0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Simdi bu yapılacak olan aşı risk grubuda öncelikli diyor ama hamilelere vurulacakmi acaba boyle bisey duyan oldumu hic , ben hem hamileyim hem kronik hastayım acaba nolacak .

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende kronik astım ve zatüre var ben asla vurulmayacam. Beni şimdi linç ederler ama bence biraz saçmalık olmaya başladı bu iş. Neden dersen eşimle birlikte yatıyoruz sonuçta TV izlerken bile onun koynunda yatar izlerim. Yemek yerken bazen onun suyundan bile içiyorum ama eşim pozitif ben negatif. 

Halamda tüm belirtiler var negatif. Kızımda belirtinin b si yok pozitif 

Onca insan vefat etti rabbim mekanlarını cennet eylesin. 

Ama onca Suriyeli var maskesiz geziyorlar hastane de çalışan arkadaşlar var covit19 un senesi geldi 1 tane Suriyeli gitmemiş hastaneye. Bı oyun içindeyiz. Virüsten ziyade verdikleri ilaçlar kalp krizi ne neden oluyor ve insanlar kalpten vefat ediyor

(834 puan) tarafından
Valla vurduranlar vurdurur vurdirmayanlarda kendileri bilirrr
tarafından
Yaniiii
(45 puan) tarafından
Valla benim ailem geçirdi ilacta kullandıkları yandaş hastalığı olanı etkiliyor aslinda bakarsan , bizim karşı binamızdaki Suriyeliler karantinada ama kuzum zaten biyolojik bir silah olarak nitelendiriliyor ama kime ne yapacağı belli olmayan bir virus
(45 puan) tarafından
Tabiki orasi oyle zorunlu değil diyorlar
(64 puan) tarafından
Asmira aynen katılıyorum. Mantığa bile uymayan durumlar var. Rabbim hayr eylesin sonunu inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ben vurdurmam korona ne hale soktu milleti nekadar saglikli olabilir cin asisi 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Hamilelere vurulmaz canım, doğumdan sonra yaptırırsın bence istersen
(45 puan) tarafından
Anladmm teşekkürler canim :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ilacın yan etkisi var vurulmam ben 
(45 puan) tarafından
Ne gibi yan etkisi var :/
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yok cnaanim hamileler öncelik değil kronik hastalığı olanlar öncelik sağlık çalışanları öğretmen askerler galiba 
(7,436 puan) tarafından
Pardon canım kronik hastalığın var demişsin ama bu asi bildigim kadarıyla inaktive bı asi yani canlı asi canlı aşılar hamilelere vurulmuyor zaten aynı grip aşısı gibi her yol veya iki yılda bir tekrarı olacaktır bu asisin büyük ihtimalle çünkü virüs mutasyona uğrayan bir virüs
(45 puan) tarafından
Dogumdan sonra olur büyük ihtimalle ozman gerci bize sira gelene kadarrr
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kardesim haberlerde gormus hamilelere vurulmayacakmis 
(45 puan) tarafından
Anladim canim teşekkürler
0 oy
(649 puan) tarafından
Hamilelere ve bebeklere vurulmayacak
(45 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Hamilelere ve bebeklere olmayacak canım. Öncelik sağlık çalışanları ve yaşlılar olacak kronik hastalıgı olanlar falan olacak. Şifa olsun inşallah 
(45 puan) tarafından
Amin insallah cümlemize
0 oy
tarafından
Yaptırmayı düşünmediğim için bilemiyorum ben canımı yolda bulmadim.
(45 puan) tarafından
Tabiki herkesin kendi hakkıdır istemek veya istememek canim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mucizem (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 504 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 446 göst.
19 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,567 soru

24,074,033 cevap

330,825 kullanıcı

...