0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Bi ara kadın doğum doktorum paylaşmıştı. İnstagramda çok aktif delidolu eğlenceli çılgın sempatik Bi kadın çok eleştiri almış bu halinden siz nasıl doktorsunuz doktor dediğin oturaklı olur  diye. Oda açıklama yapmıştı kızıp burası benim kişisel yaşam alanım iş ve ve özel hayat karıştırılamaz falan diye. Siz ne düşünüyorsunuz???

Mesela bende öyle düşünüyorum, ben çalıştığım dönemde okula girince bambaşka biriydim, mesai bitince başka biri sonuçta bulunduğumuz iş ortamına ayak uydurmak lazım. Kendi özel hayatımda çok çılgın deli doluyumdur ama iş ortamında daha sakin ve ortama uygunumdur. Mesela avukat olan biri mahkemede çok ciddi iken dışardaki hayatında eğlenceli çılgın delidolu biri diye onun yaptığı mesleğe ne biçim avukatsın sen avukat dediğin ciddi olur diyemeyiz. Aynı şey her meslekte geçerli. (Kişinin karakteri ve yapısı harici tabi) 

12 Cevaplar

0 oy
(28,562 puan) tarafından

Yani oyle tabi sonucta herkesin kendi kisiliği bizim Alinin doktoru bayan o kadar eğlenceli bi kisilikki cocuklar onu cok seviyo eğlendirmek icin cocuklari sarki bile söylüyodu :) benim Aliyede Aşık bu arada kirpiklerine ♥️

(25,181 puan) tarafından
Hahaha alini yerim senin kız anşaa :D bizim çocuk doktoru da öyle çok matrak Bi adam çocukla çocuk gibi oynar eğlenir işinde de çok iyidir
(28,562 puan) tarafından
:) cok iyiler ya her cocuk doktoru öyle olsa keske selommm :)
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Tabi ki cnm..bn de öğretmenim ve okulda okulun kurallarina gore hateket etmk zorundayiz..ama dışarda istedigim sekilde giyinir istedigim sekilde eglenebilirim..mesela avukat olan kisi mahkeme solunda gülcek degil..ama dışarda da surekli somurtck da degil..
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm kesinlikle o gün doktorum öyle paylaşınca ben üzülmüştüm kadını düşünemiyorum valla hatta benim tanıdığım bazı kişiler bile resmini görünce bunun doktor olduguna emin misin falan demişlerdi. Sonra dogurunca ben benimle nasıl ilgilendiğini gördü herkes o zaman uyandı vay be ne doktor muş dedi
0 oy
tarafından

Tabiki canım meslek ayrıdır ama özel hayat ayrı. Bende kuran kursu hocasıyım mesela kurstan eve gelince müzik dinlerdim abim hocam öğrencilere de rap dinletiyor musunuz derdi :D

Hatta bi kere kuzenimin düğünü için hazırlanıyoruz bizde kadın erkek ayrı olduğu için eyeliner çekiyordum abimde tesadüfen gördü ooo hocam öğrencilere de makyajın püf noktalarını öğretiyor musunuz demişti yengem gülmüştü. Yani özel hayatla meslek hayatı farklıdır. Sonuçta ne mesleği yaparsa yapsın insan sonuçta onunda hobileri var kişiliği renkli olabilir buna herkes saygı duymak zorunda. Ben sadece insanın tesettürlüyse tesettüreyakışır şekilde hareket etmesine dikkat ederim gerisi onun kendi hayatıdır. 

(25,181 puan) tarafından
Ayy koptum kız başta yazdığına :D hoca oldugunu bilmem iyi oldu arada sana soru sorarım :)
tarafından
Tabiki canım. Abim hep öyleydi ☺️ birkez de yüzüme salatalık ve avakado koymuştum abimler geldi odaya uzanıyorum gözlerimde salatalık fln var normalde asla abimlerin yanında uzanmam aniden sesi duyunca ayağa kalktım salatalık fln düşünce abim gülüp hocam manav reyonu döküldü demişti :D büyük abime de buda bizim bakımlı hocamız işte abi diyordu hemen odadan çıktım ☺️☺️
(25,181 puan) tarafından
Hahaha manav reyonu süper:D
tarafından
Abim kendi manavcı o yüzden öyle derdi her akşam avakado fln isterdim diye :D bazende avakadoyu maske yaptığımı görür yazık günahlan tanesi 5 lira ezip yüzüne mi sürüyon diye alay ederdi :D
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Adam doktordur deri pantolonu giyer ayağına biner motoruna beyin ameliyatı yapar özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ferhat göçer şarkıcı diye doktor mu olamıyor. Çukurdaki baba Cüneyt Arkın hepsi doktor. İş yerinde insan daha olgun olmak zorunda saygı ortamı çünkü lakayt konuşamazsın müşteri ile. Beni de hep soğuk görürler aslında öyle değilim gayet eğlenceli biriyimdir. 
(25,181 puan) tarafından
Aynen bencede öyle işinde gayet saygılı kibar sevecen ilgili biri böyle demelerine ben bile üzülmüştüm o gün
(13,307 puan) tarafından
Yani mantıksız bu artistlere siz de tuvalete çıkıyor musunuz demek gibi birşey.
(25,181 puan) tarafından
Hahaha aynen ya :)?
0 oy
tarafından
Doğru canım henüz çalışmıyorum ama çalışsam Bn de öyle olmak isterim 
0 oy
(12,025 puan) tarafından
Kesinlikle oyle. Yani meslegini karalıyacak yuz kızartıcı birsey yapmadığın surece meslek hayatı ve özel hayat farklıdır. Bende işteyken herkes cekinirdi. Dısarıda bildigin cocuk ruhluyum =D
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Bence iki durumda da insan farklı olur ki zaten olmalı da avukat diye mesela dışarıda ciddi olması onun iletişimini etkiler kimse konusmak falan istemez bende Burger King te müdür yardımcısı olarak çalışıyordum aşırı disiplin severim günde milyon tane insan lâ ilgileniyoruz kolay değil içeri de ki personeller en büyüğü 20 yaşında hepsi cocuk normalde çok güler yüzlü neşeli olan ben Restaurant à adım attığımda bambaşka birine dönüşüyordum çalışırken beni sevmeyen kişiler işten ayrıldığımdan beri hep arar sorar neşeli halime şaşırıp kalırlar :) 
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm haklısın
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Öğrencilerim bana soğuk nevale dermiş  :D öyle olmadığımı sivil hayatta görüp çok şaşırmışlardı :) 

(25,181 puan) tarafından
Hahaha bana apartmandakiler demişti bu gleşn ne suratsız diye sonra hepsi helallik istedi :D
(2,203 puan) tarafından
Banada öyle derler :) halbuki mis gibiyim :)) mimiklerim manyak :) kaşlarım sebebsiz yere çatık yüzüm de hep bir tebessüm var ama görmek isteyene :))
0 oy
tarafından
Öyle olmalı zaten bizim bir coğrafya öğretmeni var di ama 28 yaşında anca var di lisede iken neyse işte adam çok yakışıklıydı okuldakilerle ders dışında hiç bir muhabbeti olmayan biri yüzünü gören çok abrasif sert biri falan sanar ben bie dolmuşta hastaneye giderken onu gördüm yanında bie tane hamile kadın vardı kimse evli olduğunu bile bilmiyor muş öyle muhabbet etmez kimseyle düşünün neyse adam karısı ile güzel muhabbet ediyor gülüyorlar falan ilk defa adamı gülerken gördüm okula gidince anlattım dedim böyle böyle adam evli karısı hamile falan diye kimse inanmamıştı ahhh ne günlerdi yaaa

Yani mesleği ile özel hayati karıştırmamak lazım 
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm haklısın bizim tarih öğretmeni de aynı böyleydi valla aynı hikaye :)
0 oy
tarafından
Her meslek ciddiyet ister bu kişilikle alakali olmamalı işine duyduğun saygı ile olmalı 
(25,181 puan) tarafından
Bazıları yapı gereği işte de özel hayatta da ciddi oluyor o yüzden
0 oy
tarafından

Ben evde de çılgınım bakkalda da çılgınım kanka:woot:

(25,181 puan) tarafından
Puhahahah ulan kanka :D
0 oy
(163,677 puan) tarafından
Seloo tukuruk isi noldu kim yapmis 
(25,181 puan) tarafından
Ne bileyim la :D