0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından

Ben herkeze yazıyorum sorunu olanlara  dua ediyorum istemeseler bile bir dua istedim ya 80 kişi görmüş 3 kişi cevaplamış ne kadar ayıp çok sinir oldum :angry:

12 Cevaplar

+1 oy
(834 puan) tarafından

Okudum demeyw üşenen bir tayfa var.... :angel: ve ben de onlardanım. Canım kızma dua ettim  hrp ediyprmgerçi hepimiz için  ağzımdan salavat düşmüyor hele. Ama haklısın keşke yazsak. İnsanın desteğe ihtiyacı oluyor okundupunu bilmesi bile daha iyi hissettirir.

(2,481 puan) tarafından
Tabiki öyle :(
(1,555 puan) tarafından
Bnde dua ediyorum ama yazmıyorum her zaman.
-Reklam-
+1 oy
(52 puan) tarafından
Canım belki içlerinden dua etmişlerdir yazmak bazen zor geliyor inanki. Bende yapıyorum bunu. Hatta az önce eşiyle alakalı biri sorununu yazmış aldatıldığını falan sonuna kadar okudum ve içten üzüldüm allah yardımcısı olsun dedim ama bunu yazmadım.
(2,481 puan) tarafından
Ya birde eşimde gitti tek başınayım evde birazda o kötü yaptı galiba beni düşünüp Yazdığın için teşekkür ederim canım
(52 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım uzağa mı gitti. Rica ederm
(2,481 puan) tarafından
İstanbul’a gitti Adana’da oturuyoruz belki 10 gün filan gelmez
(52 puan) tarafından
Olsun canım 10 gün ddiğin ne gelip geçer hemen allah kavuştursun
(2,481 puan) tarafından
Amin sağol canım
0 oy
tarafından
gormedim baktigimda yazmaya çalışıyorum ne derdin varsa insallah cozulur canim
(2,481 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Görmedim Bn postunu ama takılma yani sen öylesin diye herks aynı olmak zorunda değil sen yaz geç cevap vermek isteyen cevaplar cnm 
(2,481 puan) tarafından
Ya öyle de diğer mesajlarımada öyle 2 kişi.3 kişi cevap vermiş hep amabirton gören var
0 oy
(795 puan) tarafından
Canim dua edin diyenlere yazmasam da ediyorum ben. Postu gordugumde. Allah kabul eder insallah. 
(2,481 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(27 puan) tarafından
İllaki bsy yazilmasi gerkmiyoki sen dua istediysen gormedim ama bende diyorum ki allahim allahim kardesimize yardimci ol darda zorda birakma islerini kolaylastir diorum mesala okumadim ama ben geciyorum illa okudum dua ettim mi yazilacak ki
0 oy
(588 puan) tarafından

Kafana takma kuzum bebeğini düşün bi insanın başka birine en güzel hediyesi duadır yüreği güzel insan dualarımdasın inşallah ne dileyin ve ne isteğin varsa kabul olur:blink:

(2,481 puan) tarafından
Amin canım Seninde gönlünce olsun herşey inşallah
(588 puan) tarafından
Allah büyük kuzum  boşver  üzülme sen kimseye ihtiyacımız yok rabbim yardımcımız olsun
(2,481 puan) tarafından
Amin  canım Rabbim bütün darda olanların yardımcısı olsun
(588 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kuzum yazmadı belkı ama duasını etti gectı ne bılıyosun :) ben genelde yazmam ama duamı eder gecerım.sıkılma ınsallah hersey düzene girer. 
(2,481 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah girer
0 oy
tarafından
Bende gormedim canim Allah derdine deva versin ınşallah 
(2,481 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin
0 oy
tarafından

bugun hic giremedim yeni bu postunu okudum canim ama insallah ne istediysen ne icin istediysen dua ediyorum <3

(2,481 puan) tarafından
Allah razı olsun seninde inşallah gönlüne göre olsun herşey
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben genelde görünce böle dua gibisinden bişi yazmıorum ama duamı ediyorum belki öle yapıolardır malum çocuk var her zaman fırsat oluo yazmıo yani dua etmediklerini düşünme bence canım bu arada henüz dua istediğin postu görmedim ben 
(2,481 puan) tarafından
Bu postumdan 1 saat önce yazmıştım
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Bende görmedim cnım şu sıralar bebekten dolayı zor giryrum buraya rabbim ne derdin varsa yardımcın olsun inşllh 
(2,481 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 332 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 467 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 732 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu