0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

bu fotoğraf bana çok yakın geliyor :D

11 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Ayy banada yakın valla :(

tarafından
Bu manzaraya son 1 ayım kaldı benim de
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gunaydinn:) banada bi yerden tanidik geliyor da nerden :D

tarafından
Aynen oyle walla napalimm biz bu babalari islak sopayla dovsek fayda edermi acaba:D
tarafından
Sanmam bizimki başta erken diye istemiyordu. Şimdi çocuk doğunca şöyle olacak böyle olacak diyorum sen istedin çocuğu mecbur katlanacan diyo o arada kaynanam çok zorluyordu bende ben değil senin annen istedi diyorum iyi doğunca götür o baksın o zaman diyo :D adamın ağzından yalandan da olsa ben yardımcı olurum sana merak etme dediğini hiç duymadım :D
tarafından
Hahah :D hic umutlandirmiyo bille sende deseydin sevindir su hamileyi bari yardim ederim de
tarafından
Heveslendirmek istemiyorsa demekki :D
tarafından
Ee iyi bari yine seni dusundugunden :D
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Ayyyyy tipki bizzzz oluyirum uyku icin ama kizimi yatirdim evde bi suru is var mutfak temizlenecek camasirlar yikanacaak amaaan kafam gazan gibi(
tarafından
Tabiki orası öyle son 1 ayım kaldı her günümü uyuyarak geçiriyorum :D enerji depolamam lazım ama yanlışsa yapıyormuşum gibime geliyor. Kendimi uykuya alıştırırsam zor olacak gibi
(1,252 puan) tarafından
Evet gez bol bol ne kadar cok gezersen o kadar rahat dogarsin eyerki kendi dogumun olursa
tarafından
Normal olacak inşallah sürekli merdiven inip çıkıyorum :D ev 5. Katta olunca bide asansör olmayınca mecbur kalıyom:D
(1,252 puan) tarafından
Bak bu iyi bende surekli geziyodum sukurki dikisim falanda olmadi
tarafından
İyi çok şükür. :)))
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Ahaah bu çok iyiydi :):)

0 oy
tarafından

ben uyumazsam  kocişimide  uyutmam:D

tarafından
Valla kendilerine uyuyacak yer bulurlar bence:D bizimki gider balkonda yatar yine yatar ama :D
tarafından
benimkide valla
0 oy
(2,176 puan) tarafından
gunaydinnn :) koca ayilarin genel sorunu sabaha kadar uyuyuphic uyuyamadim bu gece demeleri :D 
tarafından
He bizimki de öyle uyur uyur çok yorgunum kim gidecek bugün.işe der durur:D
(2,176 puan) tarafından
bende sabaha kadar doner dururum saatte bir uyanirim ama canim kocam yorgun uyanir :D
0 oy
tarafından
Aynen bunu yaşıyorum 41 gündür  :D 
tarafından
Yaa geçmiş olsun. Bana da kaldı 1 ay
tarafından
Hayirla kurtulursun inşallah canım benim :) o bebeğin kokusunu içine çekmek yüzüne gülsün diye gün saymak ay bi 40 günlük olsaydı ay bi iki ay olsaydı ay üç ay beş ay derken zaman su gibi akıp gidiyor :D gece kalkıp o minik kuzuyla ilgilenmek bile bir lütuf gece uyumayıp evlat evlat diye allah a yalvaran her bir ana baba da inşallah bu güzelliği tadar allahım başka dert vermesin yeter ki her şey geciiippp gidiyor
0 oy
tarafından

Gunaydn canim:D

0 oy
(6,679 puan) tarafından

Yokya boyle olmuyorlar merak etmeyin..benim kocam uykusuna cok duşkun biriydi uyurken top atsan kalkmazdi ama cocuk olunca benden once kalkardi aglayinca ve uyumuyuncaya kadarda beklerdi<3

tarafından
O senin kocan :) benimkinin böyle olacağına o kadar eminim ki :D
(6,679 puan) tarafından
Cocuk deyiştiriyor canim)
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Günaydin canm aynı biz :)

0 oy
tarafından
Gelecekte ben işte 
tarafından
Bende kendimi gördüm bu fotoda  :D