0 oy
545 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,038 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Diger posta yazmısım esımle kavga ettik diye burdakılerın geneli benı suclu bulmustu. 5 gun boyunca insan aramaz mı. Benı gectım cocugunu hıc mı ozlemez bıseye ihtiyacı var mı diye sormaz mı normal mi bu durum. Her kavgamızda küser taki ben barısana kadar hıcbı zamn ozur dilemez. Beni merak etmez cocugunu merak etmez. Ya bu durum normal mi bne gercekten usandım. Bu arada yeni işe basladım annemde kalıyorum sabaha zor olur bebegı getirip götürmek diye orda kalıyoruz sımdılık

4 Cevaplar

0 oy
(2,033 puan) tarafından
esin nerde sen nerdesin
(1,038 puan) tarafından
Ben annemlerdeyım esım evde ben calısıyorum yenı basladım. Kızıma annem bakıo sabahları zor oluyor diye orda kalıoz ara ara esım kalır biz evde kaliriz
(1,908 puan) tarafından
Sen annende kalıyorsan o eşten  bisey bekleme canm
(2,033 puan) tarafından
O zaman ne çalışıyon bırak ne yaparsa yapsın ne diye destegi olalım böylelerine benim ki de öyle gidince annemlere 3 veya dört gün kalorom bir kere arayıp yazmaz
(1,038 puan) tarafından
Evimiz kıra  evi zar zor gecındııro destek olım ev alalım diye ise girdim. Ben evimde bile kalmıyorum fedakarlık ediyorum. Kendi aramıo bile kendim karar aldım calıscam cocuguma bakcam hıc aramıcam bile cocugunu ozlemeyen adami ben niye arayım. Gozumde tamamen bitti. Hep bole anneme atar bizi kendi ne arar ne sorar 3 senelik evliyim hemen hemen herseyde annem baktı bize. Bebegımin eksiklerini hep ailem aldı kendi hep kenara cekıldı. Sonra alırız dedi. Hıcbıseyımızle ılgılenmedı
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Eve niye gelmiyor küsünce bir yere mi gidiyor
(1,038 puan) tarafından
Acıklama da yazmadım pardon ben annemlerde kalıyorum ise yeni basladım bebegım var sabah gotur getir olmasın diye orda kalıyorum
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Valla istersen 20gun kuş kal çocuğunu da seni de merak etmesi lazım.
(1,038 puan) tarafından
Yok ben kendimden vazgec tim babasını oyle cok sevıo ki ama babası bıkere kızımı gorım demedi.
(6,190 puan) tarafından
Suriye'den diğer postunu okudum ve eşin sana yardım etmek zorunda haksizda değilsin bu konuda.Sonucta sakat değil sende çalışıyorsun ve hizmetçi değilsin evlilik iki kişiliktir sana yardım etmekle yükümlü.
(1,038 puan) tarafından
Ya herkes haksız buldu bana gore de evde kadında calısıo sa yardım etmesi gerek ben babamdan ailemden ole gordum her konuda karı koca birbirlerine yardım ederler. Zaten cocuga bakmıo butun gece rahat uyuyo agır tasıyamadıgım ıcın yardım istedim. Aslında once duzgun e soledım sonradan yapma ıstemıom deyınce sinırlendım
(6,190 puan) tarafından
Valla isterse çalışma gene yardım etmek zorunda sen evde çocuk bakıyorsun parti yaomiyosun
(1,038 puan) tarafından
Dogru soluo sun annesinden babasından suyu bile ayagına kadar getirmeye alısmıs ole beklıo ben asla ole olamam hizmetçisi deılım
0 oy
tarafından
Bosacanam demişsin zaten onada demekki bunu bekliyordu bilemem
(1,038 puan) tarafından
Aynenn bunu bekliyordu. Benle barıs sın istemiyorum ama sadece cocugunu merak etsin istiyorum ne yedi ne yaptı. Benim kıızm mama yerken bogulan bir bebek kac defa dakikalarca kendine getiremedik bunu bıldıgın halde merak bile etmedı
tarafından
Demekki onuda istemiyor nasıl bı adamsa insan çocuğunu merak eder sırf onun için yazar aramasa bile bilmiyorum canım Allah kalbine hidayet versin
(1,038 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim bende senin gibi dusunuyorum
tarafından
Rica ederim mesleğin varmış kimseye minnet etme bence gelen gelir gelmeyen uğurlar olsun biraz daha bekleyip arayıp dilekçe verceni söyle baktın kabul ediyor hakkınızda hayırlısı ama yuvam kurtulsun dersen adımı sen at onun pek atmaya niyeti yok gibi
(1,038 puan) tarafından
Ben cok attım defalarca bosanma esıgıne geldik ben barıstırdım. Bosanalım desem tamam der. O kadar inat bu adamlı burnu kaf dagında. Kendini bıse sanıyor. Bu sefer ole olmıcak minnet etmıcem calısıyorum cocuguma kendim bakarım. Ailem cocuga uzuluo bosanırsak diye. Onlarda yuvam yıkılsın ıstemıo lar ama nazından bıktı lar arrık. Sanki o kız bne erkegım sureklı barıstırmaya calısıoz en ufacık seyde kuser gider

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 985 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,049 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,724 cevap