0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar biz bunu aldık renkli diye cok güzel titreşimli müzikli sallanması güzel ama üstüne bisey örtülmuyor anında kayıyor alt kısmına da olmuyor cok dar yapmışlar kemer kısımlarını nasıl yaparım?

6 Cevaplar

0 oy
(814 puan) tarafından
Bebiş diger ay sigmaz buna
tarafından
Kemerleri cok dar yapmislar
-Reklam-
0 oy
(290 puan) tarafından
Ya şunları hiç sevmiyorum bebeğe baksana iki büklüm ser yere minder köy üstüne dönsün dursun :((
tarafından
Dönemiyor ki daha 2 aylık renkli seuler dikkatini cekiyor ayrica canim burda güldüğü icin iki büklüm görünüyor normalde gayet rahat boylamasına
(290 puan) tarafından
Donemiyorda cnm onun içinde zaten öğrenemez ki olsun sen onun için en iyisini düşünürsün tabi ❤
tarafından
Kuzum şuan duramadığı için normalde ters yatırıyorum ama henuz dönmesi icin küçük yere koysam aglar zaten sürekli ilgi bende olsun diyen bi bebek bu cok rahat oldu benim için koyuyorum duruyor ben 10 dakka işimi görüyorum sonra zaten istesemde tutamiyorum sıkılıp ağlıyor
(290 puan) tarafından
E iyi işte cnm benim oğlanda hiç durmazdı el kadar bebe:))
tarafından
Sorma el kadaelar ama valla canimiza okuyorlar kiz bi an sinir krizi geçiriyor ağlamasını görsen sanki canı yanmış alip sakinlestiiriyorum bide bi sallama var onda sakinlesiyor onada kol dayanmaz
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Yaaaa maşallah yavruna Rabbim Size bağışlasın❤
tarafından
Ya Allah razı olsun kuzum cok sağol Amin♡
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Cnm yatak pozisyonuna alt 3 kademe oluyor. Ben yatak olarak kullanıyorum içine polarli battaniye attım onda uyuyoruz
tarafından
Aa yatak hali aliyor mu
(507 puan) tarafından
Aynen bende ole yapıyordum yatırıyodum battanıye koyuyordum donemedıgı ıcın kemer takmıyodum
tarafından
Bunda yok kizlar bakti. Sadece sallanıyor elle ama yatırılmıyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Neden üstüne bşy örteceksin ki çok kullanışlı bunlar 7 aylık oğlum hala kullanıyorum 
(5,784 puan) tarafından
bizimki bunun salıncak olanı 1 buçuk yaşında hala kullanıyoruz.
tarafından
Üşür diye canim cok gazlı bi bebek hemen karnı gaz doluyor
(25,181 puan) tarafından
Yok cnm ev sıcak değil mi üşümez sıkı giydir üstüne bşy atma bence ama işinde uyursa falan örtersşn üstünü bebişin ayagını çift giydir bşycik olmaz
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Hahha agızna bak ya ❤
tarafından
Sorma teyzesi pek mutlu masallah hep böyle olsun ağlayınca dayanamiyorum :))
(5,134 puan) tarafından
Oğlumun adaşı inşallah canım hep gülsün

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 370 göst.
0 oy
4 cevap 320 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.