0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Actiniz ve size birni öldürdüğünü saklanması gerektiğini söylüyor ne yapardınız yardım mı edersiniz polise direk ararmsnz ? 

Ben sanrm o Anki piskoljyle yardım ederdim ne bilim emin deglm çok. küs olduğum bı anda olursa direk polisi ararim heralde:D

Allah korusun olmasın tabi boyle bisi ama cevaplarınızı merak ettim her konuda destek olduğumuz eşinize de bu konuda destek olurmydunuz ?

28 Cevaplar

+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Vicdanım el vermez valla şikayet ederim kendim öldürmüş gibi rüyalarıma girer bı insanın canına kıyan bı an sinirler beni oldurmeyecegi ne malum 
-Reklam-
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Şok olurdum bir süre kendime gelemezdim ben Allah korusun 
tarafından
Bende sanrm öyle olurdum bide inanmakta güçlük cekerim cnku esimi kan tutyo:D nasi becerdin derim yani
(7,094 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum tovbe allah korusun ya insan kendine gelemez
0 oy
(8,060 puan) tarafından

Zor bir soru valla biraz düşüncem bunu:woot:

tarafından
Cevabını bekliyorum:☺️
0 oy
(13,671 puan) tarafından
İlk etap da aramazdim ama zaten ilk arayacaklari yer ev olur :)
tarafından
Hhaha aynen kız bu gelmedi aklıma:D
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Donar kalırım :D
0 oy
tarafından
Dürüst olayım 

Ben saklarım kocam o benim nasıl yaptığını sormam hesap bile ver demem onu sakinleştirir bi kaç gün sonra eğer vakit varsa polise gitmesi için ikna ederim 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
ALLAH korusun RABBİM yazdiysa bozsun insan ne yapacağını bilemez ya şok olur donar kalır insan
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Valla yardım edilecek sey var edilmeyecek sey var. Ben Allah göstermesin ama gizlice polisi arar bildiririm. 
0 oy
(1,457 puan) tarafından

Böyle soruları nerden buluyorsunuz ya :D cvp yazacam ee karşıda böyle bi soru verse cvbıma yok yok diyorum ve sonunda verecek cvp bulamamak ben :ermm:

tarafından
Adamı gotrdu polisler :)hdjhhdjdj
(1,457 puan) tarafından
Deeerrrrmiişşsiinnn :)))
0 oy
tarafından
Hadi be ordan kafa bulma benimle derim kesin ") ama yardım edermiyim bilmiyorum 
0 oy
(7,135 puan) tarafından

Yardım ederdim saklaması için yaa kimse kimseyi durup dururken öldürmez ki Allah bilir ne yaptı da öldürttü kendini derdim yardım ederdim :D:D

(7,135 puan) tarafından
Kız sende az degilsin nerden geldi aklına bu soru :D
tarafından
Kız netim Yok akşama kadar koca evde bebeyle ugrasyom hamur yoğurdm gözleme açarken geldi aklıma :D dört gözle kocami bekledim baglaym da soryum die:D
(7,135 puan) tarafından
Kafada tilkiler dönüyor desene :Dd
tarafından
Hiç sorma skntdan dün salon la oturma odasını degstm tek başıma eşim dio bu koltuğu tek başına kaldran bana ne yapmaz:D
(7,135 puan) tarafından
Adam haklı sadece kafa degil kollar da iyi çalışıyor maşşallahh :D
0 oy
tarafından
Kız ne biçim soru bu şoka girerdim herhalde eşimde soktadir oturur dusunurduk heralde ne yaparız diye ya polis ya kaçış 
tarafından
Kız netim yok bilyonmu aksama kadar bosluktAym eşim gelince ondan baglnyom gozleme yaparken geldi bu soru aklıma dört gözle kocami bekledim:D sorym diye
tarafından
Ahahahha ;)))
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bayılırdım herhalde :)) 
0 oy
tarafından
Onu öldüren benide öldürür polisi arardım can alanı Allah kabul etmez ben nasıl kabul edip saklıyayim? 
tarafından
İsteyerek olmadi belkide arabyla bilmeden carpti olayin sokuyla kacti ordan yinede edenmi
tarafından
Gidip kendi teslim olmasını isterdim
0 oy
tarafından

Katil der polise verirdim ahahahahs:D:woot::P

tarafından
Hahha hemen sattin giz adamı:D
0 oy
tarafından
O an yardım etsem de ilk beni sinir edisinde direkt ihbar :D
tarafından
Hhheehe şantaj dion hee:D
tarafından
Aynen kendimi biliyorum sinirlenince yapmiycam şey yok :D
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Rabbimden nasi saklarsin  
tarafından
O isin farkki bı boyutu canim yani soruda ki amac destek olursun olmassn o kadar genis kapsamli sormadım:)
(7,617 puan) tarafından
Rabbim kimseye böyle bir durumda bırakmasın  kesin şoktan bende giderim beyaz ışığa doğru
0 oy
(1,312 puan) tarafından
İlk etapta aramam tabi canım o bnm ya isteyerek birini öldürmez o yüzden sakinleştrr konuşurdum eğer yanlışlıkla bişey olmuşsa falan polisi arardık zaten eşim vicdanlı biri kaçmaz öyle Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir olayı 
0 oy
tarafından

Bu durumu çok güzel kullanırım :D:D

tarafından
Firsatci seniiiiii:)
0 oy
(343 puan) tarafından
Kapıyı kapatır hemen ıhbar ederim cana kıymış sonucta...
tarafından
Doğru olan bu tabiki ama o an böyle dusuneblrmisn işte o var:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 386 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 980 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,101 göst.
0 oy
2 cevap 261 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu