0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Kızlar 37+5 haftalık hamileyim belim sanki hafif ağrıyor sağ kalcama vuruyor sancimidir bu Az öncede bebek kasiklarima baskı yapip ağrı yapıyor sanki adetim sokulecek gibi hatta yazarken yine oldu . Sancıları falan nasıl anlıcam ilk gebeliğim cumartesi muayenem vardi 1 cm açılma vardi (diğer tarafa yazdım cevap gelmedi maalesef henuz)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nrmal dogum yapmadim sanci yasamadm acile gdin bence
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Biraz uzan dinlen gecmez ve duzenli devam ederse dogum sancisidir
(248 puan) tarafından
Bel agrım şuan devam ediyor hafif hafif ama kasiktaki o ağrı geçti mesela bi iki kere devam etti
(1,304 puan) tarafından
Dinlen biraz daha bakarsin devam ediyomu korkma ama dogum sancisiysada oyle hemen dogmaz zaten
(328 puan) tarafından
sancilarin başlamıştır ufak ufak ama hemen gitme hastaneye bence evde çekip sancılarını öyle git
(248 puan) tarafından
Tamam kızlar çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yalancı sancı da olabilir canım uzan dinlen biraz geçmezse gerçek sancı dır normal doğum yapmadım ama sancı çektim belimden karnıma doğru ondanda kasıklarıma doğru sancı geliyodu ama tabi herkezde aynı olcak diye bişey yok 
(248 puan) tarafından
Benimde öyle belimde ağrı var bebek kasilincada sanki adetim sokulecek gibi oluyor
0 oy
tarafından
sanci olabilir canim anlattigina gore birde su gelir leke olabilir belirti
(248 puan) tarafından
Su ve nisan yok ara ara vuruyor bakalım beklemedeyim
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Duzenli gelirse dogum sancsidir..
0 oy
(102 puan) tarafından
Cnm dogum sancisi cok baska oluyormus ya bende aynu senin gibi 2 sm acilmam vardi sancilar oluyodu evde yalnizken dogum yaparim sancilarim basladi diye hastaneye kostum yedim suni sanciyi 15 saat surundum dogum sancisi cok baska grlinve kivranyosun belden kasiklara vuruyo kemiklerin kiriliyo gibi oluyo o yizden bu sancilar yalancidir cnm sakin suni sanci yiycem deme sakin berbat bise kendi sancinla dogur ins 
(248 puan) tarafından
Yok ondan zaten korkuyorum Allah nasip ederse kendi sanci mi beklemek isterim bende bakalım ne olacak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 269 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 461 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,037 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,631 soru

24,186,527 cevap

336,665 kullanıcı

...