0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Ya sürekli bi ticaret yapma isteği var içimde bi dükkan açmak paramı kazanmak bi işimin olmasını isterim hep. Oturduğum yer yeni yeni gelişmeye başlayan yeni yeni dükkanlar açılan bi yer bende hep istiyorum ki buralarda bi dükkan açayım eve yakın olsun gidip gelmesi kolay olsun önceleri giyim yada aksesuar yeri düşünürdüm ama açılmaya başladı birkaç tane var şimdide gecenin bu saatinde aklıma geldi hiç temizlik malzemeleri satan bi yer yok hani olur ya açık deterjan türleri satan dükkanlar bende düşündüm acaba küçük bir dükkan kiralayıp öyle bi yer mi açsam kızlar tutar mı sizce eşimde destekler diye düşünüyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından
Canim korona bitmeden düşünme derim. Ticaret yapan çoğu insan batıyor dükkanlar kapanıyor şu an. Yatırım yapmak çok önemli ama doğru zamanda olması da çok önemli bence tabii. Benimde mesela dükkan açma isteğim var butik üzerine ama şu an açsam bile internetten açarım. Dükkan kirası faturası bunlar çıkmaz bile dükkan açsam. O sebeple ben böyle bir karar aldım açarsam internetten 
(1,789 puan) tarafından
Benim abimin tekstilin kalbi merterde dükkanı var dolayısıyla tanıdıklarıda var oda bana yardımcı olayım getir internetten satış yap dedi ama guvenemedim kendime o kadar çok sayfa var ki ben keşfedilene kaadaaarr ohooo
(1,075 puan) tarafından
Canim sürekli açanlar oluyor ne kadar geç girersen internete o kadar kötü. Artık devir internet devri yeni iş için bile oraya girmek gerekiyor. İnsanlar aynı şehirde olduğu halde internetten sipariş veriyor artık olay oraya döndü. Çekiliş yapacaksın, fenomenlere reklam yatıracaksın yatırım yapacaksın yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde hep niyetim var ama daha doğrusu hayalde kalacak bir niyet büyük ihtimal ama hep gıda sektörü üzerinden:D
(1,789 puan) tarafından
Gıda giyim temizlik ve güzellik merkezi bunlar asla bitmeyen sektörler bence
0 oy
(61 puan) tarafından
Hahaaa geçenlerde bnm aklıma da geldi bnde tuhafiye fln açmayı düşündüm. Bnm düşündüğüm yerde yeni yeni gelişen bir sürü boş dükkanların olduğu bir yer :)
0 oy
(1,264 puan) tarafından
bizim evin altında boş dükkan var ama bodrum gibi hic guzel degil .bende çocuk giyim yapayım dedim. esim boyadı .kiyafetler için anlaştık gelin begenin götürün dediler sonra ben vazgectim.kizim 3aylikti o zamn dukanda hem cok büyüktü isinmazdi. bide benim eşim anlayişsin gelse ev kirli olsa ya yemek olmasa demes bu kadin çalışıyor yetisemem8stir diye bende vazgeçtim. 
0 oy
(71 puan) tarafından
E-ticaret yap temiz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.