0 oy
1,199 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından
Kızlar ne zormus bu lohusalık ya artık gülüp geçmeye basladım cidden. Erik yeme sütün ekşir diyenmi ararsınız dondurma yeme sütün soğur diyenmi ararsınız hepsi mevcut çevremde. Bu insanlar neden böyle ya ☺☺☺ Vallahi bi an önce bitsin bu lohusalık süreci... 

18 Cevaplar

+4 oy
(6,074 puan) tarafından

Yoğurt ye sütün mayalansin:D 

(881 puan) tarafından
Buna sesli güldüm valla ☺☺☺
tarafından
+1 hahahahaha :))
tarafından
benden bir arti cok guldum buglem bugra
(6,074 puan) tarafından
Teveccühünüz efem benden de size ❤❤❤❤ :)
(668 puan) tarafından
Bu iyidi iste benden de +1:)))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çok konuşunca da sütüm azalıyor az susun deseydin :D

(881 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi bak bu kuzum teşekkür ederim ☺☺☺☺
+1 oy
tarafından
düzenlendi

sakız cigneme sutun yagsini alir beben öturuk olur :D

0 oy
tarafından
Bitince de yine soylicekler canım eksik olmazlar 
(881 puan) tarafından
Kuzum kırkım çıkana kadar kimseye evde değilim diyemiyorum lohusa oldugum için evdeym çünkü. Şu dönem bitsin gelene dısarıdayız dicem ☺☺
tarafından
Hiii anladm ama gelmek isteyen her şekil gelir
(881 puan) tarafından
Yok canm gelmek isteyene mevlit okutucam o zaman bekleriz derim hepsi çıkar bi arada valla çok bunalttılar ya
tarafından
Anliyorm zor tabi canım. Bebek nasıl
(881 puan) tarafından
İyi şükürler olsun kuzum uyuyor suan gece uyutmayacak☺
tarafından
Bnce sen uyu canım :)
(881 puan) tarafından
Tamam canm yavastan gidiyorum :)
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ayy bnde sinir oluyodum sen lohusasın elimi öpme sen lohusasın bana sarılma kaynanam yaz gğnü zorla patik giydirirdi bn o gdince çıkarırdım 40çıkmadan dışarı çıkılmaz lohusa kadın açık gezmez sütünden bebek hastalanır daha aklıma gelmeyen bi ton şey e açık saçık gezdimde noldu hiç bişey amann he hoş de geç :)
(6,074 puan) tarafından
Niye vebali gibi davranıyor öpmekte sarılmakta ne varmış?
(1,721 puan) tarafından
Bilmrm lohusa kadın el öpmez miş sarılmazmış o kadar saçma ji niye diye bile sormadım
tarafından
Lanetli oluyoruz herhalde kayinvalidene gore :D
(40 puan) tarafından
Birini öpünce sütün kacarmş o yüzden kimseyi öpme diyorlar çok sacma bence herkes bisy söylüyor iste
tarafından
He oldu deseydin stres yapmasalar sutumuz daha yerinde olacak
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Kiz o ne gelen misafire yine gel deme dediler yoksa sütün geri gider dediler bunlar ne diyo diye bi bakisim vardi sacma sapan işler 
0 oy
tarafından
sanki yediklerin midene degilde gogsune gidiyor :) bitmiyor ki dort aylik olunca ek gida tatttirlar basliyor alti aylik olunca onu ver bunu ver biz veriyoduklar basliyor canim
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hic bir Allahin kulunu karistirmadim dondurmada yiyorum soguk suda iciyorum ilk 1 ay sakındım o kadar.millet herşeyi der kayinvalidemi cok severim kendisi aslı ayakta salla kizim dedi bende tatlı dille anne hergun benimle olacaksan sallarim olamayacaksan sallamam dedim sustu 
0 oy
(90 puan) tarafından
Bana corapsiz gezme sütun uşur diyorlardi. Ee  o zaman yazinda sicaktan eksir o zaman dedim  :))
0 oy
(779 puan) tarafından

Az önce dondurma yedim. acıda yiyorum, ekşide öyle dedikleri gibi o, bu süte geçseydi bizimde sütten başka bişeyle beslenmememiz gerekirdi bence canım ben takılmıyorum o konulara:kissing:

tarafından
Bebeğin nasıl cnm
tarafından
Merak ediyordum sızı seni gördüğüm iyi oldu:)
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Dondurma yiyorum sütüm de soğuması;)Toveb Yarabbim.ne cahil düşünceler cidden insanı çileden çıkardılar erik gaz yapar diye yemiyorum. Yoksa onu da yerim;)
0 oy
(2,241 puan) tarafından
bebemi sevemedim ben yok emzirirken yuzune bakma uyurken yuzune bakma lohusasin sen yikama  diye diye . yahu zaten yenidogan ye kadar uyanik kalıyo ki ne zaman bakacam ben bu cocugun yuzune .cocugumu inceleyemedim ki dogum lekesi varmis yeni farkediyom 
0 oy
(707 puan) tarafından
Bana da gelen misafirler güle güle deme sütun gider demişti
0 oy
(783 puan) tarafından
Bnim lohusalim bitti ama hala sunu yapma bunu yapma diyenler bitmedi ve sanırım bitmicekte galiba
(40 puan) tarafından
Aynen bitmiyorlar herkes ayni durumda
(783 puan) tarafından
Nolacak bu halimiz
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Dondurma yeme sutun mu soğar? İlk kez duydum buzdolabimiyiz biz hahahha hic hulecegim yoktu
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Banada sakın kimseye güle güle deme diyorlarlar sütüm kesililirmis  :))
0 oy
tarafından
Bitmezler hayatının her alanında illa biri çıkar bişi der Allah vermesin ölsen erken gitti derler. Sonra arkandan konuşmaya yine devam ederler. O yüzden boşver takma sana zarar onlara bişi olmaz. 
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Allahım dondurma sütü soğutur mu:DBenim eşimde böyle soğuk su içme içerde bebek üşür diyor. Allahım  verem edecekler  valla ya.isin zor canım Allah kolaylık versin :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 396 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 664 göst.
18 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,410 soru