0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (7,138 puan) tarafından
Kizlar ust caprazimizda bi abla var ona gittim allahim 2 gundur bangir bangir sarki aciyolar ben oglumu uyutuyorum onlar basliyor bangir bangir yatak odamiza denk geliyor dun birdaha olursa cikarim demistim kendi kendime yine oldu ciktim daha oncede defalarca olmustu iyi mi yaptim ayip mi pldu bilemedim konusmuslugumuzda vardi ablayla

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düzgün bi üslupla söylediyse ayıp olmamıştır ama kavgaya gider gibi gittiysen ayıp olabilir 
(7,138 puan) tarafından
Haa yok canim dedim abla bebek uyuyor orda hani bebek olmasa benim icin sknti degil siz calarsiniz bende dinlerim dedim yani tevbessum ederek
tarafından
İyi yapmışsın canım o zaman bişey olmaz :)
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bence iyi yapmissin uygun bir dille söylemişsin sonucta cirkeflik yapmamissin ya
(7,138 puan) tarafından
Tabi uygun dille soyledim canim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Uygun dille söylediysen iyi yapmışsın canım. Apartman da oturuyorsa kurallara da uymak zorunda herkes. 
(7,138 puan) tarafından
Aynn iyle canim bende oyle dusunerek gittim
0 oy
(8,278 puan) tarafından
İnsanlar konuşa.konusa anlaşır canim neden ayıp olsun 
(7,138 puan) tarafından
Ayy ne bilim bunlar alismislar alt ust yan hep bosmus simdiye kadar
0 oy
tarafından
Ya çok müzik dinlemek istiyorlarsa kulaklıkla bangır bangır dinlesinler. Sizi yada başkalarını rahatsız etmeye ne hakları var 
(7,138 puan) tarafından
Haklisin canim birde diyor ki daha bu ne ki muzik sistemi  mi ne varmista baskalari goturmusler
tarafından
O zaman kendilerine müstakil ev bulsunlar orda istediği gibi dinlerler. Sen iyi yapmışsın
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Benim yan tarafımdakiler de öylelerdi ilk taşındığımız zamanlar. pek konusmuslugumuz da yoktu ama yine de söylüyordum gürültü yaptıklarında Çünkü yatak odamla onların mutfak bitisik ve duvarlar çok ince şarkı söyleyip bi yandan ya müzik açıyodu. Ben söyleyince sağolsun dikkat etti yapmadı artık. Şimdi de diğer yanıma taşındılar ☺️ biraz daha samimiyiz gidip gelmiyoruz ama arada birbirimize bir şeyler veriyoruz ☺️ bu defa onun ev sahipleri geldiler oturuyolar onun oturduğu evde onlar bu kadından daha beterler ama :ermm:

(7,138 puan) tarafından
Allah beterinden beterinden korusun bizim sag sol ust bos canim bi bunlar boyle yapti uyardim oldu bitti
(2,342 puan) tarafından
Amin canım. Benim sağım solum altım üstüm öyle malesef. İlk fırsatta çekip gitmeyi düşünüyoruz. Bu seferki hiç laf anlamıyo çünkü. Bi defa eşim gitti ,bi defa ben gittim. Söylediğimiz an tamam deyip sonra yine aynı şeyleri yapıyo. Adamın annesi ben kapılarına gittiğimde birbirimize muhtacız komşuyuz, bizim önceki komşularımız hiç karışmazlardı diyo bi de yüzsüz yüzsüz
(7,138 puan) tarafından
Yussuz insanla ugrasmak cok zor benim komsunun kocasi yok canim bosanmislar esimin gitmrsi dogru olmadi ben ciktim
(2,342 puan) tarafından
Hiç sorma ya. Benimki de karısıyla ayrılmışlar 3 tane küçük boy boy erkek çocuğu var ya ☹ bazen çocuklara bağırıyo çok üzülüyorum.
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Onun yaptigi ayip iyi etmissin inşaAllah duzelur
(7,138 puan) tarafından
Duzelir canim kadin iyi biri

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 767 göst.
0 oy
28 cevap 1,087 göst.
16 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler