0 oy
945 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esımın bazı huylarından bıktım artık sürekli arkadaslarıyla gezmesı benı evde tek bırakması sureklı bagırması kendıne karıstırmak ıstememesınden bıktım dun  işe gdyorm dedi aradım 15   16 kere en sonunda actı ısyerındeyım sarjım yok arayp durma dıye bende dedm ac göruntunu ozmn acmadı  3 kere faaln aradm sınırlennce kuzenme gtmek geldı aklıma aradım dedım gdcem ben  nere gdersen gt dıyo  

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bırde arkadaslarının yanında bı bagırıyo telfnda bana hem suclu hem guclu 
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Aboo seni gözden çıkarmış canım belli ki bir haltlar yiyor keşke gitmeseydin kimse bilmesin evinin içini gelip seni götürmez bi de kendin gitmek zorunda kalırsın o daha kötü. Aranız kötü veya küsmüüsünüz yoksa huyu mu böyle? Çocuğun yoksa bırak bu adamı bundan hicbir şey olmaz
tarafından
Ey Allahim ya yaziktir gunahtir demiyo bu erkek milleti sizde esleri olarak onlar ne zaman toplansa o zaman toplanin ne yemek ne camasir oturup yapsin dicem de boyleleri kendi gezer tozar kadin bibgun yemek yapmasin böğürürler
tarafından
Nerdeeee adam ıcecgı suyu bıle ayagına ıstyo   corabı   fırlatr .aynen öyle :(
tarafından
Allah sabir versin kardesim ne diyim ikimize de sabir versin
tarafından
Amin bütün çeken kadınlara
tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Allah sabır versin inşallah 

Niye öyle yapıyor ki normaldedemi öyle
tarafından
Evet öyle süreklı arkadaslarıyla gecrdgı zamann 10da bırını gecrmez bnmle
0 oy
tarafından
Evden gitmek çözüm degil daha çok şiddetin dozunu arttırır,  arada bir güvensizlik var benim eşimde dün gelmedi arkaşlarinın yanındaydı hiç sesimi çıkarmadım çünkü güveniyorum önce güveni aşmaniz gerek sonra karşi karşiya geçip konuşmak gerek bizim kiler hallolmayacak meseleler için aile büyükleri ile görüşürler ve devreye onlar girer bi büyükle konuştur onu kendine çeki düzen versin. 
tarafından
Benımkı guvensizlik değil ilgisizlik süreklı gdıyo 1 gun değil 2 gun değil her gun yerı gelıyo 2 de  3de gelıyo  asla aklıma gelmez baska bırı var falan dıye cunku gıden  ınsanları bılıyorum tanıyorum eslerıyle görusuyoruz  esımın annesı bana dusman o yuzden hayatta demez ogluna   gtme etme dıye daha cok yap der  babasınıda esım takmıyo kusler
tarafından
Senin ailen konuşsun ozmn,
tarafından
Benm aılemle kanlı bıcaklı kavgalı bıde konussalar bıle hayatta  dınlemez aılemı
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım ne eşler  war yaa burda  okudukça  şok oluyorum  nasıl  sizi  yanlız bırakır  anlamıyorum  benim  eşim  ayda  1 gider  arkadaşlarıyla  oda en geç  saat 12 olur  gelmesi sanki seni gözden çıkarmış  canım  bence  ailen ve eşinin  ailesiyle  konuş  onlar  çeki düzen verir  eşine  
tarafından
Ya abla aıleme yakın olsam sıkıntj değil  ama bıktım daha 25 yasındayım bende ıstyorum esımle beraber bı yere gdp bı cay ıcmek bı akrabamızı zıyaret etmek zoruma gıden bu nıye evlıyız o zmn bn onun evının hızmetcısı cocuklarının bakıcısımıyım  o bekarlık hayagı sursun oh ne guzel.bıde bunalıyorum köy yerı gtcek gelcek yer yok burdakı ınsanların kafa yaposo farklı bnmkı farklı .aılemle ve baabsıyla küs.annesıde  daha fazla yap der
(5,941 puan) tarafından
Canım  bende  eşimin  görev nedeni  dolayısıyla  köy gibi  yerdeydim  o yüzden  zaten  senin  yanında  olamsi  gerekiyor ama ne dim  canım  baştan beri  böyle miydi
tarafından
Izmrdeyken gtmezdı hıc bır yere senede 1   2   kere anca
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Evli bi insanin arkadaslariyla zaman gecirmesi bana sacma geliyo..evde seni bekleyen karin ve çocugun varken gidip onlarla zaman gecirmesi ne demek?helede o kadar aramişsin acmamisi?ya zor durumda olsaydin?
tarafından
Gecırmesıne karsı değilim  gitsin haftada 1 olur 2 olur ama her gun gdyo bınde bır evde durur .acmıyo bıde acınca bagurıyo arkadaslarının yanında ısyerındeyım sarjım yok ne arayıp duruyon dıye dedm madem jsyerındesın  ac göruntunu dedm tejrar bagırdı.2 3 kere aradım dedım ben gdyom ne halın varsa gör dedm erkeklencek ya güya gıdersen git dıyo .bnde engelledım  gıttım kuzenıme.gece arayıp mesaj atıp durdu hakaret tehdıt falan .zor durumdada kaldım  bı ara kızım acıllık oldu en az 40 kere aradım acmadı  köy yerınde araba bulamadım . En sonunda arkadasnn karısının numarayı buldum ondanda kocasınjn numarasını  aldım.kocasının numaradan ulastım.cok sorumsuz evın erkek ıslerıyle alakası yok neymıs  odunu ben kırcakmjsım kömuru ben tasıycakmısım ıstyokı ben gezym tzuyum evde herseg önume hazr gelsın
0 oy
tarafından
Bi isler mi karistiriyo acaba nereye gidersen git ne demek ya
tarafından
Yok Allah var öyle bıseyı  tek gtse evet derm ama 5 6 kısı beraber dagda cay ıcıyolar gezıyolar av yapıyolar . Öyle demsnın sebebıde erkeklencek ya yanımdakılerının yanında o yuzden
tarafından
Diğerlerının eslerıde sıkayetcı
tarafından
Valla bi tanidigimin kocasida 5 6 kisi toplanip  bekar arkadasinin evine  kadin oybatiyolardi arkadaslari var die rahat olma bu kadar
tarafından
Yok abla  emınım ben  bunlar dağ hastası

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,066 göst.
0 oy
7 cevap 177 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Neslis (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 634 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy