0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,309 puan) tarafından
Kzlar kaynanmla eltim türbeye gidip yemek dağıttılar bisey için niyet ettiler ben gidemedim oğlumun özel egitimo wardi.esim birakti onlari.neyse geldiler.esime koca tencereyi verdilet.icinde bulgur War isit.ye demiş tencereler i bide bitane büyük plastik kabi poşete koyup öyle wermisler tencereye baktim dibi tutmuş nasıl esyalrida koymuşlar bende sinirlerdim bulguru cikardm tencereyle kapları merdivene.koydum yikamadan sizce ayipmi ettim alsam yikasammi

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yıka tabi ki boşver onlar kendine yakışanı yapmışlar 

Ama ev hanımı olarak sen kendine yakışanı yap 
-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Onlar yapmış bi hayır, sende yap bi hayır canım ne olur ne olmaz yıka gitsin sevabı senin olsun
0 oy
tarafından
Bence yıka canım 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ayıp tabi onlar yorulmustur onlar bir iyilik etmiş iyilikte payın olsun yıka yani al kapıdan
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Yıka tabi canım. Olmaz öyle vermek

0 oy
tarafından
Sana yakışanı yap bacım 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Yika canm ağızlarına laf vereceğine 
0 oy
tarafından
Bn olsam bnde yıkardım cnm  boşver yika sende 
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Gecen kurbanda komşuyla birlikte kebap yaptik bizim evde her şey bizdendi bi tek onlar kendi etlerini kebap yapmamizi istediler salata falan yapmistik komşumla kendi evinden getirdigi bulasiklari bile bana kitleyip gitti ustelik 2 oglum var yemegimu bile ayakta yedim oglum yuzunden surekli agliyodu komşunun oglu buyuk oglumun parmagini kapi arasinda koydu çikip gittiler 

Ben yinede tum bulasiklari yikadim verdim tabi solendim biraz dogal olarak ama yinede herkes kendine yakişani yapar
0 oy
(418 puan) tarafından

Bencede yıkayıp vermelisin 

0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben olsqm yıkardım canım sende yıka boşver büyüklük senin olsun 
0 oy
(4 puan) tarafından
Yıka bence de ayıp olmasın nolursa olsun senin duruşun sonuçta onların ayıbı olsun boşver

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,816 soru

24,116,492 cevap

333,245 kullanıcı

...