0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (2,172 puan) tarafından
Daha 5gunluk dunyayi yiyo doymuyo normal mi bu 5te uyandirdim doyuruyum diye uyandi emdi bi 15dakika sonra altini temizledik o ara sutumu sagiyim dedim damliyodu cunku yarim cay bardagı sut sagdim onu verdim huysuzdu emzirdim memede basini ayagini sallamaktan bi hal oluyo en sonunda dayanamadim ayagimda salladim mama verdim onuda yedi uyudu simdiden tekrar uyanacak ayni sekil olcak diye korkuyom bebek boyle mi yer 

3 Cevaplar

0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim bebisin emdikce ver, sutunde varmış. Mumkun oldugunca da sk sk emzir. Fazla emerse kusar zaten. Ayrica sadecebsut icin degil senin kucaginda olmayi, meme agzinda olmasinida sever. Henuz 5 gunlukmus anne karnindaki rahatligini arar simdi senkn kokunda huzru verir bebise.
(2,172 puan) tarafından
Hic huzurlu degil ama memeyi bi emiyo bi hirslaniyo bagiriyo
-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından

Evet canim benim oglanda surekli goğsumde kalirdi:D

(2,172 puan) tarafından
Emzigi ilk gunden tuttu emiyo ama oda yetmiyo emzikle uyumuyo ille en son mamayi icecek uyuyacak
(6,679 puan) tarafından
Ama boylede kokuna alişacak sora daha kotu olacak
(2,172 puan) tarafından
Ne zormus ya valla keske karnımda duraydı cabuk yoruluyom zaten sezeryan oldum toplayamadim
(6,679 puan) tarafından
Dimi yaa..9ayi iple cekersin..dogururdun dogurdugun 1ayi gezmez ozlersin hamileliyi :D bende şuan 2ciye hamileyim bazen diyorum dogursamda kurtulsam ama sorasinida duşunuyorum tadini cikarmaya calişiyorum
(2,172 puan) tarafından
Ben daha gecen haftaya kadar 4 tane dusunuyodum tabi sezeryan olunca oda tehlikeli ama ikinciden bile vazgectim :D
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Uyanık kaldığı her dakika emmek isticek canım .  Emzir güzelce sonrası uyut 
(2,172 puan) tarafından
Emsin keske sabaha kadar emsin ama aglamasin huysuzlaniyo gelen uykusunuda kaciriyo basini ayagini salliyo hirsindan
(4,875 puan) tarafından
Genelde yenidoğanlar emip uyuyor.
(2,172 puan) tarafından
Bizimki bi gelip gitmis uyumuyo huysuzlaniyo o kadar memeyi emdikten sonra bide mama iciyo oyle anca

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,609 soru

24,186,008 cevap

336,631 kullanıcı

...