0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Mutfağım biraz küçük masa kullanmadım alan dar olduğu için ama şimdi koymak istiyorum yerim daralacak ama olsun her gün yer sofrasi kur kaldır derken canım çıkıyor bide TV odasına kuruyorum ev batıyor çocuklarla bende masa almaya karar verdim derli toplu bir şekilde yiyelim diye. Neyse masayı koymak istediğim yerde bi dolap var mutfak dolabım küçük olduğu için fazla kalan eşyaları bakliyat kuru gıda tencereler vs orda şimdi masa gelirse onu kaldırmak zorundayım küçük mutfaklar için yer kaplamayan monte edilmeyen dolap önerileriniz var mı yada küçük mutfakları nasıl değerlendiriyorsunuz fotoda atabilirsiniz kizlaaasrrr ev kira olduğu için ek dolap yapmak istemiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kapalı balkonun veya kullanmadığın odaya koyabilirsin dolabı. Askılı dolap çok var satış sitelerinde. 
(1,789 puan) tarafından
Askılı dolap nasıl kız bı bakiyim
(13,307 puan) tarafından
Çamaşır makinesi dolabı yaz üst dolapları tek sarılanlar var onlar uygun olur sanırım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
A101 e açılır kapanır masa geliyor küçük hemde sandalyeleri de yer kaplamıyor tavsiye ederim
(1,789 puan) tarafından
Normal masa kullanmak istiyorum onlar bana çok basit geliyor ya
0 oy
(236 puan) tarafından
Canım mutfak balkonu cam balkon ise dolabı oraya koyabilirsin
(1,789 puan) tarafından
Mutfak balkonum açık bide kombi dolabı var ki zaten balkonda çok büyük değil yani sığmaz dolap
(236 puan) tarafından
Hmm bilemedim canım aklıma başka bişey gelmiyor kira olmasa kendim yapardın ama haklısın
0 oy
tarafından
Duvara katlanabilir masa yaptırabılırsım canım kullanacagın zaman indirirsin hemde mutfak rahat olmus olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.
19 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,522 soru

24,184,723 cevap

336,541 kullanıcı

...