0 oy
1,698 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Ben normalde ihtiyacım oldukça alırım fondöten maskara kalem üçü olmazsa olmazim. 

Cosmetica da indirim var mis gördüm kendimi durduramıyorum fondotenim maskaram var ama almak da istiyorum :(

Alayim demi çok güzeller :ermm:

Siz de benim gibi misiniz çok para harcar mısınız yohsam yoh :)

32 Cevaplar

0 oy
(5,775 puan) tarafından
Her malzemeden bitane alırım. Hepsinin ömrü maksimum 1 yıl zaten hiçbirini tam bitirmeden atmak zorunda kalıyorum malesef. O yüzden stok yapmak pek bana uygun olmuyor. Bi de makyaj malzemesi de ucuz değil ziyan olursa paraya yazık olur.
tarafından
Kiz ben dayanamıyorum işte ya her sey den en az iki tane olacak
(5,775 puan) tarafından
Yok canım ben öyle alışmamışım sadece makyaj malzemesi değil hicbirseyin ikincisine katlanamıyorum hemen elimden çıkarmak istiyorum.
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Evlenmeden once iki kutu makyaj malzemem vardi evlendim dagittim yapmiyodum cunku suan bir tanr bile kalmadi:)
tarafından
Niye kiz kocana da mı yapmıyon zalım ☺
0 oy
(11,321 puan) tarafından
Hiç almadım cnm almıyorum 

Hacdan gelen birisi Bi sürme getirmiş getirdiği gibi duruyor daha 
tarafından
Ben çok aliyom kuzu ya
(11,321 puan) tarafından
Kuzu yapmak için moral lazım kendimi beğenmiyorum kilolarım gitse yaparım bende
tarafından
Sacmalama kiz niye öyle düşünüyosun kilo gider merak etme sen bak kendine
0 oy
tarafından
Bekarken çatır çatır para harcardim da şimdi sadece ihtiyacım olduğu kadarını alıyorum :)
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Asla gereksiz yere harcamam varsa almam ben cnm
0 oy
(2,445 puan) tarafından
En son ne aldım ne zaman aldım hatırlamam bile. Hic para harcamam. Hee geçen bi parfüm aldım yıllar sonra hdhdhdh ama roll on takıntım var. Sabah kalktığımda öğlen akşamüstü yatarken hep sürerim rahat edemem onu sürmeyince
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Rimel kalem ruj kafi gerisyle uğraşamm oda özel günlrde faln her zamn yapmm üşeniyorum
0 oy
tarafından
Ben maskara ve eyeliner kullanırım sadece gerisine ihtiyacım yok çok şükür dudaklarım doğal pespembe cildim de temiz ☺️ eyeliner ve maskara da senede bir alırım ☺️ parfüm de 4  5 ayda bir ama çok pahalı şeyler almam 20  30 liralık anca malum geçim sıkıntısı ☺️
0 oy
(598 puan) tarafından
Bende çok severim bir sürü makyajım olmasına rağmen hep almak istiyorum ama bazen durumlardan dolayı alamıyorum  :D
0 oy
(2,596 puan) tarafından

Bi kaç.gün öncee kalem sürmüştüm sadece:D

Onun haricinde 2  3 senne önce makyaj yapmıştım o ka:D

0 oy
(536 puan) tarafından
Evet harcarım bir fondötene 300/350 parfüme 700/1000 TL veririm beğeniyorsam 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 847 göst.
14 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,087 göst.
2 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 620 göst.
29 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 836 göst.
3 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,371 soru

24,153,326 cevap

335,013 kullanıcı

...