0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,235 puan) tarafından
Eşim aşırı oyun bağımlısı oldu gözü bizi gormemeye başladı bizi sever sayar bir dediğimizi iki etmez hiç bsyden eksik etmez ama gelin görünki bu bung mudur nedir bu oyunu oynadığından beri ne kızımı ne beni gormuyo sürekli oyun sürekli oyun yok mu bir çözümü dua vardı onu okudum eskisi kadar değil şuan ama hoc oynamasin istyorum kendini kaptiriyo bayya 

9 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Çözüm telefonu kırmak bence 
(1,235 puan) tarafından
Onu yapamam yeni aldı zavallı:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim esim bende oynayacagim o oynu dedi bende dedim seni ilk ve son kez uyariyoum o oynu oynarsan beni unut madem oyuna çok meraklisin niye benimle evlendin o zaman dedim com şükür ki hiç oynamadan vazgeçirdim
(1,235 puan) tarafından
Ne güzel aslında eşim biras ara veriyor son zamanlarda ama hiç oynamasini istemiyorum yavaş yavaş bırakırım diyi
tarafından
Esin fark etmeden silsen
(1,235 puan) tarafından
Gene indirir eminim
0 oy
(397 puan) tarafından
Benim eşimde öyle maalesef bugün yine alacak açacak oyununu bende çocuğumu alacağım çocuk odasına gideceğim kapıyıda kitleyeceğim yüzümüzü göremeyecek tabi telefona bakmaktan yokluğumuzu farkederse
(1,235 puan) tarafından
Bende mi öyle yapsam acaba
(397 puan) tarafından
Haketti artık 2 kere seslenmekten sıkıldım bir şey soruyorum duymuyor 2. Kez söylüyorum ne ne diyor sıkıldım laf anlatmaktan bir şeyi tekrarlamaktan yeter yani
(1,235 puan) tarafından
Ayyy yeminle benim de öyle bezdim
0 oy
(668 puan) tarafından
Benimki evde de is icin ararlar. Calismaktan anasi agliyor. Okay oynuyor arada. Benjm gecemedigim cand crush oyununu ona söylüyorum seviyeyi geciyor :)
(1,235 puan) tarafından
Ne güzel bide bizim erkeklere bak
0 oy
tarafından
Oyun bağımlılığı boşanma sebebi şakayla karışık yapıştır lafı :)))) 
0 oy
(163,446 puan) tarafından

Benimkide plastation oynuyo :'(

(2,788 puan) tarafından
Kız sende oyna onunla sevdoş :D biz beraber oynarız eşimle güzel oluyo kız zevkli :D
(163,446 puan) tarafından
Bem sevmiyom yaa
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bizim ki de 2.ellere bakar öyle 
0 oy
tarafından

Sende onun karşısına geçip aynı oyunu yükle ve oyna bakalım nolcak 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,473 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Firdeselif (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 347 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 893 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 410 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,613 soru

24,127,333 cevap

333,809 kullanıcı

...