0 oy
1,307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından

Benim ikisiyle de aram normaldir görümcem çok kiskanctir altlı üstlü oturuyoz mesela görümcem (15 )yaşında bizim eve gelir gece 1.30 kadar oturur zar zor gönderirim bize gelse bütün eşyalarının içine eder öyle gider:D:D

42 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
ikisiyle de aram iyi çok şükür kayınvalidem memlekette hergun arar sorar kızım nasılsın falan diye görümcem ben aramadan aramaz ama bı sorunumuz yok şükür 
-Reklam-
0 oy
(30,250 puan) tarafından

Yerebbiye şükür burada yazılanları okudukça gidip anlından öpesim var hepsinin:D

(135 puan) tarafından
Ay kız güleceğim yoktu bı benimkiler sorunlu  ah ah kaynana derdi gorumcenin kıskançlığı hiç bitmiuor
(30,250 puan) tarafından
Hahahaha aman boş verre hayata devam
0 oy
(45 puan) tarafından
İyiyiz kayinvalidemle hergun konuşuruz hatta oğlundan cok beni tutar benle konuşur,  gorumcemde 15 yasinda çekinir benden yani oyle saygısızlık yapmamıştır buzamana kadar bende severim ona zarar gelsin istemem herseyini annesinden once bana söyler hatta :) 
(135 puan) tarafından
En iyisi bizimkiler ona daha bebektir diyor evime girip esyalarima zarar veriuor görümcem :))
0 oy
(867 puan) tarafından
Görümcem iyidir abla gibidir bana ama kaynanam hep birşey söylemek için fırsat kolar gibi ay cocuk pişik olmuş ay cocuk böyle olmuş artık duymamazlıktan geliyorum 
(135 puan) tarafından
Valla benim kaynanamda öyle
(867 puan) tarafından
Çok sıkıcı degil mi ben mi abartıyorum diyorum ama herşeyi batıyor su huyu olmasa
0 oy
(28,254 puan) tarafından
Benim görumcelerim hepsi büyuk benden ablam hepsi kurban oluruum diyo dün en büyüğü öyle severiz masallah kaynanami pek sevmem ams saygimi korurum 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Görümcem yok kaynanamı sevmiyom :D
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Ne görümce var ne kaynana bende :)

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bizdr altlı üstlüyüz normal aramız mesafeliyim 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Allha şükr ikisylede iyi Allh ekskliklerni göstermesn 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Çok şükür aramız iyidir ama mesafeliyiz 
0 oy
(502 puan) tarafından
Kaynanama karsi cok nötr um ama sevmemeye daha yakinim :D 2 gorumcemi severim. Birinden haz etmem m.al biraz
0 oy
(616 puan) tarafından
Görümcem var normalde ama yok gibi oğlumun ne resmine bir şey yazar ne halacim der kucağına bilmez almas sevmek için çok soğuk biri aşırı hemde evime geldi kalmaya 1 hafta kaldı bir ignenin ucundan tutup kaldırmadı sevmem eve geleni iş yaptırmayı ama oğlum huysuz durmuyor yemek ev işi bir yandan bı kere sofra bezini silkle diye ben rica ettim :) onların eve gittiğimizde öyle eline telefon alır asla çöp kaldirmaz kayinvalidemle aram normal oda ne zmn arasa para yok şu bu der kısaca sevmiyoum sanırım :)) 
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Ikisiyle de daha bugun konustum ikiside iyidir Allah razi olsun 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Cocuk daha görümcen :)))) böyle davranmasi normal 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Kayınvalidem iyidir,gorümcemle de abla kardeş gibiyiz çok şükür sorunumuz yok :))
0 oy
(830 puan) tarafından

Bizde altlı üstlü oturuyoruz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın :woot:

0 oy
(6,679 puan) tarafından
Aramiz cok iyi cunki uzagizz :)) yilda 1kez gideriz sadece onda da aramiz iyi olur
0 oy
(140 puan) tarafından
Görümceyle müko ötesiii, kaynana normal :D
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı ne çok iyiyiz ne de çok kötü normal yanı 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Görumcem oz annesiyle yaşıyor 3-4 kere gelmiştir evime yani çok gorusmeyiz. Kaynanamla da eh, bazen sinirlerimi çok zıplatıyor ve çok sallar iki yüzlü gibi bişey

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 736 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 954 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ebrar bebek (20 puan) tarafından soruldu
+4 oy
54 cevap 891 göst.
0 oy
11 cevap 683 göst.

Kategoriler