0 oy
1,377 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Harbiden de verse yeridir yani ya ne salağım 40 günlük bebeği uçağa bindirip başka şehire geldim evde kuzu gibi olan çocuk şuan tanıyamıyorum allah rızası için yardım edin bu çocuk hiç durmuyor sürekli huysuz sürekli ama sürekli uykusuzluktan ölüyo uyumuyo gazini da çıkarıyor ağrısı ateş-i yok napsam yaaa

29 Cevaplar

+1 oy
(795 puan) tarafından
Allah göstermesin  canim bela okuma ama basinc falan belki etkilenmistir bebegin.
(450 puan) tarafından
Ne yapsam ki yaa
-Reklam-
+1 oy
(74 puan) tarafından
Ya küçücük çocuk uçağa bindirilirmi gözünüzü  seveyim
(450 puan) tarafından
Mecburdum ya vallahi keyfime değildi ki:((
(74 puan) tarafından
Basınçtan falandır kiz ben bile korkarım ya uçağa binmeye
+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım bebegın fazla uyarana maruz kalmıs bas edemıyo stres olmus rutını bozulduğu için.Cok kalabalıgs sokma derim.
(450 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm evimize alışmış dimi
(9,920 puan) tarafından
Tabı canım bebekler 3 aydan once cok asırı dısarı cıksrılmamalı her yenı bılgı onlarda stres yaratır agladıgı zaman al bas bagrına sakınce konus hafıfce sallan ama stres yapma sen sakın kal kı bebek guvende hıssetsın.
+1 oy
tarafından
bunun.icin mi.Allah belani versin bebegi kolik olup kafayi yeme noktasins gelen anneler var. yadirgamistir bebekte olsa evini biliyor hissediyor nazar olmustur 
(450 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm evimize alışmış dimi kesin ya
tarafından
annemlerde bir aksam csnima.okudu kizim dort aylik falandı aglamiyoda benimki hep bizikliyo uykusu var uyumuyor eve geldik sagina soluna baktı güldü emdi uyudu seninki cok minnak alisiksa.hep evde durmaya hava degisimi olmuştur
+1 oy
(247 puan) tarafından
Once bi sakin ol panik yaptikca bebek dahada huysuzlasir
(450 puan) tarafından
:( vala çok stres oldum ben ya
(247 puan) tarafından
Sakin ol bol bol oku ustune rabbim şifa  versin inşallah
+1 oy
(280 puan) tarafından
Yalniz ve los isikli bi odaya gec sakin kolik bebekler icin bir muzik ac supurge fon makibesi v.s gbi . Kulaklari agriyordur buyuk ohrimal gecmezse mutlaka doktora gotur
+1 oy
(820 puan) tarafından
Dua oku üstüne varsa bi iki damla zemzem ver cnm düzelir inşallah 
+1 oy
(552 puan) tarafından
Bence bir doktora götür cnm . Daha çok küçük basınç kulaklarına zarar vermiş olabilir Allah korusun... 
+1 oy
(102 puan) tarafından
Cnm bi guzel dus aldir omunuzda yatir sakinlesir yerini yadirgadi ayetel kursu oku bol bol nazara falan gelmisdir oku bol bol sakinlesir
0 oy
(52 puan) tarafından
Canım bela okuma bvyle kendine allah esirgesin. Henüz anne olmadım yeni hamileyim. Ama nazara inanrm okuyun bolca ayetel kürsi nas felak fatiha. Acilede götürn belki bi sıkıntısı vardır bi yeri ağrıyordur
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Allah korusun oyle beddua da bulunma. Bebiste evini yattigi yeri falan yadırgamış olabilir. Ayrica kabalik ucusta sarsmistir onu. Baska skntisi var midir bilemiyorum. Acik havaya cik Kicagina al, sev konus sadece onun duyacagi sekilde fisilti gobi, biraz sakinlessin. Ciddo bir rahatsizligi yoksa gecer ama sabirli olmak lazim.
0 oy
(725 puan) tarafından
Kulakları basınçtan etkilenmiştir doktora götürmedin mi? 
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Canım öyle deme duş aldır bi bebegine belki su iyi gelir. Uzerinede nas felak oku belki biri gördü nazar degdi bilemezsin
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım bol bol dua et belki nazar filan değmiştir eğer böyle devam ederse bir doktora göster bir sıkıntısı olmasın Allah korusun 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Nazar olmus olabilir canim bi de bulundugun ortam kalabalıksa o da yalnizliga alistysa yadirgayabilir. Bela okuma lutfen
(450 puan) tarafından
Ya hayır kalabalık değil ki çok stres oldum ya
(2,184 puan) tarafından
Stres olma sakin ol. Sen sakin ol ki bebis de sakin olsun. Bugün böyle huysuz olabilir basınçtan filan ama hastaneye götürebilirsin kötüyse. Biseycigi kalmaz insallah
0 oy
tarafından
Canım başta bela okuma şuan bişey olmazsa bile ilerde mutlaka karşına çıkar 

Bebeğine bol bol oku kalabalık ortamlara sokma eninde sonunda uyur ama sen sürekli oku yerini yadırgamıştır
0 oy
tarafından
Öyle deme canım allah korusun. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş. Sen bilemezdin böyle olacağını allah yardimcin olsun
0 oy
(627 puan) tarafından
Normal bir durum basınçtan ben bile bir gün kendime gelemiyorum. Sık sık emzirmeyi deneyinki basınç erken çıksın. Yarın durmazsa Dr a gösterin.
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Uçakta basınçtan olabilir cnm emzik kullanıyorsa Verseydin yada enzirseydin geçer merak etme bugünü atlat yarında öyle olursa doktora gidersin 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Yerini yadırgamıştır cnm normal yabancılaşmıştır sen sakin ol bisey olmaz korkma ilk gün böyle olur sonra düzelir 
(450 puan) tarafından
Yok ya yarın goturucem kızımı evimize duramam daha valla içim acıdı ya
(1,219 puan) tarafından
Benimde öyle oldu geçen 10 aylık uyuyamadı köyde döndüm bi gece daha durmadan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 274 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,301 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy