0 oy
1,362 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Arkadaşlar  7 haftalık hamileyim limonu çok seviyorum hamile kaldığımdan beri tuzlayıp sürekli yiyorum ama fazlası da zararli olduğu için çok yemekten kaçınıyorum bildiğime göre ekşi kız sizce de öyle mi sizler ne yediniz cinsiyeti ne oldu 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende kızımda limonu tuzlayıp yerdm nar ekşisi icerdm limon tuzu yapardm:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn İlk 8 hafta eşki içtim sonrasında tatlı yedim erkek bnmkinin cinsiyei ama yemekle alakası yok bana karnımın şekli yüzümün lekelenme sinden kaynaklı herkez kız dedi doktora bı gittim erkek dedi
0 oy
(963 puan) tarafından
Hep tatli yedim ama sonuç kızım olacak yemekle bi alakası yok bence 
0 oy
tarafından
Bende kıza hamileyim ekşi yiyorum daha çok:)
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım ben oğlum da çok ekşi ve acı tuketiyirdum . Simdiki daha yeni ama yine ekşi istiyor canim
0 oy
(441 puan) tarafından
1 kızım 1 oğlum  var. İkisinde de deli gibi ekşi yiyordum. Cinsiyetin eksiyle tatlıyla ilgisi yok diye düşünüyorum ben
0 oy
(589 puan) tarafından
Alakası olduğinu düşünmüyorum ama kızım oldu.hep ekşi yedim.
0 oy
tarafından

Ilgisi yok bence bende aşırı erik yerdim hatta erik ağacı filan vardı evimizin önünde komşular bana da verirdi hep ama erkek doğdu :D

0 oy
tarafından
Bende ikisi de yiyemedim 

Ama tatlı daha baskındı kızım oldu :) 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ben kizlarimda limondan tiksinirdim yani eksi seylerden hep tatli yerdim .oglumda ilk başlarda gunde belki 3 tane limon yiyordum tuzlayip.bide cok aci yiyordum oglumda şalgamin en acilisini dikiyordum kafama acili ciğ köfte acili tursu falan cok asiri aci yiyordm 
0 oy
tarafından
Ben limonu öyle yiyordum ki yedi yirmi dört saat hatta erkek oldu :))
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ben hamileliğimin başlarına limon yerdim hep sonlarına doğru da tatlı ama kız oldu bence cinsiyet ile alakası yok :) 
0 oy
tarafından
Hiç bir alakası yok. Bir gün bir yediği tutmuyor daha 7 haftalık hamilesin ilerleyen haftalarda yeme alışkanlığın bile değişecek 

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,917 cevap

331,243 kullanıcı

...