0 oy
921 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Esınız size ne sıklıkla hediye alır supriz yapar mı maalesef benimki bana hıc bir şey yapmıyor agzımla söylüyorum bana sunu alırmısın diye yok :((

47 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Tek kelime ile söylüyorum cnm 2 senedir evliyiz Bi çorap almadı bana kaldıki sürpriz yapsn
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki doğum günlerim hariç bir suç islemisse keisn alıyor :D

0 oy
(23,002 puan) tarafından
Adama hediye deme de ne dersen de. Her zaman hediye beklemem. Özel günlerde be çok kafa patlatırım. 1 ay önceden düşünmeye başlarım. O da başlar hatta düşünmeye. Ama çok zor gelir. Sana para vereyim ne istiyosan al yeter ki ben düşünmeyeyim der. Ben de öyle istemem. Senin içinden gelen bişey olsun, ihtiyacım olan şeyleri sen biliyosun derim. Bu sene evlilik yıldönümü hediyemiz gerçekten ihtiyacım olan bişeydi : KEPÇE :))))) çok güldüm ve unutmamak için çaba gösterdiğini anlattı. Mutlu oldum doğrusu :))) 
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım o karakterle ilgili onu değiştirmek biraz zor ama sen bu olayı beni sevmiyormu ya bağlama benim eşim dogumgunumde evlilik yıldönümümuzde alır hediye ama bazende sen seç ben alayım der ama ben şunu anladim erkeklere hediye aldırmak istiyorsan önce sen alacaksın öğrenecek yani ilk önce sen al dogumgununde falan kutla hediye al karşılık olarak alır o zaman 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Sürpriz yapmaz özel günde neyin eksik der 
0 oy
tarafından
Yaparsa ilk olacak :D
0 oy
tarafından

1 sene önce çiçekle gelmişti eve o son oldu :D

4 ay önce dogum yaptım dogum yaparken  kayınvalidem le annem hastanenin önünde bekliolarmiş  eşimde bana kıyafetleri getircek heosini almiolar içeri kayınvalidem demiş herkes çiçek alıo surdan sende alda götür karına demiş eşim saolsun ne derse begenirsiniz zaten içeri almıolar çiçegi boşver demiş  :ermm:

Eve gelincede bi hediye beklesim ama gelmedi   yakında onun dogum günü gecen dogum gğnünde çok güzel bir dogum günü süprizi yaptım bu sefer yapmayacağım dogum günün kutlu olsun bile demeyecegim  benim dıgum günümle eblilik yıldönümü aynı gün bir gğn önce balik yemeye götürdü dogum günün evlilik yıldönümümğz kutlu olsun bile demedi hediye de yok  öylesin e balik yedik geldik kutlamadın   diom  yemege çıkardım ya dedi bida bişi demedim  bende öyle yapcam ona artık napalımm 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,581 göst.
+1 oy
30 cevap 642 göst.
0 oy
41 cevap 716 göst.
9 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,814 göst.
23 Ocak 2022 Moda kategorisinde Kzlrr (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,058 soru

24,093,626 cevap

331,919 kullanıcı

...