Kızlar ben 5 yildir evliyim iki kızım var biri 2 yasinda biri 2 aylık kaçarak evlendim hayatımdaki en büyük pişmanlığımdır bu bunun gibi biriyle evlendiğin için lütfen kötü yorum yapmayın iki çocuk yapmayaydın demeyin hatamın farkındayım evlendiğim zaman eşim bana çok iyiydi davranış olarak falan hala beni sevdiğini sanıyordum ta ki evliliğimizin birinci yılına kadar kendi kendimi kandırmışım meğerse bekarken sosyal medya kullanmıyordum bir gün eşim benim adım ve soyadımla aynı olan bir hesabı gösterdi sen mi kullanıyorsun dedi hayır dedim ve başka biriydi fotoğraflardan anlamıştı sonra evlendik 1.yılda beni o kızla aldattığını öğrendim mesajları yakaladım kız demişti ki nişanlıydın sen ne oldu bu da sevmiyordum ayrıldım diye mesaj atmıştı hatta buluşmuşlar falan kavga kıyamet tabi kalkıp babamlara gittim tabi babam arkamda durmadı çok direndim ama beni zorla o arabaya bindirip gönderdi sonrasında devamı geldi sürekli mesajları yakalıyordum ama hep bi bahane tabi ben inanmıyorum ama başka çarem yok babam gelme diyor kimse arkamda durmuyordu son bir yildir yine eskisi gibiydi ama kiz konusunda birşey görmedim telefonunda . Köyde oturuyoruz eşimin çok yakın kardeş bildiği bir arkadaşı evlendi ve bizde eskiden tanışıyoruz abim gibi severim çok efendi biridir ve bizde sağdıç olduk köy gibi bir yer ya gelin hanımın yanına bi gideyim birseye ihtiyacı var mı gibisinden dedim çok cana yakın çok sevdim kendisini konuştuk falan eskilerden esra aslında dayanamıyorum seni kardeş gibi gördüm ve bu ihaneti saklayamam dedi şok oldum tabi ben meğerse eşimin arkadaşı eşine anlatmış esrayı hep aldatıyor sürekli kafelerde kızlara geziyor hep huzursuzlar esra telefonda çok mesaj görmüş gibisinden anlatmış eşine kaç defa uyardım evlisin çocukların var yapma yazık dedim ama dinlemiyor demiş keske olseydim ölüp ölüp dirilseydim ama duymasaydım bunlari yarım saattir yazmaya çalışıyorum annemlere anlatsam sen kendin kaçtın çek derdini diyecekler kimsem de yok doluyum hem de çok doluyum sizlerle içimi dökmek istedim ne olur hakkınızı helal edin
yaa kiyamam yaa hadi o adi pislik uckuruna sahip olamiyo da iki tane kizim var onlarin baslarina gelse naparim diye hic dusunmuyo mu Allah islah etsin boylelerini napican iste kocan bende yakaladim mesajlarini ama oyle bulusup etmemisler ama fena agzina ettim kac defa korkudan bayiliyodu.. Allah bizim kocalara akil fikir versin yeminle pislikler adi serefsizler
Ayyy Allah'ım yaaa kocanın gözü çıksın inşallah Allah bin kere hakkıni alsın senin. Şimdi köyde yaşıyorsun babanlar arkanda değil sanane diyeceğimi bilmiyorum ne yol aklıma geliyor suanlik dondu beynim onun ailesine şöyle konus rezil et onu ailesine off rabbim güç versin sana ya SAKIN ölseydim filan deme ya çocukların için güçlü ol inşallah çocukların büyür büyür hayirli evlat olur sana bakar sahip çıkarlar kimseden görmedin ins onlar sana sahip çıkar :(
Ahh canım allah o herife akıl fikir versin .sanasa sabır versin çok üzüldüm
Çok üzüldüm canım benim ya bi kadının yaşayabileceği en ağır şeydir sanırım Allah yardımcın olsun bi çıkış kapısı göstersin inşallah ne denir ki
1,488,629 soru
24,332,905 cevap
345,726 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın