0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar hastane için ne gibi hediyelik yaptırmayı düşünüyosunuz 25 haftalığım artık yavaştan bakmaya başladım ama bir fikrim olmadı lavanta kesesi kolonya şişesi ve çikolata düşünüyorum hastaneden kalanları da eve gelenlere veririm diye düşündüm sizce nasıl olur? bir de odayı nasıl süsleyebilirim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok fazla değil mi? Bnce onları mevlütte yap derim çikolata yaptırıcam Bn isimli onu dağıtıcam gelenlere diye düşündm haftaya vericm siparişi odayı süsleme işine girmşcm kapıya süs alıcm sonra eve getirip odanın kapısına takarım annemin evimdeyim çünkü öyle süsleme işine fln girmek istemiyorum 
(398 puan) tarafından
geri kalanları eve getiririm mevlütte de küçük Kuranlardan dağıtırım diye düşündüm yada hiçbişey yaptırmam diye düşündüm karar veremedim
-Reklam-
0 oy
(13,674 puan) tarafından
Ben kendim lavanta kesesi yaptım çikolata kolonya bir de lohusa şerbeti ikram ettik gitti gidiyordan da oda için süs aldım 
(398 puan) tarafından
lohusa şerbeti fazla kişi gelmezse kalır diye düşündüm normal olursa bide 1 gece yatırıyorlar ya o yüzden vazgeçtim aslında çok iyi olır
(13,674 puan) tarafından
Kendine yap ama çok güzel süt yapıyor
0 oy
(9,647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hhhhhhhshshdhddhdhdhdhdhdhdh

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
0 oy
13 cevap 870 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
22 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bilgevgi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,874 soru

24,407,123 cevap

350,619 kullanıcı

...