0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
Uyku eğitimi alan anneler bize de yardımcı olabilirler mi acaba sevabına neler yaptınız

8 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Para veriyorlar sevabına çıkan olur mu bilmem. Anket yapılıyormuş bebekle ilgili ona göre güya her çocuğa başka yazılıyormuş eğitim. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyku egitimi almiyorum  ama kendim yetistiriyorum bide instagramda türkan  acar isimli kadının buna özel  hikayeleri var istersen bakin
0 oy
tarafından

Valla sizin şu dediğiniz uyku eğitimini sanırım 3 çocuğumada tek başıma uyguladım :angel:

Koyarım yerine kendisi uyur 

(13,307 puan) tarafından
Ah nerde öyle çocuk canım uyumamak için direniyorlar resmen. Hamağa sığmayacak yakında sonra ne yapacağız diye düşünüyorum.
(94 puan) tarafından
Maşallah yaaa ne kadar güzel kırk defa uyaniyor
tarafından
Siz hatayı başta yapmışsınız canlarımmm ben doğduğu günden itibaren bu şekil yaptım
(13,307 puan) tarafından
Yok canım maalesef kolikti ve çok ağlıyordu koyunca asla uyumadı.
tarafından
Evet kolik bebek çok zor oluyor Allah yardımcın olsun canım
Benim 11 yaşında ki kızım da kolikti ben onu kokulubtespihle uyuturdum aklında bulunsun
(13,307 puan) tarafından
Dua söyledi arkadaş akşam burdan bugün onu denedim uyudu bakalım onu da denerim
(94 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz ve dua neydi
(94 puan) tarafından
Kokulu tespih mi ama zararlı değil.mi
(13,307 puan) tarafından
4 fatiha suresi arkasından vecealna nevneküm subataa okuyorsun uyuyor.
0 oy
tarafından
Valla kimseden eğitim falan almadım oğlum 10 aylıktı memeden kestim hamileyim diye biberonla mama vermeye başladım mamasını içiyordu yatakta beraber yatıyorduk Bi kaç gün ağlaya ağlaya uyudu sonra alıştı kendi kendine uyumaya 
(94 puan) tarafından
Meme emmese ümidi olmaz da emdiği için hem emerek uyuyor hem de gece uyanıyor emmek için
0 oy
tarafından
Ben almadım uyku eğitimi valla kendim verdim eğitimi sabırlı bi şekilde bazı uyku eğitimlerinde  yatağına koy kapısını kapa çık yarım saat ağlaması normal falan diyolar bizim bi arkadaş almıştı ben hayatta öyle birşey yapamam o yüzden kendim alıştırdım canım
(13,307 puan) tarafından
Ay yenidoğan ağlamasından fıtık oldu göbeği yarım saat ortalığı yıkar benimki herkes öyle diyor ağlasın umursamayın diye de dayabilir mi insan.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Instagramda İrlandalı anne var onun profiline bakabilirsin 
0 oy
(5,767 puan) tarafından
Kuzum yardımcı olmak isterdim ama gizlilik sözleşmesi onaylıyoruz. Aldığımız eğitimin detayları hakkında konuşmamak için. Ama instagram sayfasını takip edersen ordan da gayet iyi ilerleyebilirsin.
(94 puan) tarafından
Teşekkür ederim yine de hangi sayfayı
(5,767 puan) tarafından
İrlandalianne canım.
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Arkadaşların bazıları yatağına koy bi kaç gün ağlaya ağlaya uyur alışır demişler. Daha bebeklikte çocuklarınızda ne kadar büyük bi tahribat biraktiginizin farkında mısınız?? Derdi bi yazar.  
(94 puan) tarafından
Yatağına koymak değil de süt vermeden uyutmayı denedim ama daha 5 dakikada böyle yanaklarımı elleriyle tutup anne anne diye ağlayınca ondan önce yüreğim parçalandı resmen dedim emsin ya ne yapayım böyle uyusun ama bazen de bir bakıyorum ki artık dayanamıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 225 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 564 göst.
31 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra gumus (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 524 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Masal2603 (797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,202 soru

24,135,996 cevap

334,302 kullanıcı

...