0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

bu fotoğraf bana çok yakın geliyor :D

11 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Ayy banada yakın valla :(

tarafından
Bu manzaraya son 1 ayım kaldı benim de
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gunaydinn:) banada bi yerden tanidik geliyor da nerden :D

tarafından
Aynen oyle walla napalimm biz bu babalari islak sopayla dovsek fayda edermi acaba:D
tarafından
Sanmam bizimki başta erken diye istemiyordu. Şimdi çocuk doğunca şöyle olacak böyle olacak diyorum sen istedin çocuğu mecbur katlanacan diyo o arada kaynanam çok zorluyordu bende ben değil senin annen istedi diyorum iyi doğunca götür o baksın o zaman diyo :D adamın ağzından yalandan da olsa ben yardımcı olurum sana merak etme dediğini hiç duymadım :D
tarafından
Hahah :D hic umutlandirmiyo bille sende deseydin sevindir su hamileyi bari yardim ederim de
tarafından
Heveslendirmek istemiyorsa demekki :D
tarafından
Ee iyi bari yine seni dusundugunden :D
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Ayyyyy tipki bizzzz oluyirum uyku icin ama kizimi yatirdim evde bi suru is var mutfak temizlenecek camasirlar yikanacaak amaaan kafam gazan gibi(
tarafından
Ben şimdiden eriniyorum valla yapmaya çocuk olunca halim duman
(1,252 puan) tarafından
Cocuk oluncada bilmiyosun hangisini yapasin hep si ust uste geliyor
tarafından
Gözüm korkmaya başladı ki nasıl valla :))
(1,252 puan) tarafından
:)))korkutmak istemem ama boyle valla sabah oluyo kizi emzirib yatirtiyorum kaciyorum o isi goruyorum bu isi goruyorum bi bakmisim oglen olmus yemek yapiyorum bakmisim cocuk uyanmis yine ayni emziriyorum bezini degisiyorum gazini cikariyorum kapi zili caliyor kocam gelmis dus aliyo yemek veriyorum temizliyorum ha isim bitti uyuyum azacik cocuk uyanmis (((boyle iste sabahdan aksama kadar kostur kostur benimkisi)
tarafından
Bizimki gece 12 de geliyor bizim bi kahvaltımız var işte yemek yapmıyorum zaten yemek sektöründe olduğu için yiyip geliyor ama temizlik zor olur işte
(1,252 puan) tarafından
Ona yapmasanda kendi iyice beslenmelisinki cocuguna sut olsun
tarafından
Tabiki orası öyle son 1 ayım kaldı her günümü uyuyarak geçiriyorum :D enerji depolamam lazım ama yanlışsa yapıyormuşum gibime geliyor. Kendimi uykuya alıştırırsam zor olacak gibi
(1,252 puan) tarafından
Evet gez bol bol ne kadar cok gezersen o kadar rahat dogarsin eyerki kendi dogumun olursa
tarafından
Normal olacak inşallah sürekli merdiven inip çıkıyorum :D ev 5. Katta olunca bide asansör olmayınca mecbur kalıyom:D
(1,252 puan) tarafından
Bak bu iyi bende surekli geziyodum sukurki dikisim falanda olmadi
tarafından
İyi çok şükür. :)))
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Ahaah bu çok iyiydi :):)

0 oy
tarafından

ben uyumazsam  kocişimide  uyutmam:D

tarafından
Valla kendilerine uyuyacak yer bulurlar bence:D bizimki gider balkonda yatar yine yatar ama :D
tarafından
benimkide valla
0 oy
(2,176 puan) tarafından
gunaydinnn :) koca ayilarin genel sorunu sabaha kadar uyuyuphic uyuyamadim bu gece demeleri :D 
tarafından
He bizimki de öyle uyur uyur çok yorgunum kim gidecek bugün.işe der durur:D
(2,176 puan) tarafından
bende sabaha kadar doner dururum saatte bir uyanirim ama canim kocam yorgun uyanir :D
0 oy
tarafından
Aynen bunu yaşıyorum 41 gündür  :D 
tarafından
Yaa geçmiş olsun. Bana da kaldı 1 ay
tarafından
Hayirla kurtulursun inşallah canım benim :) o bebeğin kokusunu içine çekmek yüzüne gülsün diye gün saymak ay bi 40 günlük olsaydı ay bi iki ay olsaydı ay üç ay beş ay derken zaman su gibi akıp gidiyor :D gece kalkıp o minik kuzuyla ilgilenmek bile bir lütuf gece uyumayıp evlat evlat diye allah a yalvaran her bir ana baba da inşallah bu güzelliği tadar allahım başka dert vermesin yeter ki her şey geciiippp gidiyor
0 oy
tarafından

Gunaydn canim:D

0 oy
(6,679 puan) tarafından

Yokya boyle olmuyorlar merak etmeyin..benim kocam uykusuna cok duşkun biriydi uyurken top atsan kalkmazdi ama cocuk olunca benden once kalkardi aglayinca ve uyumuyuncaya kadarda beklerdi<3

tarafından
O senin kocan :) benimkinin böyle olacağına o kadar eminim ki :D
(6,679 puan) tarafından
Cocuk deyiştiriyor canim)
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Günaydin canm aynı biz :)

0 oy
tarafından
Gelecekte ben işte 
tarafından
Bende kendimi gördüm bu fotoda  :D