0 oy
1,138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Burda muhteşem arkadaşlıklar kurdum 

Güzel anneler bebisleriniz hayırlı evlatlar olsun. Bebiş bekleyenler rabbim bir avazda kurtarsın ve asla evlat acısı vermesin  

Eslerinizle mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günleriniz olsun. 

Hastalarınıza rabbim şifa versin. 

Eşim burdan ayrilmami istedi. 

Azıcık sulu gôzluluk yaptım niye normal.insanlar gibi değilim diye o da kızdı bana 

Herşeyi yapın ama kalp kırmayın  

Herkes Rabbime emanet olun. Bebisleri benim için azıcık ısırın benim için.  Hepsini öpüyorum 

21 Cevaplar

+2 oy
(759 puan) tarafından
Hoşçakal..;)
-Reklam-
+1 oy
(30,213 puan) tarafından

Ana kız.niye esin neden istemiyor nedenini sordunmu.

Saglikli bebeklerin olsun insAllah <3  kendine iyi bak.

tarafından
Az önce yapılan bir yoruma ağladım niye sağlam değilim ben diye eşimde orda biri birşey dedi dimi hemn çıkıyorsun ordan dedi

Bide benim payından rahatsız olanlar var
(30,213 puan) tarafından
Yapma Allah askina burayı bu kadar ciddiye alıp göz yaşı dökme takılma. Ya
tarafından
Ya ben bunu sürekli kafaya takıyorum cnm niye ben insanlar gibi sağlam değilim diye bende sağlam bir insan olmak isterdim kimseye ihtiyacım olmadan kendi işlerimi görmek bile hayalim
(30,213 puan) tarafından
E kuzu zor değil  gözünden akan yaş ailen sevdiklerin için olsun burada  belirsiz insanlar için olmasın.
(12,763 puan) tarafından
Yanlız şunu belirtmek isterim kimse senin özel durumuna laf etmedi sen çok özledim dayanamadim aynı evde ayrı yaşamaya karantinası varken vs dedin herkes  doğal olarak (bende dahil) 1 2 gün daha beklese idin bulaşır ise hamilesin daha zor olur dedik ve sen özel durumunu belirtip kocam elim ayağım dedin önem li olan da her defasında hakaret olmadan postuna gelen istemediyin yorum için post acmana karşı uyarı da bulundum ama işimize geldiyi gibi danrandigimizi ima ederek haksızlık yapıyorsun başta evet eşimi ozl3dkm ve böyle özel durum var çıkartmak zorunda idim desen  kimse ters cvb bile vermedi ki hiç vermez de derlerdi 1 2 gün daha kalsa neyse diye post defalarca baktım ama kırılacak bı yorum yoktu
tarafından
Rabbim herkesi gönlüne göre versin
(12,763 puan) tarafından
Amin herkesin
(4,850 puan) tarafından
Kim gitti kız
(30,213 puan) tarafından
Asmiranin annesi
(4,850 puan) tarafından
Hadi ya ://
Gelir bence dogum yaklaşınca
(30,213 puan) tarafından
Bencede geri doner
+1 oy
(7,617 puan) tarafından

Gülee Gülee :ermm:

+1 oy
(15,179 puan) tarafından
Canım engelinden bahsetsen arkadaşlar da ben de bu kadar net yorumlar yapmazdık bence. Ama aynı evin içinde zaten geçse gecerdi deyince insan bir şaşırıyor çünkü bu virüsle 9 aydır boğuşuyoruz ve biliyoruz hepimiz ne derece tehlikeli olduğunu. Bir bebeğin olacak diye hepimiz sevindik virüs bulaşsa hepimiz üzülmez miyiz sana sence?

Sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım, selametle
(15,967 puan) tarafından
Çok haklısın +
tarafından
Kim di giden arkadaş çok merak ettim ve ne engeli varmış ki
(15,179 puan) tarafından
Asmira nın annesi idi adı sanırım engelini bilmiyorum canım.
tarafından
Hmm anladm cnm tesekkurler
0 oy
(18,670 puan) tarafından
Allah'a emanet ol canım InseAllah bir gün senden de güzel.haberler alırız 
0 oy
(163,477 puan) tarafından
Gitme busra :(((((
0 oy
tarafından
Aaa niye yaa ne olduki 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Güle güle. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini insaAllah .
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Yaa gitme ya.neden insalarin lafina uzuluyorsun ki.bende demin cok uzuldum burda .ama kimseyede gore gitmem .ben seni burda tanidim .gitmeni isdemem:(
0 oy
(918 puan) tarafından

Allah'a emanet canım guzel duaların için teşekkür ederiz:ermm:

0 oy
tarafından
Anaaa neden ama yaaaa 
0 oy
tarafından
Üzuldüm canim gitmene insAllah kuzunu hayirli saglikli sekilde kucagina alirsin sende ama bizi bilgilendir tamammi seni merak ederim ben Allaha emanet ol
0 oy
tarafından
Gitme ya seni seviyoruz biz kimse için üzme kendini istersen bur süre girme buraya ama bebeğinin doğduğunu duymak istiyoruz senden 
0 oy
(153 puan) tarafından

Burdaki çoğu insan yargılamayı sever çoğu postlarda görüyorum bazıları sadece konusmak icin konusurlar bi yorum da benden olsun da nasil olursa olsun pesindeler bu tarz insanlari kafaya takıp ağlamaya değmez bence karnındaki minikten daha önemli değil bence o yargılayan insanlar bunları düşün ve kendini ve eşini üzme canım ;) ♡

0 oy
(2,866 puan) tarafından
AA canım neden gidiyorsun ki burda sevilen arkadaşısin rabbim senin de kucağını boş birakmasin inşallah hayırlısı ile kucağına bebeğini almayı nasip etsin
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Yolun bahtin açık olsun.  ..
0 oy
tarafından
Hoşçakal canım inşallah çok mutlu olursun
0 oy
tarafından
Esin dediyse diyecek bir şey yok mutlu ol inşallah her zaman 
0 oy
(894 puan) tarafından
Canım biraz ara ver madem eşini kırma sonra yine gel. Herkes bir şekilde imtihan oluyor bu dünyada eşin sana destek olduğu için mutlu ol yani elindeki güzelliklere odaklan daha kötüleri var onları düşün o yüzden elde olmayanı değil elde olanı gör. Rabbim hepimize güzel günler göstersin hayırlı evlatlarımız olsun. Kendine iyi bak hoşçakal
0 oy
tarafından
Erinmedim postu buldum tüm yorumları okudum.  Bunlar hep hormonlardan işte. Boşver burda öyle insanlar varki post açmaya korkuyorum . İllaki bisey buluyorlar . Geçen gün bi post açtım anneligimden beri laf söylediler geri sildim postu . Günlerce ben kötü bi anneyim diye yedim bitirdim kendimi . Herkes kalbinin ekmeğini yer boşver sen hayatına bak 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 673 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,557 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 864 göst.
0 oy
28 cevap 1,147 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylaanalaygmail.com (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,145 soru

24,149,922 cevap

334,855 kullanıcı

...