0 oy
839 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Suan cok sinirliyim ama guluyorum pubg diye allahin b..si oyunu var hergun yemekten sonra yatana kadar su falan istesem cocugunsallarken getirir mama yapar ama oyundan kafasini kaldirmaz

Bende artik teip atmak icin geçiyorum yatak odasina oglani uyutuyirum internette geziyorum sonra brn yatiyorum demeden yatiyorum ama okuzcuk gene anlamadi bi gun dovucem o olacak:D bana akil verin

15 Cevaplar

+1 oy
(639 puan) tarafından
Bizimki de öyleydi iki üç gün sessiz sedasız girdim yattım gelince de uyuyor numarasi yaptim sonraki gün kuzu kuzu oynamadı, isine gelmedi yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ben eşime izin vermedim o oynu oynamasını asla da izin vermem çok saçma oyun hiç sevmedim pislik bir oyun 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Ya o oyun insanlarda huzur bırakmadı resmen 
tarafından
Aynen oyle her gum bi torba laf sayiyorum yuzsuzlesti takmiyor
(2,762 puan) tarafından
Maalesef sıgara gibi bağımlılık yapıyor
0 oy
(632 puan) tarafından
Benimkide başka bir oyuna takildi bilgisayarda) ama sağolsun 3 5 kərə bagirinca duyuyor beni))
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Sonuç ne oldu ki onu anlamadım ben kuzum.
tarafından
Adam takmiyor biz uyuyoruz oyuna devam
(7,117 puan) tarafından
Haaaa. Tribe devam et sen:D
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Çok şükür eşim oynamıyor ve çok saçma buluyor 
tarafından
Esini canigonulden tebrik ederim
(2,266 puan) tarafından
Ahaha teşekkürler :) :)
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Kız ben her gün pubg oynuyorm desem yeridir. Zaman çabuk geçiyor o şekilde. Ben eşime de başlattım kendi ellerimle ısrar ettim. Bazen birlikte oynarız. Bazen canı istemez sen oyna der. Bazen de gel oturalım girme şimdi oyuna der birlikte otururuz. Pubg bi tek bizde sorun olmuyor heralde. 
tarafından
Gozum gormesin seni:)
(3,104 puan) tarafından
Kaçtım kaçtım:)):))
(325 puan) tarafından
Bizde ayni şekilde bizdede sorun olmuyor
0 oy
(70 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi bende senin yaptıklarını yapıyordum hiç farkında olmuyordu bende oynamaya başladım bu sefer o bıraktı oynamıyor ben hal oynuyoum güzel oyun bağımlı oldum :)
tarafından
Oglum onu goruncd kahkaaha atiyor bana bakmiyor seslendigim halde babasini ozluyir yoksa ben takmiyorum
(3,104 puan) tarafından
Kız gel beraber oynayak :)) Kucukhanim oyuncu adım
(70 puan) tarafından
Tamam dur ekliyorum benimde koakiremx
(3,104 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Herkes oynuyor o oyunu ne var acaba o oyunda para ekmek yemek su veriyorlarmıda oynuyorlar bunlar benim herifte yüklemiş sinir oldum :angry:

tarafından
Bilmiyorum ki bizde ne karilik ne kocalik ne sohnet ne bir bag kaldi
0 oy
tarafından
Benimkide futbol oynuyor sürekli yasa 
0 oy
(211 puan) tarafından
Vifi yi kapat))) benimde kardeşim oynuyor. Hatda sesli oynuyor annemlere giderken sesinden uyuyamadigim zamalarda vifi sondururum biraz kafa dinlerim sonra yeniden yandirir))
0 oy
(83 puan) tarafından
Arkadaşlar siz de oynayın i. Neymiş ne değilmiş bir bakın. Oyun çok zevkli. Ben de eşimle pub g, call of duty isimli oyunları oynuyorum. Her şeyin fazlası zarar. İkimiz de eğlenip 1 2 kere oynayınca bırakıyoruz. Direkt tü kaka pis demekle düşman ilan etmekle olmaz ki. Siz de deneyin. Evet annesiniz ama sizin de eşinizle özel vakitlerini oldugu gibi oyun vakitleriniz olursa hiçbir sorun yaşamayacak hatta bunun yanında beraber egleneceksiniz. Niye yasaklayarak evliliklerin çıkmaza girmesine sebep olalım i. 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Bizde esimle oynariz bazen beraber bazen arkadaslarimizla..bazen esim uyumak istiyo bensiz asla uyumaz hadi cik da uyuyalim der oyunum bitmeden cikmam :D hep kuser oda ama gonlunu almak 5dakikalik :)))

Bu arada kendisi oyle yapiyo oyunda oldugu zaman ne soylesem duymaz oyun bitene kadar
0 oy
tarafından
Biximki o oyunu oynamasini bile bilmiyor hic yklemedi telfna  mactan baska bise izlemez 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Vlla o oyun yüzünden apartman ayağa kalktı herkes sesimize geldi babası da oynasın o erkek deyince  

Allah çarpmış onları bende çarpmamak için kendi haline bıraktım allahindan bulsun  inşaallah 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 782 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 556 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 597 göst.
12 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️HİRANURRR♥️♥️ (5,908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,752 soru

24,063,368 cevap

330,257 kullanıcı

...