleyip duruyo Allahtan gitmiyo☺️☺️☺️☺️
0 oy
(1,466 puan) tarafından

Ay ne cins insanlar var ya kimi oyun kimi balık kimi gezme kimi içme hastası bu erkekler ortası yok sanırım b*kunu çıkarmaya bayılıyorlar:D

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Madem seviyor o uğraşsın sen uğraşma 
tarafından
Ben uğraşmıyorum ben ilgi bekliyorum
0 oy
(19 puan) tarafından
Kiz takip ediyorum seni bi merak ettim su akvaryumlari benim kuzende iyleydi a dan z ye her balik ve gerecleri vardi musafir odasini bosaltmisti koltuk fazla diye attigini biliyorum. Birde kopek baligini cikartip seviyodu tis tis ayy ilerlemeden biraksa bari 
tarafından
Benimde astronot vardı bende onu seviyordum etle besliyordum elimle vermezsem yemiyordu aslında oda guzel bişey ya
(19 puan) tarafından
Ya canim tek balik neyse ama birsuru cesit cesit hatta o zaman biz o odada gir cik yapinca isi degisikligi olmus 10 kadar melek baligi olmustu cok uzulmustum 4 tane kopekbaligi vardi farkli farkli etle besliyodu teyzemde kiziyodu kokuyo bunlar diye
tarafından
Benim evdede üç tane var şuan Lepistes besliyor başından ayrilamiyor devamlı doguruyorlar normalde oturdumu kalkmaz yerinden saatlerce ikide bi kalkip balık başı bekliyor
(19 puan) tarafından
Bende besledim bi ara gece kac kez kalkip bakiyodum yavruladi mi diye sabaha karsi uyumusum bi kalktim yerde 10 kadar yumurta birkaci buyudu akvaryuma erken salmisim yemislerdi aglamistim bende yedi vahsiler diye hayla duruyo rafyadan yuvalik  ayri ana balik yuvaligi akvaryum bosaldi 1 japon kaldi o olurse yeniden alcam oda 9lmedi tek yasiyo 1 yildir
(19 puan) tarafından
Kararinda baksak guzelde biz abartiyoruz sonrada uzuluyorz iste
0 oy
(1,515 puan) tarafından
O bir hastaliga donusuyor canim zamanla arkadasimin eside ayniydi elinden gelse akvaryumun icine girip onlarla yatacakdi zor vallaha bagimlilik derecesine gelmis esinde :/
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Benim kocamda aynı canım kocaman iki tane akvaryum var şu an evde ama bizi de ihmal etmez öyle senin adam takıntı haline getirmiş heralde 
0 oy
(672 puan) tarafından
Pişir ye kız vitamin olur :-D
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Ay benimki Maçkolik şikayet ediyordum balık daha kötüymüş Allah sabır versin

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 348 göst.
+1 oy
16 cevap 432 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,177 puan) tarafından soruldu