0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
kizlar canim cok skkn yeni evime geldim kaynanamlardan 4 senelik evliyiz her hafta sonumuz orada geciyor baska sosyal hayatimiz yok neyse cocuk olunca duzelir dedim cocuk oldu esim yine ayni adamlar ozluo diyop her hafta sonu orda klaiyoz sanki benm ailem ozlemiyor cocugu benimkielr ayda bir gordu halde dayaniyor snnkiler bir hafta dayanamiyormu dedim en son doktor istirah et dedi gebeyim birde elimi kestim su deymicek dedi doktor guya dinlenmeye oraya goturdu kaynanam samn altindan su yurutuyir resmn sabah kizim lavaboyu yika dio yikadm elim islandi bulasik yika dedi yikadm aksam oglu gelincede benim icin eline suya vurma aman kizim diyo sinir oldm artik  hic bize zman ayirdi yok esimin varsa yoksa ailesi ne yaparsa oraya  yapiyor kendi evimizi ev gibi gormuyo gitmwye yok dedim zaman suratini asiyor hafta sonlarimi.zehir ediyor.bana orada 10 gun kalsam iyim birgun evime gelim dedimmi hemen kalak burda napcaz evde dio eve gelmk istemiyor deli olcam artik

8 Cevaplar

+1 oy
(5,908 puan) tarafından
Nie evlenmis o zmn anasinin koynundan cikamiosa daha bebe mi o 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen eşittir ben.. Diyecek pek bisey yok ii
0 oy
tarafından
Böyle erkekler niye evleniyirki maden ana kuzusu evlenmeseymis sende yapma iş elim aciyir de bir haftada bahane uydur gitme yada açık açık konuş eşinle
0 oy
(649 puan) tarafından
Evlenmeseymiş madem anasının dibinden ayrilmayaymış hatta emzirsin annesi onu 
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Birak esini kalsin o zaman ana kuzusu...benim dinoenmeye ihtiyacim her gekdigimde bi is cikiyor de.gitain kalsin ne kadar isterse madem oyle
0 oy
(441 puan) tarafından
İlk zamanlar benimki de öyleydi. Hep oraya gitmek gittimmi de kalmak isterdi. Şimdi 2 çocuk olunca istemiyor. Evinde rahat. Zamanla seninki de düzelir takma kafanı 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Kundağa sar altını bezle agzina emzik ver götür annesinin kucagina koy gel

Daha büyüyememiş.maalesef.

0 oy
tarafından
Elim kesik yapamam deseydin ikili oynuyor madem 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 11,327 göst.
20 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sibel (39 puan) tarafından soruldu
0 oy