0 oy
538 göst.
Moda kategorisinde (385 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar yeğenimin Ankara da butiği var ve el örgüsü kazak ördürüp satıyor bir model için çok talep var yetişemiyorlar örgüsü güzel olup aile bütçesine de biraz katkı sağlayalım diyen olursa bana özelden mesaj atabilir mi, admin kapatabilirsin belki haklı sebeplerden aklıma bu yol geldi, örgü ören çevremde bulamadım aklıma kızlara sormak geldi, hem onların hem yeğenimin ihtiyacı karşılanmış olur diye düşündüm teşekkürler

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben sadece lif ormesini biliyorum 
(385 puan) tarafından
Düz model kazak örülecek üzerine de motif işliyorlar canım sağolasın cevabın için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok bilmiyorum ben 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Tığ işi güzel örüyorum, ama şiş bilmiyorum
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Ben biliyorum ama istanbul dayım şişle değil tunus tığla yapıyorum çok ihtiyacı m var aslında
(385 puan) tarafından
Ya çok güzel olurdu hem sana hem ona dediğim modele sürekli sipariş istiyorlarmış bu kış boyunca ördürecek
(2,032 puan) tarafından
Resim falan var mı atsan biraz model
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Ben biliyorum modeli atar mısınız bakim bi
(385 puan) tarafından
Yeni üyeyim ya kızlar resim nasıl atılıyor anlatır mısınız?
(4,650 puan) tarafından
Dosya ekle kısmı var soru sorarken ordan resim ekleniyor
0 oy
(385 puan) tarafından

Kirazlı model kızlar örgüsü düzgün olan olursa inşallah anlaşırsanız temiz ören biri bir de

image

(385 puan) tarafından
200 250 olması lazım ipler acayip pahalı ya
tarafından
Oha aşırı pahalli ne marka ki bu kadar pahalli
(385 puan) tarafından
5 yumak gidiyormuş canım ipler 70 falan tutuyor ören el emeği parası istiyor satan da biraz kar koyunca böyle oluyor açgaliba alan çok
tarafından
Olabilir canım bu yoklukta ben o parayı vermem bir kazaga ama parası olanlar alır tabi
(385 puan) tarafından
İp pahalı ören emeğini en az 100 istiyor kar da girince artıyor işte fiyat parası olan çok be canım acımıyorlar
0 oy
(385 puan) tarafından

Kirazlı model kızlar örgüsü düzgün olan olursa inşallah anlaşırsanız temiz ören biri bir de

image

(2,032 puan) tarafından
Yok kız böyle yapamam
tarafından
Ben normalde de böyle el işi yapıp satıyorum yapabilirim ben
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Yeni hesap açıp ilk sorunda bu olması güvensiz geldi bana. Örüp elimde kalmayacağı, yollaıdktan sonra paramı alacağım ne malum... 
(385 puan) tarafından
Sende haklısın yeğenimin butik adresi var feee amore butik link atayım istersen canım
(385 puan) tarafından
Sende haklısın yeğenimin butik adresi var feee amore butik link atayım istersen canım  https://www.instagram.com/feeamore_boutique/
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Amigurimi veya tunus işi battaniye olursa yengem efsane örüyor oda ankarada yaşıyo
(385 puan) tarafından
Maşallah o da yetenek ben örüyorum da elim yavaş bir ayda örerim o yüzden bana demiyor bile ben saygı diyorum sabır ve sevgi işi örgü örmek
0 oy
(405 puan) tarafından
Butiğin instagram adresini söyler misin canım? 
(385 puan) tarafından
(405 puan) tarafından
İp dahil örmek için ne kadar veriyor kuzenin?
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba annemde patik yelek örebiliyor lif örebilio ama genelde bebek ve cocuklar icn ögrer
0 oy
tarafından
Yeni Yeni öğreniyorum cnm kaynanm ve annem öğretiyor sağolsunlar
0 oy
(406 puan) tarafından
Ben atmıştım ördüklerimi tığ ili yelek hırka patik vs örüyorum bak postlarımdan 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 300 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Enesin_annesi123 (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde prenses.11.12 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 352 göst.
17 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu