0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Eşimle sorunlarımız var ama o bunları kabul etmiyor ben artık onu sevmiyorum görmek bile istemiyorum kimse eşi ölsün diye dua ediyor mu ben ediyorum cok anlayışsız ben hic tek başıma cöp atmadım düşünün en basit şeyi söylüyorum boşanmak istiyorum ama ailemle kardeşlerimle tehtid ediyor beni öldürmekle tehtid ediyor cocuğun asla göremezsin diyor cok vicdansız bir insan ben artık dayanamıyorum hepsini yazamadım yazarken ağlıyorum ben ölmek istiyorum intihar etmek istedim ama yapamadım cocuğum gözümün icine bakıyor cok kücük bana ihtiyacı var ailem sorunlarımı bilmiyor bilseler arkamda olurlar ama kan dökülür biliyorum ben cok yoruldum 

9 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından

ALLAH Yardmcn olsun canım gercekten cok zor ama korktuğunu belli edersen o daha cok tehdit eder ve kendini gucluu zanneder ona guclu olmadığını goster daha cok ileriye gitmesine izin verme bence.. Tabiki sen daha iyi bilirsin esini.

(680 puan) tarafından
Ondan asla korktuğumu belli etmiyorum ama kolumu kaldıramayacak kadar yoruldum bugün beni öldür dedim boğazımı sıktı ama bıraktı
(153 puan) tarafından
Ailenle gorusmeni tavsiye ederim canım yoksa böyLe bir yere varamazsnz gercektn hasta insanla uğraşılmaz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Isıracak köpek havlamaz canım hiç korkma .ailen arkandaysa korkma hiç 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
çok üzüldüm .  Tanişarak mi evlendiniz önce de mi böyleydi
(680 puan) tarafından
Böyle değildi ailem onu cok seviyor cünkü gercek yüzünü bilmiyorlar
0 oy
(165 puan) tarafından
Canım önce sakin ol bebeğini evladını düşün ve eğer sana yaptıklarını kameraya çekme şansın varsa çek gizli biyere köy telefonu kayıt altına al iyice delil topladıktan sonra polise şikayet et gerekirse devlet korumasinda kal o insandan uzak dur sana ve ailene birşey yapamaz korkma onlar sadece lafta korkutmak için yapıyor sen sadece tehditlerini kaydet ve polise bildir sonra da boşan gitsin
(680 puan) tarafından
Bazen haberlerde kadın ölüm haberleri cıkıyor sonra adamların serbest olduğu yazıyor bana diyor ki bak ceza falan verilmiyor boşuna heveslenme
(165 puan) tarafından
Pislik herif zaten sirf bu yüzden bu kadar artti allah belasini versin
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Kıyamam ben sana guclu dur. Bosan ailene anlat bence. Anlat ki korksun biraz hıcbıse yapamaz Korkma ondan
0 oy
(274 puan) tarafından
Sakın kendine birsey yapıp da evladını o zalimin ellerine bırakma ve korkma havlayan köpek ısırmaz. Ailene anlat hic birsey yapamaz
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ama böylede gitmez bir gün seni oldurmesinmi bekliyon ailenle otur konya olmadı polise git üzüldüm senin adına 
0 oy
(963 puan) tarafından
Kendine bisey yapsan ne olacak çocuğun annesiz kalacak bunun yerine savaşabilirsin boşanabilirsin eğer ailende arkanda olursa anlatabilirsin kendine zarar vermek su hayatta dusunecegin son sey bile olmasın hele evladın varken 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah amin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 710 göst.
0 oy
37 cevap 1,945 göst.
0 oy
16 cevap 812 göst.
7 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤ Sihemin ❤Annesi ❤ (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,147 göst.
8 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Iki prenss annesi (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,790 soru

24,159,776 cevap

335,300 kullanıcı

...