0 oy
478 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,631 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim, 2. Bebeğim. İlki normaldi. Bunu da normal istiyorum inşallah. Ama ilk gebeligimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Şuan vajinadaki kemikler aşırı ağrıyor. Sanci yok. Ara ara bel ağrım var. Nadir kasıklarıma ağrı giriyor. Ama ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum. Yattığım an o kemikler o kadar aciyor ki anlatamam... 

Sizce doğum ne zaman olur? 

Bu arada ilk doğumum da bir anda sancım geldi, 13 saat sonra doğurdum. 

8 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
maşaAllah ilki iyi olmuş.. 

Dayanamiyosan hastaneye git canim..
(2,631 puan) tarafından
Ya sorun şu ki 2 saat aci çeksem 3. Saatinde aci kayboluyor
-Reklam-
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Tam beni anlatmışsın heeeeer konuda tek fark ben 37 haftalık hamileyim
(2,631 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun hayatım
(4,650 puan) tarafından
Nstye girdim kalp atışı yavaş diyor inşallah sağ salim kucaklarimiza alırız yavrularimizi
(2,631 puan) tarafından
Ay kuzum inşallah sıkıntısız bir sekilde dogum yaparsın  çok dikkat et kendine
(4,650 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah sende sıkıntısız rahat bir doğum yaparsın
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm ben öyle bisey yaşamadık bir bilgim yok. Sen epidural yaptirmak istiyordun bunu doktorunla konustunmu 
(2,631 puan) tarafından
Ya bel agrim cok fazla epidural den vazgeçtim. Çünkü ilk dogumda bu kadar bel ağrısı çekmedim, bu kadar bel ağrısı çekerken bide epidural yaptirirsam sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Doktor epidural de daha rahat olursun diyor ama bilmiyorum
tarafından
Benim ilk dogumum çok zordu hamile değilim ama olursa nasıl doğum yapicam diye düşünüyorum. Epidural düşünüyorum ama ben ağrısı olursa bende yapamam. Allah yardımcın olsun inşallah
(2,631 puan) tarafından
Inşallah ya. Her hamilelik bir olmuyor. Ilk hamilelik o kadar rahattı ki... şuan maffediyor beni
tarafından
Benimde ilk gebelik çok rahat geçti.mide bulantısı bile doğru düzgün olmadı. Korkarım bende senin gibi olacağım:/
(2,631 puan) tarafından
Olmazsın belki canım gerçi belli olmaz da. Bence korkma. Bak oglum 13 aylık ben doğurdum doğurucam Allah gayret veriyor
0 oy
(918 puan) tarafından
Canim bı doktora görünsen iyi olur bence haftan ileriymis
(2,631 puan) tarafından
Daha yeni konuştum canım
0 oy
(274 puan) tarafından
Cennet annelerin ayakları altındadır hadisi şerifi boşa değil ya canım :) Rabbim ağrını hafifletsin canım az daha sabır çok az kalmış melegine kavuşmaya. Sağ salim kavuşun insaAllah... 
(2,631 puan) tarafından
Amin sağol allah razi olsun güzel yüreğinden öperim
0 oy
tarafından
Canim 40+2 yim bende öyle cok fazla agrim oluyor ozelikle vajinamda ama sanci yok anlamış degilim.
(2,631 puan) tarafından
Çoooooook saçma ya çok saçmaaaa deli oluyorum var ya. 1 yasinda oglum var ağlaya ağlaya evde geziyorum oda benim arkamda geziyor ağlıyorum diye
tarafından
Benim ilk gebelik sanci nasil oluyor onuda bilmiyorum eğer bu agri bu kadar kotuyse doğum sancısı nasil düşünmek bile istemiyorum
(2,631 puan) tarafından
Canim sancı adet ağrısının kat kat fazlasi okuyor. Hem belin hem kasıkların ağrıyor yerinde duramıyorsun. Canim doğum kolay inan ama sancı zor
0 oy
(23,564 puan) tarafından
Bende 38 de doğum yapmistim ikinci oğlumu yaklasmissin az kalmis canim son zamanlarda malesef ne uyku ne oturma oluyo 
(2,631 puan) tarafından
Öyle kuzjm benim ilki erkek ikinci kiz
(23,564 puan) tarafından
Benimde bi kızim olsaydi bize kiz dedi doktorlar özelde devlette 3 tane doktor kiz dedi doğumda ögrendim erkek :)
(2,631 puan) tarafından
Yaaa :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 730 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 584 göst.
7 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 474 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 566 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,754 soru

24,076,909 cevap

330,973 kullanıcı

...