0 oy
1,254 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından

Kaynananız bebeğinize nasıl sesleniyor . Benimki annem annem diyip duruyor  :D. Sanki kendinin bebeği dersiniz. Gıcık oluyorum. Annesi benim onun :'(:'(

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla balim kaymagim hepsini bi kiydan sayiyo sevmiyorum oyle ben tamam seviyo olabilir ama bu kadar abartmasina gerek yok herkesin icinde yapiyo bide gosteris yapar gibi onun icin oldugu yere gitmek istemiyom
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Kızım annem dedigi yetmez gibi bide meltemmi aglatti seni der :D cocugum bana ismimle hitap etsin ona anne desin zaten ben kimim ki neyim 

0 oy
(3,022 puan) tarafından
35 haftaligim beninki cucuk diyo dedim bidaha cucuk deme   ismiyle hitap et dedim
0 oy
tarafından
Küçüğüm, miniğim diye sesleniyor:)
0 oy
(263 puan) tarafından
Babannem diye bilir ama :)
0 oy
(795 puan) tarafından
Bence cok takılıyorsun  babaannem demek daha zor annem diyordur o yuzden de
0 oy
(588 puan) tarafından
Oğlum diyo terlikle yapistircam agzina **** kari
0 oy
(86 puan) tarafından
Benim öyle bir torunum yok diye seviyo canım ya benim oğlum ölüyodu sen diye 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Benim annemde öyle diyordu hep ben hic öyle düşünmedim kendi çocuğu gibi baktı 40 gün kızıma benden çok ilgilendi aralarındaki bağ bambaşka kızım şimdi anne demek istediğinde anni diyor anneme seslendiginde arka arkaya tekrar ediyor kaynanama gelince doğru düzgün sevmedi elin çocuğu gibu bakıyor kızıma annem bağrına basa basa seviyor demekki kadın bağrına basmış boşver bence takılma sevdiğinden yapar 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Yavrum kuzumm bebegim der kiz kardeslerim annem flan kizim der ilk basta tuhaf gelmişti de alıştım smdi kardeşim kizimin fotografini at flan dedi bende senin kizin mi var diycektim ki aklima geldi :))
0 oy
(277 puan) tarafından
Benim kayınvalidem yok bin şükür annem hayatta ve oğlumu annem diye seviyor hep annem öyle sevdikçe annemi sarılıp öpüyorum beni çok mutlu ediyor kayınvalidem olsa inada tepki vermem bazen çok abartiyoruz ya annem demesiyle annesi olmuyor ki sonuç olarak eşinin annesi bebeğinde onun parçası bence sevin buna
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Benmki kızim diye seviyo nasil severse sevsin cocuk benm sonucta cok takilma boyle seylere canm :)

0 oy
tarafından

Benim kaynanamda oğlum diye sesleniyor :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 685 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 878 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 604 göst.
19 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 634 göst.
21 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kaderdls (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,625 soru

24,127,431 cevap

333,817 kullanıcı

...