0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından

7 Temmuz evlilik yıl dönümünüz,  ve ilk yıl dönümünüz. 9 Temmuz da benim doğum günüm.  Ve ne gibi şeyler hazırlayabilirim eşime. O çok romantiktir dikkat eder bu konulara ben de tam tersi öküzümdür. Akıl verin lütfeen :) 

Sofra hazırlamak aklımda. Bide ben o bebeğimiz için baskılı tshort yaptırasım var başka ne yapabilirim. (para biriktiriyorum bunun için)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim de 11 temmuz yıl dönümü 

Bn güzel bir gece kiyafeti olaldm mum gül ve güzel bir müzik sofra hazırliycm 

Hediye olarak düşünüyorum henüz karar vermedim
tarafından
Hamile msn cinsiyet belli mi
(2,631 puan) tarafından
Evet Canım 19 haftalık hamileyim oğlum olucak  inşallah :)
(2,631 puan) tarafından
Düğün davetiyesi  fazladan var evde hala duruyor saklıyorum :) onun arkasina güzelce yazi döşeyip ilk hediyeyi vermek lazim aklima suan bu geldi :)
tarafından
Yok o olmaz ki kız daha yaratıcı olması lazm
Hediyemen.com a baj
(2,631 puan) tarafından
Bakayim canim. Başka önerebileceğin diye var mi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şuan evlilik yıldönümü müzü düşünüyorum hahahah :Diyice saldım doğum günüm de 22 temmuz bebiş olucak Allahın izniyle unuturum gider valla hediye vermek isteyen olursa bez alsın dedim geçen gün :D o yüzden hediye süsleme işinde hiç iyi değilimdir Bn 

(2,631 puan) tarafından
Hahahahah:D çikolata ya alemsiiiin :D ya bende ne yapacagimi bilmiyorum ama yapmam lazım :D adam bide evde haftasonu. Pazar gününe denk geliyor. Bi şekilde ona çaktırmadan halletmem lazım :)
tarafından
Benimde 22 temmuz doğum günün ama.ben hediye bekliyorm acikcasi:):D
tarafından
Gönül neler istiyorda bakalım :)
tarafından
Aynen cnm :))
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Kız bizimde 7 temmuz bnde sofra hazırlamayı düşünüyorum şimdilik başka bişey gelmiyo aklıma :) 
(2,631 puan) tarafından
Ayyy aynı zamandaaaa ♡♡ düşün kız aklına birşey gelirse paylaşalım :)
(1,721 puan) tarafından
Şimdi baktımda 7 temmuz yije pazara denk geliyor banane eşim bni yemeğe çıkarsın :)
(2,631 puan) tarafından
Ya bak onu da yapabilir şimdi bu adamın ne yapacağı belli olmaz :D
0 oy
tarafından

Bende geçen yıl eşimin doğum gününde güller aldım mumlar aldım pasta aldım yemek hazırladım tatlısıydı kurabiyesiydi yaptım ama sonuç hüsran. O günden beri bi daha bu kadar hazırlık yapmayacam diye yemin ettim. :'(

tarafından
Ne oldu ki kız o kadar "/
tarafından
Adam yüzüne bile bakmadı :( iş yerinde tartışmış biriyle geldi eve suratı 5 karış. Böyle bi hazırlık yapacağımı da biliyordu. Ama yüzü gülmedi bile bende sinirlendim topladım ne varsa gülleri mumları attım hep daha da yapmam dedim bu yıl da sadece hediye aldım bişi hazırlamadım.
(2,631 puan) tarafından
Yaaa üzüldüm senin adına canım. Keşke eşin de eve gelirken dışarıyı bırakıp gelse. Benim eşim işte sinir olsa da asla belli etmez bana.Akşam sohbet ederken anlatır geçer. Benle kafasini dagitmaya calisirr
tarafından
Öyle yapmıyor maalesef. Naparsın huyu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 116 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde G-hatice (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,881 göst.
20 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Rüzgar'ın Annesi❣ (717 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 293 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 996 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,925 cevap

336,423 kullanıcı

...