0 oy
954 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
İnstagramda fenomen birisine hakaret etmiştim ama kadın bildiğiniz çıplak fotoğraf çekmiş ve ben de bi anlık sinirle hakaret ettim. Annesi bana dm den mesaj atmış seni şikayet edicem avukatım ilgilenicek diye ya. Ben de hesabımı sildim hemen bu arada hesabım  fake hesaptı. Süreç nasıl olur
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

23 Cevaplar

+6 oy
(1,573 puan) tarafından
Fake hesap fark etmiyor. Kolaylıkla bulurlar. Kimsenin yaşantısı size uymuyor diye ahlak bekçiliği yapamazsınız, kimse sizin yaşadığınız gibi yasamak zorunda da değil. Bi nevi haketmişsiniz. Geçmiş olsun..
tarafından
Benim vereceğim cevapta buydu + + +
(1,573 puan) tarafından
Kendimde tesettürlüyum ve boyle seyleri gormek hiç hoşuma gitmiyo ama beni ilgilendirmez herkesin kendi aklı fikri var. Eleştirmeye çalışsan hangisini eleştireceksin. Ben kendime bakarım çocuğuma eşime gerisi ne yapmis nasil giyinmis beni ilgilendirmez:d
tarafından
Yani binlercesi var hangi birine hakaret edecez ki.aman banane ya şimdi ben hakaret edince oda oturur ağlar eminim :D
-Reklam-
+1 oy
(12,524 puan) tarafından
Anam bacım napıcaksınız elin insanlarını.. Nasıl olur bilmiyorum ama önce tüm kusurları kendimizde arayalım.. 
+1 oy
tarafından
Süreci bilmem de canım kimse kmseyi ilgilendirmez ki hoşuna gitmiyorsa bakma bide sahte hesaptan bakmışsın yani. Kimse zorla kendine baktırmıyo sosyal medyada sonuçta. Neyse sen orda onu linçlerken korkmamışsın burda beni linçlemeyin nolur demişsin onun hissettiklerini hissetmemek için. Bişey çıkcağını sanmıyorum ama umarım sana ders olmuştr bu yaşadığın.
+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım ahlak bekçiliği yaparsan sonuçlarına da katlanacaksin
0 oy
(438 puan) tarafından
Seni bulurlar yüksek ihtimal ama senin gibi onlarcası yazıyordur bidakine dikkat et
tarafından
Yok ya normalde forosunun altında annesine resmen iğrenç küfür eden de vardı. Ama bidaha tövbe bişey demem. Yalnız biraz korktum işte. Eşim hep boyle kadınlara baktığı ve arzuladıpı için bi anlık sinirle yazdım
tarafından
Esinde sıkıntı o zman canim milletin yasintisi seni ilgilendirmez
(2,564 puan) tarafından
Eşin böyle kadınlara bakıyor diye kadının ahlak bekçisi olmayacaksın kocanın ahlak bekçisi ol önce sonuçlarına da katlanırsın böylelikle sonuçta binlercesi var çok rahatsız oluyorsan eşinin hesabını sil
0 oy
tarafından
Çok yazan olmuşsa bsey olmaz
0 oy
tarafından
Feyk De olsa bulurlar cnm boşver öyle çıplak artık sokakta dolasiilar hiç kullanmamak en güzeli :) 
0 oy
(405 puan) tarafından
Sahte olsa bile seni bulurlar. Kimseye hareket edemezsin. Şikayet ederlerse haklılar. 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bence bundan sonra düşünceni  kendine sakla Ben korkuyorum açıkçası öyle şeyler yazmaya . bak masterchef uğura yıllar önce yazdığı şeyler çıktı. Hayalleri yıkıldı çocuğun ama bence seni bulurlar Teknoloji çok gelişmiş
0 oy
(7,136 puan) tarafından
İP adresinden ulaşabilirler hangi telefondan girilmiş hangi numaradan numara ve tel kimin üstüne  hepsini bulabiliyorlar ama sanmıyorum şikayeti olacagını öyle fenomenlere günde kac milyon kötü yorum küfür geliyor hepsini şikayet etmeye kalkarlarsa ohooo sanmıyorum birsey cıkıcagını içini ferah tut
0 oy
tarafından
Gözünü korkutmak için yapmiştir. Yoksa bisürü avukat tutacak parası kalmaz milyonlarcası yapiyor. 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
İnşallah bşy olmaz bilmiom ama bnce gözünü korkutuyodur yapmazlar
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Şikayet ederse telefon adresinden bulma ihtimalleri var ama yaptığı da saçmalık yani. Maden oraya o fotoyu atıyorsun her yoruma açık olmak zorundasın
0 oy
(15,127 puan) tarafından
Ip den bulunursub kapamış olman fake olması bir şey ifade etmez canım. Şikayet eder, mahkemeye çağrılırsın. Sonrası tazminata dahi gidebilir söylediğin şeye bağlı olarak 
0 oy
tarafından
Fake hesap da olsa attigin mesajdan ıp adresinden annenin kızlık soyadına kadar bulurlar canım ama bence kuru sıkı bir tehdit sen gibi kaç tanesi yazmıştır hakaret etmiştir bakalım eğer şikayet durumu olursa sana tebliği gelir zaten 
0 oy
(918 puan) tarafından
Keşke yazmasaydin canım sonuçta herkesin Kendi hayati
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sanane onun hayatı istediğini yapar istediği gibi giyinir herkes kendisinden sorumludur sana mı düştü ahlâk bekçiliği başına bela almışsın bulurlar seni 
0 oy
tarafından
Kendi hesabın olsa yemezdi zaten fake nasılsa diye ona buna atıp tutma hakkını kendizdr buluyosunz. Çıplakmış bilmem neymiş insanların hayatına burnunuzu sokmayı hak sanıyosunuz. O an kadında nasıl bi burukluk bırakırsınız nasıl üzersin umrunda olmamıştr smdi birazda sen üzül bakalm empati yeteneği kolay kazanılmıyor 
0 oy
(267 puan) tarafından
Umarım bulurlar ve şikayet ederler seni kimsenin giyimine yaşam tarzına karışamazsın kaldı ki hakaret etmişsin çok yanlış ve yobazca
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kadın işin üstüne düşerse fake bile olsa bulurlar ıp adresinden inşallah uğraşmaz. eğer size uymayan bi durum varsa neden takip edersiniz insanların yaşantısını merak konusu gerçekten. 
(5,213 puan) tarafından
üstelik istese tazminat davası bile açar paşa paşa ödetir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 462 göst.
24 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 733 göst.
+1 oy
12 cevap 617 göst.
5 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Emneerydmn (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 581 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,610 soru

24,113,307 cevap

333,084 kullanıcı

...