0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (4,649 puan) tarafından
Doğumum geldi nerdeyse puset veya ana kucağı tarzı birşey yok hastaneden çıkarken bu tur biraey illaha lazım mı olmazsa olmaz mı

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Olmasın nolcak bende varda noluyo duruyo köşede ben hastaneden çıkarken battaniyeye sardım öyle çıkdım zaten el kadar sende öyle yap gereksiz masraf bana göre 

-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canım çokta gerekli bide değil zaten küçükler bide onun içinde iki büklüm oluyolar..muhtemelen araçla eve gidiceksin o yüzden kucağında bile çıkarabilirsin ben hastaneye puseti götürdüm ama hiç kullanmadım 7 aydır olduğu gibi duruyo bi kez bile kullanmadım yani özellikle bence gidip para verme onun yerine yerden sallanan ana kucağı al onu ben baya kullandım 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bebek arabasının puset vardı onla çıkardık
0 oy
(245 puan) tarafından
Eskiden pusetmi varmış kız o kadar gerekli olsun. Sar battaniyeye çıkart. Sonra alırsın puset arabada rahat oluyor. Misafirliktede rahat koy uyusun
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Okadar lazım değil, ben almıştım hastaneye giderken bebekle kendi çantamı götürdüm, eşim sonra gelirken getiririm dedi, sabah hastaneden çıkınca eşime getirme dedim, battaniyesine sarıp kucagımda geldik eve, 
(2,075 puan) tarafından
2 3 aylık olunca, hastane gezme vs olunca arabada yanında rahat oluyor, doğum için gerekli değil o an olmasada olur :)
0 oy
(72 puan) tarafından
Benimde yoktu battaniyeye sarıp çıkardık sonra aldık puseti  
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ana kucagina battaniyeyle koymustumm virüs zamaninda dogurdum benden veya disardan mikrop bulasmasin diye sonrasinda da hep kullandim asilarina falan öyle göturdum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 387 göst.
3 Mayıs 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Güll1 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 370 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
0 oy
12 cevap 497 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,030 soru

24,024,903 cevap

328,399 kullanıcı

...